Görücü geldi benim için Berlin’den oğlan da bir evin tek oğlu en küçüğü ben hiç istemiyorum ailemi nasıl vazgeçirebilirim?

evliliğe hiç hazır değilim oğlan yakışıklı ama ben hiç istemiyorum maddi durumu var işi de var diye bizimkiler beni evlendirmek istiyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim

Güncellemeler
1 yıl
Evlenirsek eğer Berlin’de yaşayacakmışız ben yaşadığım yeri bırakıp gitmek istemiyorum ailem çevrem burada
Güncellemeler
1 yıl
Çocukla görüştük bi tık ılımlıyım çok uzatmadan en azından adı konsun diye yüzük takmak istiyor ama ben hala bi kararsızım bazı çizgileri var özlediğimde mesela beni ülkeye yollayamazmış tek başıma asla , bayramlarda bile bilmiyorum diyor nikah düğün şimdi bile yapabiliriz beğendin beni de ne düşünüp duruyorsun diyor acele olsun istemiyorum ne yapmalıyım
Güncellemeler
1 yıl
Berlin’de yaşayacağız kesin diyor ama iş durumundan ingiltereye de gidebiliriz taşınabiliriz diyor gittikçe bi uzaklaşıyor gibi hissediyorum kendi ailemden İş bağlantısı değiştikçe sürekli ülke değişikliği yapma durumu varmış :/
Görücü geldi benim için Berlin’den oğlan da bir evin tek oğlu en küçüğü ben hiç istemiyorum ailemi nasıl vazgeçirebilirim?