Allah rızası için herkes yorum yapsın?

24 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı konuşunca kızınca çok konuşurum doğruları sürekli vururum takıntılı birisiyim annemle hep bu yüzden kavga ediyorum 2 gün önce biyometrik cektirdim kimliğim icin hiç beğenmedim 5 yildir ayni fotoğrafı kullaniyordum hevesle hazirlandim cektirdim onuda begenmeyince oturdum ağladım onun icin tartistik kizdi bana beyinsizz mall dedi sonra bende ona karsilik verdim terbiyesz dedi aile terbiyesi almamissin serefsx dedi annemle babam ayri ikidide kotu kisilerle evli bu annem gitti bide kotu birinden cocuk dogurdu bebek 7 aylik oldu ben bagirarak konusunca bebek korktu bana Allah b versin ins dedi sonra hava almak icin apartmandan inecektim kopegimiz var asagida saat 11.30u biraz gecmisti kapi sesine geldi gec kiz iceriye dedi sus dedim montumdan tutup iceriye cekti surur gibi ayakta sendeledim ittirdim onu birak ya dedim ayakkabim bile ayagimdaydi iceri basmak zorunda kaldim bebek aglamaya basladi bana Allah binturlu b. versin ins. dedi sonra o.. rp kız dedi bende aglamaya basladim bidaha o kufuru etti sonra saldirdim ona cunku bu kufuru bana gecen yil ve ondan onceki yilda toplam iki kez etmisti boyle bi sebepten ve ben bunu 1.5 yildir surekli yuzjne vurdum onu zor affettim sonra geberr bu evden ölün cıksın inş dedi yarin bu evden defolup gidiyosun dedi ölmeyi dusundum saatlerce agladim cunku daha oncede bana bunu yasattigi icin yeni unutmaya calisiyordum sinirle anneler herseyi soylermis sinirle soylemis ama benim icin o bitti artik bi kere iki kere olur dedik ama bu 3. veya 4. oldu intihar etmek istedim yarin ise baslayacagim icin yapmadm
Güncellemeler
+1 yıl
18 yasinda kiz kardesim var ona bunlari yapmadi cnku ben kizinca cok konusuyorum sirf bebegi korkuttum diye yapti bunlari ve daha once hep bu konulari yuzune vurmustum 1 yil sonra yine ayni seyleri yapinca kendime gelemedim
Allah rızası için herkes yorum yapsın?