Anafartalar Başkomutanı Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK' ümüze sonsuz aşk, sevgi ve minnetle... Varlığın varlığımızı kazandırdı, bir asır önce bize bugünleri armağan eden adam sen bizim kahramanımızsın... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Anafartalar Başkomutanı Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK' ümüze sonsuz aşk, sevgi ve minnetle... Varlığın varlığımızı kazandırdı, bir asır önce bize bugünleri armağan eden adam sen bizim kahramanımızsın... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Bazılarının hoşuna gitmiyor istedikleri kadar beğenmesinler bunu kendilerine hatırlatırım. Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Öngörülerine kurban olduğum adamın en güzel öngörüsü o ATAM ne demiş ne öngörmüşte yanlış çıkmış. CUMHURİYET İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR..
Cevap
4Cevap
Cumhuriyet'imizin 99. yılı kutlu olsun. <3
Müslümanın yönetim biçimi Cumhuriyettir. Tıpkı ilk dört Halife zamanında olduğu gibi. 😎👍🏻 İslamda saltanatçılık yoktur kimse kanıyla değerli değildir, Üstünlük sadece Takvâ dadır.
bugün 29'u sandım değilmiş, soru için erken değil mi?
Biz bugün tören yaptık erken kutlamak kötü mü dikkat ederim bı daha ki sefere erkense.
Neden sorun ne?
Tam olarak ne iş yapıyorsun?
Osmanlı geri gelmeli.
Sen Osmanlıya git.😉
Hayır, biz Osmanlı'yı geri getireceğiz.
Çok beklersin 😂al saltanat sevdanı da benim etrafımdan uzak dur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?