⭐ İki arkadaş, aşk yok, para için evlilik ve çevrelerini aldatmak. Aşk da yok. Şeytani zekâ görünüyor. Tatlı su kurnazlığı da. "Arkadaşlar" birbirlerinden de fiziksel olarak "nitelikli faydalanmaya" devam ediyorlardır tahminen!
Öncelikle tiksindim ve kâlbim acı çekti şu soruyu cevaplarken. Her rezilliğe "saygı duyuyorum" diyenlerden olmadığımdan, saygı duymadım, tasvip etmedim, tiksindim. Nett. Ama en çok kâlbim acı çekti ve çekiyor. Ben böyle şeylere gelebilen biri değilim. Evlilik benim için gerçekten ve aşkla olacaksa olur. En güzel dünya turu da evlilikte yapılır. Bunlar benlik değil, uzak olsunlar benden.
Milleti kandırmışlar mı desem, kendileriyle barışık değiller mi desem bu hareketten herşeyiyle bitik ruh halleri çıkar. Boşanmak yani karının gidip başkasıyla yatmasına kendi elinle yol vermek , ya da kocanın gidip başkasıyla yatmasına kendi elinle yol vermek bu seven insanların kolay kolay yapabileceği bir şey değil. Şahsen ben evli olsaydım o kadar geniş hareket etmezdim. Ortada bir yanlış varsa cezasını yanlışı yapan çeker kadın yaptıysa kadın çeker erkek yaptıysa erkek çeker hemde her şekilde. 😎
Bence ortada bir kandırma olduğu için ben bu hareketi doğru bulmadım açıkçası. Aldatmanın sadececaşkla alakası olmaz, insan ilişkilerinde de aldatma kabul edilemez benim etik anlayışıma göre.
Çalışıp para kazansalar ve öyle gezseler daha uygun olurdu.
Ancak işin bir de şu yandan doğru tarafı olabilir, ailesinin ve kendi taktığı takıları alması için bu tarz bir eyleme girişmesi de verdiği parayı alması açısından uygun olabilir. Ama diğer türlü cıks.
bence değil... çalışıp çaba sarfetmeden paraya konmak için yapılmış bir eylem... para mutlaka bitecek ve kürkçü dükkanına dönecekler o zaman doştlarının yüzüne nasıl bakacaklar...
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Anketler > İki yakın arkadaş önce evlendi, sonra düğünde takılan takıları bozdurup boşanarak beraber dünya turuna çıktı. Sence mantıklı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
58Görüş
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ İki arkadaş, aşk yok, para için evlilik ve çevrelerini aldatmak. Aşk da yok. Şeytani zekâ görünüyor. Tatlı su kurnazlığı da. "Arkadaşlar" birbirlerinden de fiziksel olarak "nitelikli faydalanmaya" devam ediyorlardır tahminen!
Öncelikle tiksindim ve kâlbim acı çekti şu soruyu cevaplarken.
Her rezilliğe "saygı duyuyorum" diyenlerden olmadığımdan, saygı duymadım, tasvip etmedim, tiksindim. Nett.
Ama en çok kâlbim acı çekti ve çekiyor.
Ben böyle şeylere gelebilen biri değilim.
Evlilik benim için gerçekten ve aşkla olacaksa olur.
En güzel dünya turu da evlilikte yapılır.
Bunlar benlik değil, uzak olsunlar benden.
#tubasueda 🍀🍀
Milleti kandırmışlar mı desem, kendileriyle barışık değiller mi desem bu hareketten herşeyiyle bitik ruh halleri çıkar.
Boşanmak yani karının gidip başkasıyla yatmasına kendi elinle yol vermek , ya da kocanın gidip başkasıyla yatmasına kendi elinle yol vermek bu seven insanların kolay kolay yapabileceği bir şey değil. Şahsen ben evli olsaydım o kadar geniş hareket etmezdim. Ortada bir yanlış varsa cezasını yanlışı yapan çeker kadın yaptıysa kadın çeker erkek yaptıysa erkek çeker hemde her şekilde. 😎
Merhaba güzellik 🌾
Bence ortada bir kandırma olduğu için ben bu hareketi doğru bulmadım açıkçası. Aldatmanın sadececaşkla alakası olmaz, insan ilişkilerinde de aldatma kabul edilemez benim etik anlayışıma göre.
Çalışıp para kazansalar ve öyle gezseler daha uygun olurdu.
Ancak işin bir de şu yandan doğru tarafı olabilir, ailesinin ve kendi taktığı takıları alması için bu tarz bir eyleme girişmesi de verdiği parayı alması açısından uygun olabilir. Ama diğer türlü cıks.
1 - ) ikisinden biri kesin digerine asiktir
2 - ) aileleri ya da kendileri cevre dugunlerde taki sadakatine uymuslardir ve madem evlenemicez boyle bisey olsun demislerdir :)
3 - ) yani mantiklimi bilmem ama para icin asla calismak disinda bir tesebbusum olmaz
bence mantıklı değil bu konuda bir şeyler yapmak çok saçma bu durum bana ters gibi..
yani kendi öz paralarıyla dünya turuna çıkabilirlerdi ancak sırf evliliği bu konu için kaynak kazanma olarak kullanmaları gerçekten saçma..
bence değil... çalışıp çaba sarfetmeden paraya konmak için yapılmış bir eylem... para mutlaka bitecek ve kürkçü dükkanına dönecekler o zaman doştlarının yüzüne nasıl bakacaklar...
Çevresindekileri dolandırdılar yani olayın özü ne kadar yumuşatılmaya çalışırsa çalışılsın budur.
Param varsa gezerim yoksa gezmem bu kadar basit.
Yorumlarda onaylayanlar ne yaşıyor merak ediyorum. Hakkı olan bir para değil, insanları kandırıyorlar. Normalleştirmeyin.
Para için değerlerimi çiğneyemem.
Evlilik özel bir şey ben böyle bir tezgâha evliliği alet etmezdim.
Son derece mantıklı bir arkadaşımla böyle bir planımız var hem Norveç vatandaşı olurum hem takıları alır giderim valla gerisigram umurumda olmaz
Bu dolandırıcılık, ben haram para olayına çok takılırım. Neyse, neydi; her koyun kendi bacağından.. 😌💅
Herkesi enayi yerine koymuşlar. Evlilik çocuk oyuncağı değil ki.
Para kazanıp öyle gitselerdi.
Çok saçma.
Saçmalık, hatta dolandırıcılık bile denilebilir
Ohaaa bu hoş bir durum değil insanları kandırmışlar. Dilencilikten farkı yok.
Bence mantıklı, insanlarda biraz akıllı olsun
Çevremde benim gibi varoş oldugundan bana takacaklari en büyük şey 100 TL filan olur.
Bunu yorumda çok kişi onaylamış. Yahu dolandırıcılık ne zaman güzel bir şey oldu?
Oyum yok. :)
Sadece konu bulma olayına hastayım.. :)
Çok mantıklı bulmadım ama, evlenmeden ve önce yapsaydılar daha mantıklı olurdu gibi.
Bu alenen dolandırıcılık ve iyi niyeti suistimaldir. İnsan gözüyle bakmam bunlara.