- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılEğer ki o buluşma olduysa kesin gelinir çünkü ben ikna olmuşum güvenmişim, benim daha üst bir seviyem olduğunu düşünmüyorum. 😅
Yalnız oldu da gelmedi sayarsak ve sebepsizse bu çok büyük bir ayıp ve saygısızlık. İlk buluşma son buluşamama şeklinde noktalanır ve tekrarlanmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Öncelikle korkardım başına bir iş geldi mi diye. Sonrasında durumu öğrenmeye çalışırdım keyfi gelmemiş ve bir nedeni yok ise. O kişinin konuşulacak biri olmadığını düşünürdüm.
Bu duruma benzer şet sitede çok aslında. Görüşürüz, kahve içeriz, yemek yeriz gibi söylemler oldukça fazla oluyor ama iş ciddiye binince herkes geri vites..
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılKötü hissederdim
07 Yorumla- +1 yıl
Sende hiç böyle şeyleri takicak bir tip yok biliyormusun 😂 sen takmazsın bile
- +1 yıl
Fotografla tiple değil 🙂 tamamiyle hisle ilğili
- +1 yıl
Tm peki öyle diyorsan öyle dir 🤗 yorumun. İçin çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
- +1 yıl
🙋🙋
- +1 yıl
🙋
- +1 yıl
Utukk_aann- cum sana yürüyor bu kız dümdüz haberin olsun. evet de beni de kurtar
Umrumda olmazdı demek istemem umrumda olur, wma karşı cins artık gözümden düşer sözün asıl anlamında. Artık onu sevmek için sebebim kalmaz. Bana olan değerini görürüm. İnsan psikolojisinde sevdiğiniz birinin size yaptıkları tüm kötü anıları silmeye çalışır. O an ben kötü anılarla birlikte iyi anıları da silerim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılUmursamam bir daha ve yazarsa açıklama yapmasını beklerim.
00 Yorumla Ben genelde adımlarımı sağlam atarım.. Biriyle buluşmadan sağlam yaklaşırım da insanlık hali oldu da öyle bir şey oldu, baya canım sıkılır herhalde.. Ağzıma geleni saydıktan sonra basarım engeli :D
111 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍 eğer kasıtlı gelmediyse kıza sen şey de ; kızım sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın dee 🤣 seni incitirim de 😂
- +1 yıl
Ee nasıl basit kalır 😂 napican ya kafasını duvarlara sürttürüp kıvılcım mı çıkarttırıcan 😂😂
- +1 yıl
Abartacak bir şey yok 😂🤣 canim öyle tabi 😂 alt tarafı gitmişsin orada sap gibi durmuşsun 🤣🤣
- +1 yıl
Sana bir şey olmaz reis 😂 o kaybeder
- +1 yıl
😂😂 amin amin
- +1 yıl
Sen ekilecek çocukmusun bee😂😂
- +1 yıl
Kız senin gibi çocuğu bulacakta ekicek 😂 opsünde başına koysun
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCezbedici bir çekiciliğim olduğu için geldiler hep İnş. Maşllh. 😂😂 O yüzden bilemeyeceğim 😂
https://www.youtube.com/embed/Lij8cgJr78Y02 Yorumla- +1 yıl
Vuuu laflara bak sen 😂 hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Sabri abi en iyisi 😎
+1 yılImm bu kafenin kahveleri de güzelmiş, ekilmedim ki yoo tek takılmayı severim, acaba burdan sonra hangi kafeye geçsem?
Pardon wifi şifresini alabilir miyim, birini her yerden engellemem gerekiyor da, o beni engellemeden önce. 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gelememe sebebini ya da geç kalma sebebini bildirmiyorsa ben geciken kişiyi beklemem çünkü bekletilmeyi sevmem. Oradan ayrılır bir daha da o kişiyle muhatap olmam.
