Allah için baştan sona okuyup yorum yapar mısınız?

Merhaba iyi sabahlar benim sevdiğim kız vardı geçen beraber olduk hayatında biri olmasına rağmen beni çağırdı çok ısrar etti ben de gittim bir şeyler yaşadık benden ayrılıp biriyle çıkmıştı hep işte seninle olmaz ailem boyu sorun yapar diyordu sonra dedim ki işte bu çocukla olmazsa benle olur musun sevdiğim kız sonuçta beklerim diye sordum dediki evet o olmazsa sen dedim peki ya ailen dedi işte kaçarım ben de dedim ki kaçma eğer sen isteseydin zaten benden bunun için ayrılmazdın madem boyu sorun eden ailense kaç demiyorum ama şu an verdiğin cevap o zaman için de geçerliydi dedim benim yanımda sana yer yok benimle yürüme gidip onunla yürüyüp koş falan sonra mesaj attı özür dilerim işte sen de herkes gibi bırakıp gidersin sandım işte çocuktan ayrılamam böyle bir şeye hakkım yok özür dilerim haklısın kurban olduğum yazmıştı ben de görüldü atıp cevap vermedim 4 .5 gün oluyor ama wp durum paylaşınca hemen durumlarıma bakıyor ama o paylaşınca ben bakmıyorum dün de kız arkadaşı aradı ilk defa böyle seni emin görüyorum dedi ben de dedim ki bu saatten sonra artık böyle keyfime bakacam herkes hak ettiği yerde olacak kimse vaZgeçilmez değildir kimle ne yapıyorsa da yapsın benim için bitti dedim falan sizce ne hissediyordur yazar Mi bana?  şu an delirdiğini düşünüyorum peki sizce o ne düşünüyor?
bu arada whatspa hesabımın durumunda
Sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık! Ölüm herşeyi yok edecek. Ruhları sevmeyi deneyin, yazmıştım hemen baktı durumlarıma bakıyor ama ben onunkine bakmıyorum sizce ne düşünüyor ne hissediyor?
Allah için baştan sona okuyup yorum yapar mısınız?