Bugüne kadar hiç takip edildiniz mi? Edildiyseniz naaptınız?
İyi günler cümleten
İyi günler cümleten
Evet edildim..
Hayır edilmedim
Şöyle ki;
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geçen yaz az daha bir adama çarpıyodum az daha sokakta, tebessüm ettim sonra, mutlu günümdeydim. Sonra bir baktım herif beni takip ediyo.. Mağazaya girdim, çıkışta aynı herifle karşılaştım. Adrenalin heyecan tavan. Etrafın kalabalık olduğu yerlerden sıvıştım. O gunden sonra insanlara tebessum etmeyen, somurtgan, catik kaşlı biri oldum.
bir kere tuyapta olmuştu. Takim elbiseli bir psikopat, iceri giriyorum pesimden geliyo, banka oturuyorum çalıların arkasında beliriyo.. Tüm duaları peş peşe okudugumu bilirim.
Eski mahalledeydim bir erkek bana bakarak karanlıkta benim peşimden geliyordu son hızımla sol taraftan koşarak eve kaçtım şimdi yeni eve taşındım annem babam abim ve ben apartmanda yaşıyoruz apartmanında biraz bahçeli yeri var 1. katta olduğumuz için o bahçe bizim oluyor
bakırköy meydanında yan kesiciydi sanırım durup baktım o da durdu döndüm devam ettim polis otosunu görünce çark yaptı hırbo
yok o kadar filme benzer bir hayatım yok :D
edilmişsem de fark etmedim :D
Cevap
9Cevap
1 kere başıma geldi zararsız atlattım, bu yaz 2 tane adam biri ölmeyi unutmuş amca diğeri de tahminimce oğlu yeğeni vs kalabalıktı dışarısı epey banka oturuyorum arkadan çalılardan beliriyorlar mağaza giriyorum dışarıdalar hatta polisler falan fazlaca vardı hatta şikayet etmeyi düşündüm ama vazgeçtim arkadaşım geldi peşimi bıraktılar sonra.
karanlık çöküyordu arkamdada daha öncede oturduğum semtte gördüğüm biri fark ettim artık takip ediyo bende azıcık yavaşlıyorum arkasından gideyim bari oda duruyo baktım en son olmuyo allahtan aradım kardeşimi gelip beni aldı öyle eve gitti
Evet ama cocuktum. Bir süpermarkete girip calisanlara soyledim beni servisle eve bıraktılar. Adam da kaçmıştı :))
Eski sevglim tarafndan takip edildim abimi aradim soledim geldi agzna etti bende kurtuldum o da :-D :-D
Çok kez takip edildim, böyle psikopat bir ailenin üyesiykende daha çok takip edilirim.
geri dönüp konuştum. hanımefendi, bir kahveye ne dersiniz? dedim :)
Şöyle ki edilmedim ama ettim :)
Babam hafiyelik yapardı ama bizden Kaçmaz 😄😄😄
Evet edildim.. Sallamadım:S
edildim bişey yapmadım
26 kişi takip ediyor :D
edildim. farkedince atlattım
bişeyyapmadım
Evet edildim
hayır
Evet edildim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar