Selam 🤗
Şimdi size Turkiye'nin, ülkemizin dünyada 1. Olduğu konuları aktarmak istiyorum 😏

Bunlar nelerdir görmek isterseniz mavi linke Buraya tıklayın 👈
Ne kadar çok alanda lidermişiz dimi 😎
Selam 🤗
Şimdi size Turkiye'nin, ülkemizin dünyada 1. Olduğu konuları aktarmak istiyorum 😏

Bunlar nelerdir görmek isterseniz mavi linke Buraya tıklayın 👈
Ne kadar çok alanda lidermişiz dimi 😎
Ülkemle gurur duyuyorum 🤗 güzel güzeli ülkem isviçre 🇨🇭🇨🇭
Çok şükür bir derdim yok 🙏
Ekonomik problem yok, kavga gürültü yok, stres depresyon yok Allah düşmanımı Turkiyede yaşarmasın... 😶
1.5 senedir isvicredeyim burada turkiyeden geldim demeye utanıyorum! Kimliğimi gören ya da göstermek zorunda kaldığım kişilere babam Maltalı annem türk diye yalan söylüyorum! Sence gurur mu duyuyorum yoksa utanç mi sen karar ver...
Nedenini bilmiyorum ama mavi yazılı yeri ben açamadım. Ülkemle gurur duyuyorum ama bazı şeylerde ve bu şeylerin olumsuz olduğunu görüp orada lider konumunda olunca da elbette utanıyorum, üzülüyorum.
Insanlara bir bak? Hangisi mutlu? Hangisi hayatından memnun? 100 kişiden 90'ı hayatından memnun değil! Böyle bir ülke ve yönetimi ile ben nasıl gurur duyabilirim?
Cevap
8Cevap
Hayır gurur duymuyorum, çürük bina yapan omurgasız muteahhitinden tut siyasal İslamcı kekolara kadar boş adam var bu memlekette neyiyle gurur duyayım? Euro ve Dolar karşısında TL nin tuvalet kağıdı kadar değersiz oluşuylamı?
Evet Evet Türkiye ile gurur duyuyorum onun için Maltada yaşıyorum 🇹🇷🇹🇷
Evet ülkemle gurur duyuyorum 😎😎 derdim norveçli olsaydım eğer 🙄🙄
Ülkemle gurur duyuyorum hemde her zaman fakat ülkeyi bu hale getiren kötü yöneticilerle değil.
Neye göre kime göre bunlar. Türk oğlu Türküm çok şükür dünyaya değişmem ülkemi kanı bozuk olan anlayamaz
11 aydır amerikadayim burada ırkçılık yok ama bulgaristanliyim diye yalan söylüyorum. Varsın gerisini sen düşün...
Daha bunlar ne ki daha büyük şeyler olacak 🤣
Yaşadığım ülkeden utanır hale geliyorum yavaş yavaş.
Duymuyorum. Ülkeme karşı çok dolu ve sitemkarım biz gençlere büyük ayıp ve yazık ettiler
Evet Gurur Duyuyorum Tabikide
hayır asla
Her daim❤️🇹🇷
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?