Geçerli sebebi varsa başka tabiki o zaman anlayış gösteririm.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Öyle bi ihtimal olmazdı çünkü hep geç kalan ben oluyorum 🤦🏼♀️😅😂 He diyelim ki oldu gelmemiş gibi ona mesaj atarım 'canım benim işim çıktı ya kusura bakma geliyorsan geri dön' gibi cevap verdiği anda da engeli basarım shsj
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Bir kişi yarım saat geç kaldı diye kuzenimi aradım onunla vakit geçirdim buluşma olmadı sonradan çok özür diledi ama affetmedim. Kimse gelmezse de başka arkadaşım ile vakit geçiririm veya eve giderim..
00 Yorumla
+1 yılÖnce sebebini sorarım eğer mantıklı bir açıklaması yoksa engeli basarım sonra etrafta bir şeyler içecek bir mekan bir AVM falan varsa orada biraz gezerim belki alışveriş yaparım ve eve dönerim 😄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMakul ve mantıklı bir nedeni olup olmadığına bakarım. Makul ve mantıklı bir nedeni varsa mazur görürüm, yoksa hayatının fırçasını ve üstüne engeli yer.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunun benzerini yaşadım. Karşımda kendini inanılmaz öven biri vardı. Uzaktan görünce yıkıldım. Bir fırsatını bulup kaçrım6
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ciddimisin şunu asla unutma bir insan kendini çok övüyorsa herhangi bir konuda ben böyleyim, şöyleyim vss gibi diyorsa o insanın içeriği boştur çünkü kaliteli malın reklamı olmaz bunu unutma... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙏🙏
Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Oraya kadar gelmişim. İçeçeğimi içer, önceden araştırdıpım ne varsa, aktivite onu yapar, güzel değerlendirirdim zamanımı
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ee yani orada sabahliycak halin yok ya 🤣🤣 gitmişken eğlen gez gözün gönlün açılır 😂 birde soğuk su iç hareretini alır 😂
- +1 yıl
Ee tabi ki tecrübeli insanın hali başka oluyor 🤣 Z kuşağı bunu akıl edemez mesela
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
+1 yılengellemeden önce temiz bi sövme merasimi sonra yedi ceddine şiir yazma merasimi yaralama olayi sonrasi engelleme.
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 öyle ölmez füze atsaydin keşke 😂😂
- +1 yıl
yoook bende böyleyim beni adam yerine koymayani ben insan yerine bile koymam hak edene hak ettigini vercenki rahat uyuyasin
+1 yılKendime bir gülerim önce ahshs oturup bir kahve söulerim kendime sonra engeller geçer arkadaşlarıma başıma ne geldi imdaaat ühühü diye anlatırdım
03 Yorumla- +1 yıl
Şahsen bende öyle yapardım 😂 hiçte takmam hatta eşi dostu arar kendimle dalga geçerdim 🤣🤣 beni ektiler vss gibi ben bu olayı bile makara ya alırdım 😂 ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Yani karaları bağlayacak bir durum yok. Kendimi bir sitcom içerisinde başrol gibi hissediyorum zaten başıma ne gelse şaşırmam
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Bu tip durumlar da genelde ilk uzaktan keserler baktı fotolarda göründüğü gibi değil hemen olay yerinden uzaklaşılır 😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 Bu işin uzmanı olmuşsun artık 😂 bak nasıl biliyorsun 😂
- +1 yıl
Tm peki yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Öyle bir şey yok ben onun telini konumunu oyunu buyunu almadan gitmem ki karşısında çocukta yok kimsenin uğraşırım öyle bir şey yaparsa
02 Yorumla- +1 yıl
Sen şey de kızım bak ben senin bildiğin erkeklerden değilim dee 🤣 seni incitirim de 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülmeye değmez. Kendisi kaybeder. Aramaya bile tenezzül etmem. Yok sayarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen reis 😂 o kaybeder kimse bukunmaz Hint kumaşı değil sonuçta
+1 yılYani ilk defa olduysa işi vardır diye düşünürüm Bir şey olmuştur derim ama hep oluyorsa görüşmeyi keserim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAramadan bekleme sürem yarım saat.
