Güncellemeler
1 yıl
Evlenirsek eğer Berlin’de yaşayacakmışız ben yaşadığım yeri bırakıp gitmek istemiyorum ailem çevrem burada
Güncellemeler
1 yıl
Çocukla görüştük bi tık ılımlıyım çok uzatmadan en azından adı konsun diye yüzük takmak istiyor ama ben hala bi kararsızım bazı çizgileri var özlediğimde mesela beni ülkeye yollayamazmış tek başıma asla , bayramlarda bile bilmiyorum diyor nikah düğün şimdi bile yapabiliriz beğendin beni de ne düşünüp duruyorsun diyor acele olsun istemiyorum ne yapmalıyım
Güncellemeler
1 yıl
Berlin’de yaşayacağız kesin diyor ama iş durumundan ingiltereye de gidebiliriz taşınabiliriz diyor gittikçe bi uzaklaşıyor gibi hissediyorum kendi ailemden İş bağlantısı değiştikçe sürekli ülke değişikliği yapma durumu varmış :/
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hemen şak diye evleneceksin diye bir şey yok ki cocugu beğendiysen en azından Bi konuş tanış belki hayatının aşkı olacak nerden biliyorsun
Çocuk beni beğenmiş yüz yüze de konuşmak istiyor Allah için yakışıklı yaş olarak benden biraz büyük ama evlenme fikri yok kafamda hani şimdi görüşürsem bizimkiler daha da üstüne düşer diye korkuyorum
sen kaç yaşındasın o kaç yaşında. ailenle konus görüşürüm ama kesin evleneceğim diye bişey yok dersin zorla evlendirmezler herhalde diye düşünüyorum. belki seninde aklına yatar ki yatsa bile hemen evleneceksin diye bişey yine yok. görücü usulu bile öyle değil ki artık konuşuyorlar anlaşamazlarsa olmuyor yani.
insanlar 1 yıl nişanlı kalıp evlenmekten vazgeçiyor sen nişanlanmazsın sadece tanışırsın
Ben 24 yaşındayım o da 29 yaşında doğma büyüme berlinli biz ankaralıyız aslen o da ankaralı haklısın bu devirde bu kadar zorlama olamamalı bi oturup konuşmakla bir şey olmaz diye düşünüyorum onunla da konuşmayı düşünüyorum çünkü evlilik fikrine sıcak değilim pek belki de o da vazgeçer anlaşamayız
5 yaş sorun edilecek bişey değil bence otur konuş cocukla da peşin peşin bak konuşuyoruz ama tanışmak icin evlenmek icin değil onu zaman gösterir de. hem söylediğine göre durumuda iyi güzel bir geleceğin olur ama önceliğin para değil mutluluğun olsun
Ya.. çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için içim bi ferahladı şimdi daha iyiyim tüm istedikleriniz olsun inşallah bi tanışıp bi yüzümüze görüşüp bi karara bağlayacağım dedikleriniz aklımda mutluluk en başta tabii o olmadan hiç bir şey olmuyor çünkü şu an evlilik fikri hiç yok bende ama belki de benim fikrim değişir belki de olmaz hayırlısı olsun diyorum
aynen öyle hakkında hayırlısı olsun💕 Berlinde yaşamak cokta korkunc bisey değil bence Şu an herkes ülkeden kaçıp rahat sekilde yaşamak istiyor ve cocugun durumu iyi tekrarliyorum yani sürekli gidip gelebilirsin bence bunuda oturup konustugunda daha net anlarsın o konuda seni kısıtlamayacaktır bence bu detayları konusmayo unutma bizi de gelişmelerden haberdar et💕
Tabii hepsini konuşmak gerek en başta aklımda :)) iyi ki varsınız inşallah hayırlısı ne ise o olsun mutlaka yazarım çok çok teşekkür ederim 💞tüm güzellikler sizinle olsun 💞
rica ederim hayırlısı olsun simdiden 💕
Bence ilerde çok pisman olursun yapış derim djnd
:) yok gerçekten evlenmek istemiyorum Allah isteyene nasip etsin inşallah
Bundan 20 yıl sonra tekrar konuşalım ssjdj
Direk söyle istemiyorum zorla evlendiremezsiniz de
Çok söyledim evlilik fikri hiç aklımda değil diye bu görücüde yurt dışından olunca evet de diyorlar
Sen evleniceksin onlar değil
Çok doğru iyi bir kısmet diye fikrimi değiştirmek istiyorlar ama hem beni beğenen oğlanla da durumu anlatıp hem de aileme de son sözümü söyleyip münasip bir dille artık bi yolunu bulcam inşallah
Yaa inşallah