- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yakin arkadaşımın eski sevgilimle görüşmeye devam etmesi ve bunda bir şey yokmuş gibi davranıp beni aptal yerine koymasına asla müsaade etmezdim.
Bu tür arkadaşlıkların sonucunda yakın dost o eski sevgiliyle sevgili oluyor.
Yakın dost yılandan beter mahlukat halini alır. Eski sevgilide boş bir mahluk olmuş oluyor. Bu sonuç hiç değişmez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır olamaz öyle bir şey.. Evet belki eski sevgilim ama ben kıskanç bir kadınım eskide olsa yenide olsa yakın arkadaşım olsa bile sınırını bilmeli..
Not: Buna benzer bir şey zamanında yaşamıştım.. Benim yakın olmadığım kadar yakın davranıyordu noktayı koydum.. Çünkü kıskançlık damarlarım kabardı 😅😅 bir daha ne selam verdim ne de yakın arkadaşım oldu sokaktan geçen sıradan bir insan gibi görmezden geldim.. Benim olana benden daha yakın davranamaz canım..
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede etik değil ya. Biri en yakın arkadaşım diğer eski sevgilim diyelim, ne münasebet yani. Biz ayrılınca onlarda ayrılmalı shsj
- +1 yıl
Aynen eskide olsa bir zamanlar benimmiş yani çok sinir bozucu bir olay ben eski olmadan yaşamıştım o daha da sinir bozucu emin ol..
- +1 yıl
İnanırım :)
Gerçekten "eski" ise sorun etmezdim isteyen istediği ile konuşsun, benim için bitmiş zaten, herhangi birisinden farkı yok.
Fakat "kırıntıları kalmış eski" ise evet bu ters bir durum olabilir.
Yalnız konu seninle ilgiliyse dikkat etsinler, akşam hastaloğından fırsat bilip sataşayım dedim bugün ben hasta oldum 🤣
Yarışlarım vardı az önce ağız tadıyla izleyemedim bile 😀
Yani Sosyetik'e ters yapmayın arkadaşlar ndkdk
17 Yorumla- +1 yıl
Yaaa konu ben isem :D herkes ayağını denk alsın jskdsj geçmiş olsun. Misafiri ben sana pasladım
- +1 yıl
BiBotum ben hsjdks
- +1 yıl
Ricalar 😅
+1 yılKarşı cins mi bu arkadaş ve arkadaşlığım eski sevgilimle beraber mi başlamış yoksa eski sevgilimden önce de arkadaşlığım varmıymış🤔 bunlar önemlidir.
113 Yorumla- +1 yıl
Hayır senin en yakın arkadaşın erkek mi, kadın mı :D arkadaşlığın hep varmış
- +1 yıl
Arkadaşlığım hep varsa devam eder
- +1 yıl
Hayır biz seninle anlaşamıyoruz ya :D anlamıyorsun beniiii
- +1 yıl
Mal a anlatır gibi anlat belki anlarım 😄
- +1 yıl
Anlamak istemiyorsun tamam tamam 😏
- +1 yıl
Yakın arkadaşım eski sevgilimle görüşebilir, beni ilgilendirmez, bu O'nun bileceği bir şeydir.
Eski sevgilim değilde başka bir şey de olabilir, kavga ettiğim veya konuşmadığım birisiyle de görüşebilir. Benim yakın arkadaşım olması O'nun hayatına karışabileceğim anlamına gelmez - +1 yıl
Hayır gelir. Benim yakın arkadaşım eski sevgilimle görüşmeye devam ederse, siler geçerim
- +1 yıl
Diyosun 🤔
- +1 yıl
Dedim 😅
- +1 yıl
De bakalım
- +1 yıl
Dedim ya işte shjs
- +1 yıl
Takıntılı illa ki son sözü o söyleyecek 😂😂
- +1 yıl
Gizli bir şey mi bu :D bütün KS biliyor artık shdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilim olduğu için umurumda değil ne yaptıkları
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kankamın eski sevgilisiyle ben görüşmeyi keserim, madem benim prensesimi üzdü, bunu o istedi. Tabiki ben görüşmem. Görüşen kanka ile de güven kaybı yaşarım. Sıkıntı çıkar. Neyse ki sevgilim yok.⭐😄😄😄😄
#tubasueda 🍀🍀10 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşım olmaktan çıkar anında ben agresif bir insanım çevremdekiler böyle mallık yapmazlar arar dümdüz giderim hepsi de bilir ☺️
213 Yorumla- +1 yıl
Sakin mi olsak hsjs
- +1 yıl
Sakinim ama böyle sorular sorma sende yakın arkadaş sevgili falan bir arada ne işi var onların diye delleniyoruz :))
- +1 yıl
Hıı ya aklıma geliverdi sordum :D delirtmeyeyim sizi bir daha böyle soru sormayayım madem
- +1 yıl
Aklına gelen başına gelsin diye bir söz var ama kıyamadım sana 😂
- +1 yıl
piüüüh :D demiş kadar oldun. Çekin beddualarınızı üstümden
- +1 yıl
Evrene mesaj atarken netim bitti gibi oldu kıyamadık işte allla alaa 😬
- +1 yıl
Tövbe et shsjs
- +1 yıl
Tövbeler olsun ama neye ediyoruz 😂😂
- +1 yıl
Ettiğin beddua için işte :D
- +1 yıl
Aman sosyetik bende bir şey sandım edelim bakalım :☺️
- +1 yıl
Bir şey tabiiii 🧐
- +1 yıl
İyi tamam bir şey olsun bakalım neymişsin arkadaş ☺️
- +1 yıl
🤷♀️💅
+1 yılŞimdi düşünelim. Benim yakın arkadaşımın bir sevgilisi oluyor. Bende onunla eğer birçok kez görüştüysem vakit geçirdiysem o benim de arkadaşımdır. Görüşürüm. Görüştüklerim de var. Ama başbaşa sinemaya falan gitmiyorum yani.