Kalkar giderim.
Başka birsey yapmama gerek yok.
Fazlasına deyecek biri olsa zaten orada bekletmezdi.00 Yorumla Bunu bizzat yaşadım ve tek başıma kahvemi içip döndüm 🙏😃
09 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 ciddi misin kahve seni kesmemistir birde soğuk su içseydin üstüne
- +1 yıl
Valla ciddiyim, 😃 şimdi buradan tanıştık sohbet muhabbet falan neyse dedim geleyim birer kahve içelim bu olur dedi ama inanmıyor beni gidebileceğime 😃 ben bindim arabama gittim buna yazıyorum bu he he diyor sonra dedim geldim hadi be nerdesin dedi , dedim şuradayım şu var bu var baktı ben ciddi ciddi yaşadığı şehire gelmişim bu bi patırtı beni engelledi her yerden sonra bi güldüm kendi kendime dedim buraya kadar gelip kahve içmeden gidilmez , onunla veya onsuz içilecek bu kahve dedim 😃🙏
- +1 yıl
Birde şehir dışına gittin yani ilahi sen de az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Ya iyi tamam da kimse için değmez o yolu tepmeye bak gitmişsin yavru ceylanı ürkütmüssün 😂😂
- +1 yıl
Tm peki aslan parçası saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılYani ters bir durum varsa eyvallah ama keyfiyen beni ektiyse önce kendime kızarım neden tanıyamadım diye 🤦♂️
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Makul bir sebebi varsa ona tamam da keyfi bir durumsa yaptığı daha da onla muhatap olmam
05 Yorumla- +1 yıl
Kıza sen şey de kızım bak ben senin bildiğin erkeklerden değilim de 🤣 seni incitirim de 😂 tersim çok pistir de🤣 kızın gözünü korkut biraz 😂
- +1 yıl
😂😂 tm peki sen daha iyi bilirsin tabi bu konunun uzmanı sensin ben değilim ki 🤣
- +1 yıl
İçime doğdu demekki 😂 6 . hissim çok kuvvetlidir bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmuştu 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmak için bir alt yapının oluşturulması lazım bence ondan sonra buluşma gerçekleşmeli
09 Yorumla- +1 yıl
Tabiki öyle sosyal medya sonuçta temkinli olmakta fayda var
- +1 yıl
Kesinlikle öyle katılıyorum sana
- +1 yıl
Bana katilman beni onurlandırdı açıkçası 😂😂
- +1 yıl
Seni onurlandırmak beni mutlu etti dermişim 😜😂
- +1 yıl
Dermişim ne demek de gitsin 🤣🤣
- +1 yıl
De hadi söyledim gitti sen sağ ben selamet 🤭
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ne demek efenim sen mutlu olduysan ne mutlu bana ☺️
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
+1 yılsebebini sorardim. mantikli bi sebebi varsa anlayis gosterirdim
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle illaki iyi ya da kötü bir açıklaması olucaktır... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılAklıma gibi disizi ilkkan geldi. Kızla buluşmaya gitmiyordu ahah. Geri dönerim sanırım
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yok sen kıza şey de kızım sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın dee 😂 seni incitirim de 😂 kızın gözünü korkut biraz 😂😂
- +1 yıl
Geri dönücen tabii orada sabahliycak halin yok ya 😂😂
+1 yılSonuçta sosyal medyadan tanıyor. Güvenemez son anda korkabilir. Haklıda. O yüzden darılıp gücenmeden dönerim geriye :)
