Ağlamak zayıflık mıdır? Yoksa içindeki duyguları dışa vurmak mı?

Ben evliyim 1, 5 yaşında kızım var üstelik hamileyim rüyamda eşimin birileri tarafından vurulduğunu ve başında saatlerce ağladığımı gördüm eşim uyuyordu sonra ağlaya ağlaya sayiklaya sayiklaya uyandım halen kendime gelemedim benim ağlamama eşim çok kızdı umursamadı kırıcı ve ağır konuştu yok "karı gibi ağlama" felan bunun gibi biseyler daha dedi neden bu kadar tepki verdi bilmiyorum ben kendime gelememisken sonra bende ona kızdım arkamı dönüp yattım o bana dön dedi bir iki defa söyledi dönmedim sonra o da arkasını yatıp uyumaya devam etti daha doğrusu ediyor umursamadı bile ben onu tanıdığım 4 seneden beri bir kere bile ağladığını görmedim aslında hiç bir erkeği ağlarken görmedim babam hariç babamı ağlarken çok gördüm çünkü duygusal bir insan ama benim kocam da duygu denen hiç bişey yok vurdumduymaz duygusuz odun kazma vs her şey var çok kırıldım ona halbuki benim ona verdiğim değeri sevgiyi kendi ailesi bile vermedi ağlamami neden bu kadar abarttı 😢 ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuk?

Ağlamak zayıflık mıdır? Yoksa içindeki duyguları dışa vurmak mı?