Almanya'ya taşındığım için ailem, "torunumuzu bizden uzaklaştırdın" diye kırgın. Ne yapacağım?

Merhaba kısaca yazıma baslicam ben 19 yaşımda eşimle evlendim almanyaya gelin oldum 8 aylık hamileyken kaynanam ve görumcrmle. sidetli. kavga yaşadık ve eşim beni aldı Bulgaristan'a gitik. ailem varlıklı bizr destek oldular kızımız 3 yasinda oldu ama ailem aşırı baskıcı ve eşim dayamaz hale geldi bizde Almanya'ya dönmeye karar verdik düzenimizi kurduk durumumuz iyi şükür ama ailem benle kosmuyor eşim pesinden geldim için cpcugu bizden ayırdın bizim tek yaşam sevincimizi falan diyorlar anem her gün çeşitli mesajlarla kavga ediyor veya hiç konuşmuykr. hastayim. aklimi kaçırıncgi diyor abmala sordumda sinirleri bozuk bakma de pna diyo ama bu beni çok yordu piskolojik acıtan bitim ne yapacagimi. bilniyorum 24 yaşında hayat enerjim biti eşim şu an öyle bir dururumuz yok gidemeyiz zaten yqzw gices diyo anem üstüme gelir babam konusmuor ben ne yapmalıyım aklım ermiyor artık

Almanya'ya taşındığım için ailem, "torunumuzu bizden uzaklaştırdın" diye kırgın. Ne yapacağım?