00 Yorumla
+1 yılBence katil zanlısı olay yerinde uzaktan izliyordur diye tahmin ediyorum :)
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ya sen cinayet soruşturmaya gitmiyorsun kızla buluşmaya gidiyorsun 🤣🤣 kız seni niye uzaktan izlesin katil mi? Bu 😂😂 akşam akşam benide güldürdün 😂
- +1 yıl
Ne insanlar var bi bilsen sen belki zevk alıyordur bu durumdan 😅😅😅😅
- +1 yıl
Ya illaki bir tanıdığımın başına buna benzer bir şey gelmişti onu makaraya alıyorduk hep 😂😂 elinde çiçeklerle mal gibi kalmış ortada kız gelmemiş çiçekleri naptın sonra diyoruz napicam diyo sinirlendim çöpe attım diyor 😂 diyorum ki niye atıyorsun çöpe bana bari getirseydin
- +1 yıl
Aynen öyle o güveni hissetmediğin bir kişiyle buluşmak doğru olmaz zaten kız ya da erkek hiç farketmez
- +1 yıl
Hahaha kıza acıdım açıkçası ama sizde niye güldünüz ne demişler gülme komşuna gelir başına 😅😅
- +1 yıl
Basıma gelirse seni ararım 😂 sen teselli edersin 🤣
- +1 yıl
Bende sana gülüyormuşum felan 😅😅
- +1 yıl
😂😂 benim hiç öyle takıntım yoktur biliyormusun 😂 ben tam tersi eşe dosta söylerim 😂 kendimle dalga geçerdim 🤣 nasıl ekildim filan diye 😂 kendimi makaraya alırdım 😂 hatta şöyle derim bu şey değil mi yaa ekilen kadın 🤣 derdim 😂
- +1 yıl
Valla bende öyleyim 1000 kişinin içinde rezillik bi durum yaşasam gülerim yani :)
- +1 yıl
Aynen öyle ne kendimi üzücem Allah aşkına
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEnim olmadan gitmem girip de gelmediyse yapacak bir şey yok güven veremediğim anlamında düşünürüm
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan kimseyle buluşmam ki. Sadece discord arkadaşlarla buluştum etkinlik için o kadar
05 Yorumla- +1 yıl
Peki başına geldiğini varsayalım Gökhan tepkim ne olurdu?
- +1 yıl
Gelmez rengarenk. Sosyal medyada tanıdığım sosyal medyada kalır. Zaten oyle birileriyle tanışıp mesajlaşan birisi degılım.
- +1 yıl
Tm peki Gökhancığım saygı duyarım..✋. yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim rengarenk 😊
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Yani yapacak bir şey yok. O onun ayıbı ve terbiyesizliği. Direk takipten çıkarıp muhatap dahi olmazdım.
00 Yorumla
+1 yılBir daha o kişiyle bulusmam. Buluşacağım kişi eğer sen isen bu düşüncem değişebilir
05 Yorumla- +1 yıl
Ben mi? 🤣🤣
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Ben ne alaka gülüm burada konu benmiyim şimdi 😂
- +1 yıl
Benim için konu sensin. Eklersen msjdn konuşuruz biraz
- +1 yıl
?
Şansını kaybeder keyifli bir kahvemi içip uzaklaşırım sonra 😃✌🏼
10 YorumlaBu duruma hiç gelmedm hep bi süre görüntülü konuşup öyle buluştuk zaten
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanırım bir kez daha buluşalım derdim ve bu sefer de ben gitmezdim
00 Yorumla
+1 yılTabiki üzülürdüm ve iletisimimi keserdim o kisiyle
00 Yorumla
+1 yılBuluşmak için karar verdiysek ve o kendi keyfince buluşma yerine gelmezse ben o kişiyi silerim
00 Yorumla
+1 yılYaptığına yapacağına pişman olur kazanma şansı da artık kalmaz. Yokluğumla başbaşa kalabilir. 😄😄