10 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar kimseyi kimseyle bir araya getirmem, anlatmam da ben. Ailemle tanissa kafi.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Yanlış buluyorum, ben arkadaşlarım sevgilileriyken bile sevgilileriyle görüşmedim görüşmem
14 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
Ne alaka 🙄
+1 yılŞöyle amaca göre değişir. Yakın arkadaşım sevgilisiyle ayrıldığında biz görüşmeye devam ettik çocukla sonuçta bir senelik çabam sonucunda evlenmelerine vesile oldum :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇook geniş konu bu.
Benimle cok samimidir karşı cinsle o kadar degıl görüşmez. Karşı cins arkadasta cok samimi arkadaşıdır , arkadaşlığa devam ederler.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ortak arkadaşımızsa görüşebilir. Ancak benimle sevgili olduktan sonra tanıştılarsa aralarında çok bir samimiyet olmamasına rağmen görüşmeyi sürdürüyorlarsa bu durum normal değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle rahatsız eder ne sohbeti işi var ki hala görüşmeye devam ediyor. Yakın arkadaşım ise beni neyin rahatsız ettiğini bilir ona göre davranır
10 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşım eski sevgilimle hangi maksatla ve hangi sıfatla görüşüyor.. Hiç güven vermeyen insan ilişkileri
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Ben görüşüyorum sıkıntı hâlâ çok çok iyi arkadaşız ama sürekli görüşmüyoruz
18 Yorumla- +1 yıl
Sen kiminle görüşüyorsun :D onu anlamadım
- +1 yıl
Hayır ya daha çok aklım karıştı :D
- +1 yıl
Ayh görüş ya görüş bezdumm vallah 😅
- +1 yıl
Ok tamam :D
+1 yılbenim yakın arkadaşım değil o halde
bunu yapıyorsa demek ki yapacak bir şey yok eski arkadaşım oluyor oda
10 Yorumla
+1 yılGayet normal ben kötüyüm diye o da kötü olcak değil aramız acıksa o da arasıbo açacak diye bir kaide yok belki gerçekten çok iyi arkadaşlar... 🥂
10 YorumlaZor şartlarında eski sevgili yardım edecekse buyursun görüşsün. Görüşüyorsa da mümkünse benimle görüşmesin.
10 Yorumla
+1 yılÖküz öldü ortaklık bitti olmalıdır. Benim yakın arkadaşım sevgiliden ayrılınca benimle gelmeli
10 YorumlaÖyle bişey yapacaklarsa benim gözüme gözükmesinler yeter. Tamam ayrılmış olabiliriz eski sevgili de ayıp ama yani.
10 YorumlaBenimle beraber eski sevgilimi tanıdıysa eğer, benimle beraber de arkadaşlığını bitirmeli🙂
10 Yorumla
+1 yılÇok şükür öyle bir arkadaşım yok. Olsaydı da arama mesafe kıyardım veya direkt konuşmayı keserdim.
10 Yorumla
+1 yılgörüşsünler artık beni ilgilendiren bir şey yokki banane derim geçerim çok takmam çok büyütmem
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen eski arkadaşım olur artık
Çünkü benden önce bir samimiyeti var mı bu önemli benden sonra samimiyeti varsa sıkıntı10 YorumlaDemekki bir şeyler var ki görüşüyor veya cok samimiler.
10 YorumlaHiç doğru değil ben görüşmüyorsam oda görüşmemeli. yoksa aksini düşünürüm.
10 Yorumla
+1 yılSebep ne ona bakarım, sonuçta ne sevgili kalır ne yakın arkadaş
10 Yorumla
+1 yılNormal olan bir şey kaldı mı ki... Şaşırmıyorum
10 YorumlaBenim arkadaşımsa onunla iletişimi kesmeli. Çünkü BENİM ARKADAŞIM
10 Yorumla
+1 yılBen çok modern bir beyim ne olacak ki ikisinide bıçaklarım 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılYakın arkadaş olduğuna göre görüşmeyi sürdürmesi normal değil
10 Yorumla
+1 yılNormal değildir. Eskisiyle görüşüyorsa o kişi eski değildir. Hala devam ediyordur bir şeyler.
10 Yorumla
+1 yılBenden önce de arkadaşlarsa normal ama benim sayemde tanıştılarsa görüşmesinler
10 Yorumla
+1 yılAnormaldir ben bitirdiysem en yakın arkadaşımın konuşmasının bir sebebi olmamalı, absürt kaçar.
10 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşlarım eski sevgilimle şu ana kadar görüşmedi. O yüzden bilmiyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. yok ya nolucak yakında nikaha falan çağırırlar çok düşünceliler
10 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini yapabilir durum hoşlanmaya gitmediği sürece umursamam.
10 Yorumla
+1 yılO kadar insan arasından benim eski sevgilimimi bulmuş... valla ikisiyle de isim olmaz
10 Yorumla
+1 yılBelki de sadece sevişmek için görüşüyorlardır.
10 Yorumlahem de ne yanlış hareketler tövbe ben yapmam öyle şeyler yapanı da yanımda istemem. 🙄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eski sevgilim biride yakın arkadaşım olabilir normal kimse için kimseyle kötü olunmaz
10 Yorumla Doğru olduğunu düşünmüyorum, rahatsız edici bir durum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabi boş ver uzak durmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılNormal değil tabi ki yakın arkadaşım demek ki sinsi biriymiş hayatımdan onuda çıkartırım
10 Yorumla
+1 yılBeraberkende görüştürmem ayrılınca görüştüklerini duyarsam o artık arkadaşım olamaz.
10 Yorumla
+1 yıleğer biz sevgili olmadan öncede bi arkadaşlıkları varsa bizim ilişkimiz bitince de arkadaş kalmaları gayet normal. sonuçta bi insan her ilişkide farklıdır (ailede arkadaşlıkta sevgililikte vs...)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim yakın arkadaşım böyle bi hata yaptı ihaneti asla affetmem 4 yıllık arkadaşlığımızı bitirdim
10 Yorumla
+1 yılNormal değil muhtemelen kızin çocukta gözü var ne alaka yani senden ayrılıp arkadaşınla konuşmaya devam etmesi
10 Yorumla
+1 yılKimmiş o hıyar 😂
17 Yorumla- +1 yıl
İşte senin yakın arkadaşın misal
- +1 yıl
Benim yakın arkadaşım felan yok herkes gözümde aynı ve bekarım sorun yok yani
- +1 yıl
Tamam o zamansa
- +1 yıl
Sen napiyorsun yaşıyor musun bir yaramazlık yok değil mi..
- +1 yıl
Yaşıyorum ✌️ şükür sıkıntı yok
- +1 yıl
Iyi o zaman hayırlı akşamlar
- +1 yıl
:) hayırlı akşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğiş tokuş muhabbetleri işte sjsjsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
shsjs maniac :D
Eğer iyi bir arkadaşlık ilişkisi kurulduysa ve arkadaşımla güzel ayrıldılarsa şahsen görüşür ve arkadaşlık ilişkimi sürdürürüm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok sakıncalı hareketler bunlar 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Ateşle oynamak cızzz 😅
- +1 yıl
Yağmurlu günde onlara su yok, yansın dursunlar sjdk
- +1 yıl
😅
+1 yılNormal değil normal diyende bunu yapıyordur veya yapmıştır
10 YorumlaSürdürmek istiyorsa yapacak bişey yok ama bozurdum herhalde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Edebilir sorun benimle kimseyi bağlamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim başıma geldi aynısı
14 Yorumla- +1 yıl
Sonuç?
Cevap sahibi+1 yılKızın kendisinden etkilendiğini söylemişti sevgilim en başından, ama ben konduramadım. Sonra ben ayrıldım sevgilimden suçlu kendisiydi. Arkadaşım Meltem normalde onla yakın değilken biz ayrıldıktan sonra onla yakın oldu. Ve muhtemelen şu an sevgililer.
- +1 yıl
İkiside çö.. öp boş ver
Cevap sahibi+1 yılAyneeeen.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gereksiz bi durum kesinlikle...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değil tabiki, kızın niyetinden şüpe ederim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Yani artık iyi düşünemiyorum 🙃
10 YorumlaHayır değil. Yani arkadaşlık hukukuna aykırı.😃
10 Yorumla
+1 yılAralarında bişey olmasın da gerisi mühim değil
10 Yorumla
+1 yılHiç normal bir durum değil kabul edilemez
10 Yorumla
+1 yılHiç normal bir durum değil
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri