Sevgilinizin sosyal medya üzerinden başka karşı cinslerle flört ettiğine şahit olsanız, tepkiniz ne olur?

Sevgilinizin sosyal medya üzerinden başka karşı cinslerle flört ettiğine şahit olsanız, tepkiniz ne olur?
Yaşamadığım bir tecrübe değil. Elden bir şey gelmez. Elini tutsan bacağı konuşur, bacağını tutsan … şu anki ruh halim umursamazdı, ama terk ettiğim olmuştu.
Ben sinirimi bozabileceğini bildiğim şeyleri kurcalamıyorum. Ama es kaza kurcalamaya bir kez başladıysam ve bu tarz şeyler gördüysem sürekli kurcalarım ve rahatsızlığımı dile getirmeme rağmen yapmaya devam ediyorsa o ilişkide problemler çıkmaya başlar o saatten sonra. İlla çocuk gibi yapma, etme demeye gerek yok. Kişinin de saygı duyup dikkat etmesi gerekiyor.
Kesinlikle. Zaten laftan anlamıyorsa da yollar ayrılır.
Benim sevgilim olmaya layık görmemiş demek kendini. Flörtleştiği benden alt sınıf kadınlarla kendisine mutluluklar dileyerek ayrılırdım.
Ben tabi ki de direk ayrılırım.. böyle bir şeyin ihtimali bile olamaz.. insan sevdiği kişi dışında biriyle görüşüyorsa zaten aldatıyordur direk.
Cevap
11Cevap
Artık buna alıştım sanırım jxjxj
kaşar erkek seviyorsun
Net şekilde bu
Elitliğimi portmantoya asıp içinden geçer engel atarım
günümüzün en tehlikeli yanları sanırım sosyale mecralar kendini bilen birisi hayatında biri varken bu toplara girmez zaten
Soğurum.. Yavaş yavaş azaltırım ve koparırım o bağı
Eski sevgilim olacağı için artık herhangi bir tepki vermeme de gerek kalmayacak
O kişi eski sevgilim olurdu büyük ihtimalle
İçite kıyamet kopardı ama dıştan tek bir mimik oynamazfı
Öyle bir ihtimal bille söz konusu olamaz da varsayalım oldu eski sevgilim olur
eğer evlilik düşünüyorsam onunla ayrılırım ama vakit geçiriyosam aynısını yaparım, görürse eğer hata sende başladı kendini eğit derim
Gözümden aşşağı kafa ğstğ çakılırdı değeri düşer ciddiyeti biterdi çünkü karakter önemli aç gözlülükte var tabiki ama herkes değeri kadar eder
Siyah kuşaklı karaticiğim uzun zamandır antrenman yapmadım antrenmanlarımı onun üzerinde denerim
Reelde şahit oldum doktor hemşire ilişkisi ortalığı dağıtmıştım güvenlik vs gelmişti
Tebrik ederim daha çok yazsın isterim normal bir şey bu
4. deliği açarım vücuduna 😂😂
Ayrılırım öyle yapıyorum zaten.
Kapıyı gösterebilirim.
Öğrendiğim an geride bırakırım
Artık sevgilim olmadığı için devam edebilir.
Eski sevgilim olur
Sogurdum ve mesafe koyardim.
Ayrilmak daha dogru bile olurdu
Ne münasebo ayrılırım
Çıkar giderim hayatından..
Silerim acımam
Eski sevgilim
Kan çıkar
Sanal dünya bırak özgürce yazışsın
Biter :)
Aldatma bu ayrılırız napcaz shkxkx
Ayrılırım