00 Yorumlagerçekleşmesi zor bi ihitmal ama hadi oldu diyelim, enayi gibi hissetmeyen bizden değildir.
00 YorumlaBuradan bile aklı gidiyor bi değişik oluyorda öylesi olsa ne olur acaba.. kuru sıkı bi soru 😅
00 Yorumla
+1 yılBaşına bir şey geldiğini düşünürüm en saf haliyle ahsha
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Yolda bir terslik olmuştur ona sorarım nedenini
00 Yorumla
+1 yılNe olacak mantıklı bir sebebi varsa sorun yok eğer bilerek yaptıysa muhabbet biter
00 Yorumla
+1 yılBedeni benim değil saygı duyarım. ama bu sen isen mekanını basarım. Sen benimsin çirkin.:)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Yalan söylediğini ozguvensiz birisi olduğunu düşünürüm
Bağlantıyı keserim net00 Yorumla
+1 yılBoyle bişeye denk gelmedim henuz ama takmam olursa da
00 Yorumla
+1 yılValla basıma gelmedş ama kötü tabiki çok kişiyle buluştum çok sıkıntı olmadı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMoralim bozulurdu biraz sonra gittiğim yerin keyfini çıkarırdım.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki hayırlısı buymuş bir şirretten kurtuldum derim 😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılYani artık bir şey demezdim muhtemelen. Gözümden düşerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü hissederdim ama elinde olmayan bir sebeple gelemediyse sorun etmem
00 Yorumla2 kez başıma geldi bekledim 30 dk sonra gittim 👍
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılsebebe baglı yoksa kolay muhatap olmam ya da bulusalım derse ben cıktıgımda gelirim derim
00 Yorumla
+1 yılÇok beklemem ben yanj eğer gelmemişse ve haber de vermemişse giderim, bir daha da iletişim kurmam.
00 Yorumlabaşka şehire gidiyosam azcık bozulur moralim ama gelmişken gezeyim derim umursamam daha aynı sehirde olsak koymaz
00 YorumlaEnayi gibi hissederdim herhalde :D Şükür yaşamadım öyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılNe yapardim bilmiyorum ama o gunumu onunla maf etmezdim.
00 Yorumla
+1 yılGeçerli bir mazereti yoksa maaşına zam işine son verirdim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey var mı bence yok basar dönerim
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 orası öyle tabii orada sabahliycak halin yok ya 😂😂 ama eşe dosta anlatmayin makara konusu olursunuz siz sey diyin ; yaa işte kızla buluşmaya gittim kızın muhabbeti hiç sarmadı masadan kalktım geldim 🤣 filan diyin 😂 biraz atarlı giderli konuşun hem biraz havan olur 😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏... saygılar efendim ✋
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılSen yapmazsın bunu kuzum 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Ben mi?
+1 yılGelsene lan buraya 😝
014 Yorumla- +1 yıl
Kime diyorsun reiss 😂😂
- +1 yıl
Gelmeyene 😁
- +1 yıl
🤣🤣 tm geldimmm reiss
- +1 yıl
Senı mi cağırmışım 😳😯😁
- +1 yıl
Hı hııı 😂😂
- +1 yıl
Şoka girdim sayende. 😯yeter de artar diyolar da inanmazdım 😁
- +1 yıl
🤣🤣 hayat sürprizlerle doludur çokta şaapmamak lazım 😂🤣
- +1 yıl
Şapmamaya calişırım
- +1 yıl
tamam pikiii 😄😄
- +1 yıl
Sana da aferin👌👍👏:))
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Bana pekiii ise sana da aferin:))
- +1 yıl
🤣🤣 tamam şimdi anladım 🤣 sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Jeton köşeli herhalde 😜yoh be, ne hınzırlığımı gördün 😁
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Küfür ederim. Net olamayan kişi ezik kişidir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence önce bir sebebini sor belkide önemli bir şey de olmuş olabilir öyle degilmi
- +1 yıl
Yok sövme 😂 sen şey de kıza : kızım sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın dee 🤣 senin kafanı duvarlara sürttürüp kıvılcım çıkartıttiririm dee😂😂 kızın gözünü korkut biraz 😂🤣
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat