Ama kendimi çoğu zaman bunu yaşayan kadınların yerine koyarak düşündüğümde, ne kadar ürkütücü ve ne kadar rahatsız edici olduğu konusunda sizi anlıyorum.
Maalesef ki, kadına karşı şiddet ve diğer dehşet verici vakaların yoğun olduğu şu dönemde bunun önüne geçebilecek bir şey yok. En azından yasal olarak.
Ama her kız arkadaşıma mutlaka verdiğim bir tavsiye vardır. O da mutlaka yanınızda veya çantanızda çakı, bıçak, biber gazı ya da elektro şok cihazı bulundurun. Bunların hiçbiri yoksa anahtarlığınızı avuç içine iyice alıp, her anahtarı parmaklarınızın arasından geçirin ve bir pençe misali - karşı tarafın bir saldırısı olursa elbette - o kişiye savurun.
Kasık bölgesine oturaklı bir tekme ve başa savrulan bir çanta darbesi de işinize yarayacaktır.
Ve umarım bunların hiçbirine hiçbir kadın maruz kalmaz.
Hayatımda istemediğim bir kadın tarafından takip edildim yanımda kadın bir arkadaşım vardı evine bırakıyordum gece vakti o anda telefon çaldı ve bakmadım arayan istemediğim arkadaştı ve ertesi gün mekana gelip oooo actı agzını ben kactım sonra telefonla aradı actım gene actı agzını Ooooo zor iş valla... 🥂