Eşit olduğuna inansa kadın erkekten nafaka almazdı.. yani erkeğe muhtaç olmazdı. Kizligi verdim diye erkekten para istemezsin. Eşit değilse zaten. Kadın korumaya muhtaç. Bilmiyorum ama düşün. Bizde de kadın var USA de de kadın var. onunda onunda regl oluyor. TR de kadın regl oldum diye erkeğe eziyet ederken USa da Boing 767 uçağı uçuruyor. Hangi kadın? Ben anlamıyorum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eşit zanneden radikal feministlerin bu yorumumu okuması gerek
Bu arada tutup erkek kadına muhtaçtır havalarına ya da kadın erkeğe muhtaçtır havalarına girmeye gerek yok. Eşitlik konusunda bu yorumlar çok geliyor fakat üstünlükle eşitsizliği veya eşitliği savunamazsın.
Tamamlanma var yapboz gibi bu doğal olanı zaten ama üstünlük ve baskınlık empoze eden yorumları sevmiyorum her iki cinstede
>Kadınların hipokampüsü erkeklerinkinden büyüktür. (Beynin öğrenme , hatırlama ile ilgili kısmı.)
>Erkek amigdalası kadın amigladasından büyüktür.(Beynin duygularla ilişkili bölümü.)
> Erkeklerde bağlantıların ön ve arka taraf arasında dizildiği bilinmekte. Kadınlarda ise bağlantılar, beynin iki yarısında, sağ ve sol tarafları bağlayacak şekilde düzenlenmiş.
>Erkekler konuşurken genelde beynin tek yarım küresini kullanmaktadır. Kadınlar ise konuşurken sağ ve sol beyin yarım kürelerinin her ikisini birlikte kullanmaktadır.
>Kadın beyni her şeyi en ince ayrıntısına kadar hatırlarken, erkek beyni sadece olayın, durumun ana hatlarını hatırlıyor. Kadın beyni ayrıntı , erkek beyni bütün odaklıdır.
>Kadınlar erkeklere oranla depresyona daha fazla eğilimlidir. Bunun nedeni ise erkeklerin kadınlara oranla %52 daha fazla serotonin üretimi yapmasıdır.
>Kadınların sezileri erkeklerden daha güçlüdür.
>Erkekler motor becerileri, uzaysal algılama, üç boyutlu düşünme, ve yön bulma vb. konularda kadınlardan daha gelişmiştir.
>Kadınlar duygularını katarak konuşmaya daha yatkındır. Bir durum üzerine konuştuklarında , durumla ilgili ayrıntı ve duygu katmaları daha olasıdır.
>Kadınlar daha empatik yapıdadır, karşısındaki kişinin beden dili, mimikleri ve davranışlarına daha çabuk anlam verebilir.
>Erkekler genellikle daha yarışmacıdırlar ve genelde daha kolay risk alırlar. Hükmetmeye eğilimleri daha yüksektir. Bu vb. özelliklerin beyindeki testosteron hormonunun yüksek olması ile ilgili olduğu düşünülmektedir.
Değil, erkekler biyolojik olarak güçlü ama duygusal olarak güçsüz. Kadınlara muhtaçlar aslında hal öyle olmasa şu muhtaç değilim diyenler bile beş on kişi ile flörtlesiyor shdjsj eninde sonunda o sevgiye ihtiyaç duyuyorlar. Değilim diyen gaydır diycem de o da anne sevgisi görmese bunun eksikliğini çeker o yüzden gider o kadında çektiği eksikliği bi erkekte kapatmaya çalışır. Kadın hayattır, nefestir, güçtür.
Ya ama öyle değil mi aşkım, şimdi ben takılır geçerim umrumda değil kafasında ki erkekler daha çok kadınları umursayan erkekler aslında. Onları bu kadınlarla (flörtlük) konuşmaya iten şeyin altında sevgiye muhtaçlık yatıyo. Madem muhtaç değilsin, o muhtaç olmadığını idda ettigin kadınla takılmak için neden hala bi çaba içerisine giriyorsun. Bi kadın otuzundan sonra kocasından ayrılınca dünyayı geziyor mutlu mesut çünkü erkeğe ihtiyacı yok sjfjd hatta o evlilikten sonra kendinw geliyor kadın toparlanıyor, ama erkek öyle değil boşananlara bak karısına her yönden muhtac o yüzden erkekler hemen 2. evlilik arayışına giriyor, kadın girmiyor çünkü bi erkeğin hic bir seyine muhtaç değil.
Kesinlikle böyle. Aslında birbirimizi güzel tamamlıyoruz. En bön örköğöm diye takılan erkeklerin kadınların yanında nasıl yavru bir hayvan gibi (aşağılamak için söylemiyorum) sevgi arandığını hepimiz biliyoruz. Keşke onlar bunu bildiğimizi kabullenip "en erkek benim" kafasınsan kurtulsalar.
eşit değildir tabiki kim buna inanır ki? kadınlar olarak eşitlik bekleriz sadece ama hesabı ilk olarak erkek ödemeli de der bu nezakettir deriz aynı nezaketi bizim de göstermemiz gerektiğini unuturuz
Fiziksel ve ruhsal olarak elbette eşit değiliz, ancak haklarda, özgürlüklerde ve görevlerde eşit olmak durumundayız. Erkeklerin yaptığı, kadınların yapamayacağı bir iş, meslek yok. Medeniyet, eşit kadın ve erkeklerle yükselir.
Eşitse kadınlar askere gitsin, erkeklerle aynı yaşta emekli olsun, pozitif ayrımcılığı reddetsin, her alanda önceliği eşitsizlik olarak görsün. Ülkede amsalak bir yönetim olduğu için, her geçen gün kadınları tanrılaştırmaya, sınırsız haklar tanımaya devam ediyorlar. Hatta geçen bir sığır regl günlerinin tatil olması için meclise önerge vereceğini söyledi, ruh hastaları.
Eşit değildir Kadın cinsine göre eşittir erkek de cinsine göre eşittir Erkeğin yapacağı şey güç farklıdır kadınlarınki farklı. Mesela erkekler Doğumu ve regl sancısını bilmez bunu kadınlar bilir ve aralarında bir eşitlik bulunur. Biz de sünneti bilmiyoruz mesela onlarınki de kendi cinsiyetiyle acı bazında eşitlik durumundadır. Her cins kendi cinsiyle eşit konumda.
Çok saçma bir yorum olmuş erkeğe ihtiyaç duymadan nasıl dugurgan olabiliyorsunuz. Doğrudur kadın erkek şu şekilde eşit değildir Allah her birinin sorumluluğunu ayrı vermiştir bu neden ile eşit değiliz lakin biz Allah katinda eşitsiz ki buda takva ile olur. Erkeğin sorumluluğu kadının sorumluğu dan daha çok kadının tüm sorumluluğu erkeğine aitt tabi söylediğim şeyler inançlı bir musulman için geçerli
sperm cells, researchers have turned human bone marrow tissue into primitive sperm cells.
If these precursor cells can be coaxed into becoming fully functioning sperm cells, the technique could allow infertile men to father their own children, and even allow women to produce their own sperm. But experts caution that provoking the sperm precursors to fully mature presents a serious challenge.
Eğer bu öncü hücreler tam işlevli sperm hücreleri haline getirilebilirse, teknik kısır erkeklerin kendi çocuklarına baba olmalarına ve hatta kadınların kendi spermlerini üretmelerine izin verebilir. Ancak uzmanlar, sperm öncülerini tamamen olgunlaşmaya teşvik etmenin ciddi bir zorluk oluşturduğuna dikkat çekiyor.