Öğretmenim. Okuldan bir öğretmen ile ciddi düşünüyordum ve yaklaşık 1 aydır her gün konuşurum onunla ama bana hiçbir zaman yol açmadı. Her zaman siz diye hitap etti. Ben de 2 gündür uzaklaştım ondan. Bağlanmamak için. Soruyor bana neden böyle soğuksun diye ben de : kendi kabuğuma çekildim dedim. Sizce yanlış mı yaptım. Beklesem belki bana karşı duyguları olurdu ama ya ben bağlansaydım ve duyguları oluşmasaydı. Bir ayda tek bir cm bile yol katedemedim. Vermedi o yolu bana.
Güncellemeler
+1 yıl
İkimiz de öğretmeniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence iyi yapmışsın 1 ayda olmayan şey ilerde hiç olmaz
Bir aydır bana siz ve hocam diye hitap ediyor. Yani olmadıysa daha çok konuşmanın ve bağlanmanın anlamı yok. Kalbime bu kötülüğü yapmak istemiyorum
Bağlanmak en kötüsü iyi yapmışsınız daha çok üzülürdunuz o size arkadaş gözüyle baktığı çok belli
Üff başka kız mı kalmadı öğretmeniyle ilişki yaşamak da ne biliyim. Olgun fantezisi midir nedir?
İkimiz de öğretmeniz
ha pardon ben öğretmenim diye okudum. İyi yapmısın o zaman
Bence ağzını ara, bakalım ne yapacak 🙂
Arkadaştan öte gibi davranıyor ama bana hâlâ siz diye hocam diye hitap ediyor. Bence 1 ayda bişey olmasıysa uğraşmak da anlamsız
Senden açılmanı bekliyor olabilir mi acaba?
Bana inanın o yolu verse çoktan açılmıştım. Bilmiyorum bana karşı ne hissediyor inanın bilmiyorum. Arkadaş olarak mı görüyor nasıl görüyor bilmiyorum
O zaman boş ver bence
2 gündür soğuk davranıyorum demin mesaj attı “birileri bu aralar çok mu sessiz diye” nasıl yorumlamalıyım acaba
Belki sen geri durdugun icin sogumustur bu birileri 😅
Diye mesaj at. Ne demek bu derse de, ben yakiniz saniyordum ama pek ilerletmedik muhabbeti ve herkes kadar deger verdigini dusunmeye basladım derdim ben olsam
Kız, ücretli öğretmenlik yapıyor ve aynı zamanda dersaneye gidiyor atanmak için. Bana neden soğuksun diye sorduğunda ona : derslerini çalışman için yazmıyorum diyorum. Gözümde de tütüyor oysaki. Ama dedim ya tek 1 cm bile ilerleseydik ben böyle uzak davranmazdım. 1 ayda hâlâ siz ve hocam diye hitap ediyor
salla ya isterse kabuğunu kırar zaten
Niyeti varsa ona soğuk davranmama rağmen gelir dimi.
Git açık açık konuş utanacak halin yok ya
Kız bana o yolu vermedi. Söylesem kabul etmezse okulda adım çıkar. Gururum var
Vermiyorsa bırakacaksın sende kardeş uğraşma boş ver akışına bırak
En iyisini yapmışsın.
Geçenlerde ona kahve içme teklifinde bulundum gerek yok teşekkür ederim dedi. Ya ikimiz de öğretmeniz kendimizi bilen insanlarız bu nasıl cevap. 1 ayda bişey olmadıysa bence hiçbir şey de olmaz bundan sonra
Onun sana ilgisi yok bence. Sen her davranışından kendine bir pay çıkarıyorsundur belki. Aslında kız normal davranıyor ama sen kendine yoruyorsun demek ki.
Bence de öyle. Devam etsem bağlanıcaktım. Sizce böyle soğuk davranıp onu kendimden uzaklaştırmakla iyi etmedim mi. Zamanla belki olurdu ama ben olsaydı bu 1 ayda olurdu en azından 1 cm bile olsa ilerlerdik diye düşünüyorum
Senin ona olan ilgin hoşuna gitmiştir belki. Ama bence de duygusu varsa biraz ilerleme olurdu. Teklifini geri çevirmezdi. Biraz bekle sen ilgiyi kestiğin için şimdi o ilgili davranabilir. Ters psikoloji, kaçan kovalanır hesabı.
Aklımdan geçenleri, hedeflerimi yazıya dökmüşsünüz adeta. Söylediğiniz gibi belki de ilgim hoşuna gitti. Ve evet bana karşı duyguları olsa zaten bu 1 ayda biraz ilerlerdik. Geride durucam, soğuk davranmama rağmen gelirse bana belki o zaman bişeyler olur. Yok gelmezse zaten ben de bağlanmamış olurum.
Bu bir hedef olmamalı senin için. Olmuyorsa zorlamanın manası yok. Baktın ilgisi var sende ilgili davranmaya devam edersin. Ama bence sandığın gibi bir ilgisi yok. Sadece ilgili hallerinin neden bir anda kesildiğini merak ediyor o kadar.
Haklısınız sanırım. İstiyorum ki bana o yolu vermediği için ilgim kesildi, istiyorum ki onu arkadaş olarak görmediğimi ve ciddi düşündüğümü hissetsin. ( Kız ücretli öğretmenlik yapıyor, öğleden sonra dersaneye gidip çalışıyor. Yani belki de çalışmaları etkilenmesin diye hayatına birilerini almıyor )
Bilemiyorum bunlar karışık durumlar, bence zamana bırakmalısın.