Dolar bugünde muazzam rakamları yakaladı.
Ülkenin Gidişatından Ve Yönetiminden Memnun Musunuz?
Dolar bugünde muazzam rakamları yakaladı.

Bu ülkenşn geleceği yok. Yönetim beter, yöneticileri seçen halk daha beter. Bugün Atatürk gibi biri gelse bile bu ülkenşn belinş doğrultması onyıllar sürer. Kaldı ki bu hslk asla Atatürk gibi birini lider seçmez açık oy gizli sayımda. Çünkü halkımız arap, yani nankör. Krndileri gibi arsız, cahil, görgüsüz bir lider seöerler. Krndş ayıplarını meşrulaştırmak için.
Ülkenin geleceği yok işte.
Nasılsanız öyle yönetilirsiniz diye boşuna dememişler.
Sıkıntı yok artık müslüm değilim (hiç olmadım da... Doğdumda zorla öyle yazmışlar t. c'ye sanırım). Dinim para oldu. Yeni din çıkarcam artık. Paracılık dini😜 kaç kişi daha toplarsam devlet bize ibadet hane yapmak zorunda🤔 Full altın kaplama bir ibaet hane ii olurdu👌😂
Siyah görüyodum... artık kapkara görüyom🥴
Cevap
3Cevap
Son 10 yıldır memnun değildim ve memnun olmadığım için hiçte pişman değilim malum partiye oy vermediğim için içim rahat.
Bende birkaç seçimdir oy vermiyorum şahsen cidden ülkede milleti temsil eden gerçek bizim gibi halktan olan temsilciler yok.
İşi ehline veriniz demişler neden tarımsal bir alanın başında tarımdan çok iyi anlayan ileriyi görebilen bir çiftçi yok ki mesela sonuçta bu işin içinden gelen birisi keza diğer alanlarda da böyle bir yol izlenmeli mecliste bizi anlayan insanlar olsun.
18 yıldır iktidar olan bir parti tarımın ne kadar önemli olduğunu daha yeni anladı gerisini sen düşün işte. Yol yaptı, köprü yaptı diye bir partiye oy verecek değilim.
Tarımı öldürdükten sonra elinde olan sanayi firmalarını sırf sıcak para aksın diye yabancı firmalara özelleştirme adı altında satan kişilerin geç bir zamanda anlamasının artık bir faydası yok maalesef.
Bugün dolar 7 tl nin üzerindeyken her şey kontrol altında diyen bir ekonomi bakanı hala koltuğundaysa baştaki kişi onu görevinden alıp yerine işin ehli birisini getirmiyorsa hiçbir ders çıkarmamışlardır eminim.
Ders çıkarsalardı vatandaşın ihtiyacı olduğu sağlık malzemelerini sırf show olsun diye başka ülkelere yollamazlardı.
Aynen öyle şimdi maskeler yeniden satışa çıktı😂
Daha birçok insan alamamışken virüs bitti mantığıyla yeniden satışa çıkardılar.
O da birşey mi sırf turizm için sınavları erkene aldılar 😀
Aynen öyle.
Ben çok kişi biliyorum üniversiteler kapandı diye evlerinin kontratını iptal ettirip şehrine gelen.
Şimdi bu insanlar final için gittiklerinde nerede kalacaklar ve ne büyük derecede kazıklanacaklar bunları düşünmeyen adamlar bir zahmet ülke yönetmesinler.
Tabi kendi tuzları kuru olduğundan sorun etmiyorlar birilerinin sınavlardan başarısız olmasını veya halkın cebinden para çıkması onlar için önemli değil nasılsa vekillerin fabrikaları işlemeye devam ediyor.
ortalık karısık Silivri de siyasilere tahliye yok, katile tecavüzcülere var hapishanelerde düsünce suçlularına yerler açıldı. Böyle yapıpta üzme beni :D
Terörizm dışındaki her görüşe saygı duymayı öğrenecekler eğer öğrenemezlerse de sandıkta benim gibi insanlar onları iktidarlarından etmeyi bilirler.
Ha ben doğru bildiğimi söylerim işlerine gelmeyip siyasi suç görüp ona göre bir harekette bulunsalar bile beni susturular en fazla vicdanlarını nasıl susturacaklar.
O yüzden hiç sorun yok yani dilediklerinde özgürler😁
Seçimler yaklaşıyor eninde sonunda bu seçim olacak eğer bu zarara uğrattığı gençlerden oy alacağını düşünüyorsa gülerim buna.
Atatürk’ü pazarlayan tüccarlar a ne demeli A101 gibi harca harca bitmiyor
Zaten kanser kitleler tek taraflı değil ki.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?