Allah rızası için okuyanlar yorum yapsın?

ben 24 yaşındayım kız kardeşim 18 yaşında normalde çok iyi anlaşırdık 2 aydır bize bişeyler oldu anlaşamaz ve çok küser olduk annemle babam boşanalı 8 sene oldu ikiside birbirinden beter kisilerle evliler annem o adamdan çocuk yaptı bizde 1 haftadır sevmesekte babannemgildeyiz artık buradayız maalesef kardeşimle aramızda tartisma gecerken bana g. zekalı b. eyinsiz s. alak m. al a. ptal diye saydırıyor gecende ben sivava köpeğimizin yanında sigara iciyorum diye sinirlenip bunlari saydi bide Allah b. lanı versin seni öldüresim geliyorda dedi neyse anneme anlattigimda ben onun qblasi olmama ragmen sadece kavga etmeyin duzgun anlasin diyor ama bu zamana kadar hep bn suclu oldum yillardir halende bugün bana sen laf anlamiyosun dedi simdi ben takıntılı biriyim bu tartismayi 2 gundur kardesimin yuzune vuruyorum dedigi laflari ona sayiyorum annemde ben sucluymusum gibi davraniyor kiyameti kopardim bugun sabrim taştı sen evlat ayiriyorsun dedim o kucuk bana saygili olacak dedim ikisi bir olup benim ustume geldiler sayginin kucukle buyukle ilgisi yokmus kardesimde oradan diyorki senin istedigin sen sayacan ben susaccammi diyor az daha hap icip kendimi öldürecektim ikisi beni dıslıyor gibi hissettim kardesimi ittirdim oda benim ustume çöktü annem halen bana birak diyor benim kollarimi tutan o, bende kardesime birak dedim annemde birbirinixe vurursanz hakkimi helwl etmem dedi ama ikisi hep beni sucladı sonra annem bana dediki bidaha beni arayip sorma istemiyorum dedi ben şok oldum başladm ağlamaya beni evlatlıktan sildin demek beni istemiyosun dedim 1 saat bunu taktim bu cümleyi tekrarladm bu seferde neymis ben herseyi kafaya takip annemi arayip anlatiyomusum o anlamda demis arama diye oda sinirden ağladı arkadaslar ben anlamiyorum ben mi anormalim annemle kardesimmi babannemi aradilar bunu psikologa götürün kendini öldürmek istiyor diye babannemgile geldim babbannem o konuyu acti kardesimde ondan bahsedince bana diyoki seni sildim artik bittin diyor kimsem kalmadı durduk yere
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada sigara bagimlisi degilim tek tük arada icerim annem bilmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
babannemi aradılar diye bende annemle kardesime bela okudum kardesimin kollarina vurdum kucağinda bebek vardı bana karsılik vermedi ama bir arada ben konusunca odamiza pat diye girip ustume geldi s sicarim. bak sus kapat ceneni artik dedi benim kollarimi tuttu salondada ben onun yüzüne hafifce vurur gibi dokununca beni itip üstüme cöktü kolumu tuttu sadece annem ayirdi
Allah rızası için okuyanlar yorum yapsın?