Kadın ve erkek bir konuda eşit değil?

Tabiat olarak eşit değil, 22 yaşındaki erkek çocuktur, 22 yaşındaki kız kadındır da aynı zamanda. Bizim 22 yaşımız, erkeklerin 27-28 yaşı gibi. O yüzden zaten ilişkilerde 20'lerdeki kızlar daha büyük yaşları seviyor, erkekler ise 20'lerin başındaki genç kızları seviyor. Yani tabiat olarak birebir eşit değiliz, böyle ufak tefek ama önemli farklılıklarımız var. 22 yaşına gelene kadar bir kadın karşı cins ile olumlu olumsuz pek çok olay yaşıyor. Erkek ancak 30'a kadar bu olayları yaşar. Anlatabiliyor muyum? Bir konuda eşit değiliz bence sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Dance'nin güzel tespiti;
En basitinden 10 yaşındaki bir kızla erkek çocuğuna baktığında bile o farkı görüyorsun. Kız çocukları takır takır konuşuyor erkek çocukları daha 5 yaşında gibi. Kadın ve erkeğin çoğu konuda böyle tatlı bir zıtlığı var.
Güncellemeler
+1 yıl
Açmak için diyorum erkeklere HAKARET ETMEDİM. Erkekler geç büyüyor dedim. Bu hakaret değildir. Ontolojik bir mesele. Kadınlar da 30 yaşından sonra toplumun gözdesi olabilir. Ama mesleği, kariyeri, becerisi olması gerekir. Olay budur. Yoksa kimse dezavantajlı değil bunlar tabiatın bize verdiği özelliklerdir avantaj, dezavantaj gibi bakmayalım.
Kadın ve erkek bir konuda eşit değil?