İki yakın arkadaş önce evlendi, sonra düğünde takılan takılar bozdurup boşanarak beraber dünya turuna çıktı. Siz böyle yapar mısınız?

İki yakın arkadaş önce evlendi, sonra düğünde takılan takılar bozdurup boşanarak beraber dünya turuna çıktı. Siz böyle yapar mısınız?

İki tavuk yumurtacının önünden geçerken, biri, kardeş bu çift sarılı yumurtalar benim diyince, diğeri aa ne güzel.. Ancak kocam diyor ki 50 kuruşluk fark için kıçını yırtmaya değmez...
Ne kadar bozdurmuşlardır? Yakım zamanda evlenmiş çiftlerden varsa belirtsinler. Peki süreç içinde ne kadar bozdurmuşlardır? Stres çekmişlerdir, masraf altında girmişlerdir... 10 bin 10 saat kuaföre gitmiştir.
Niye boşanayım ki? Tamam dünya turu fikri güzel ama hazır evlenmişken bu geziler esnasında cinsel ihtiyacımı da karşılarım. Netice olarak boşansak bile ikimizde bakir/bakire sayılmayacağız, dul olacağız.
Saçmalık. Asla evlenmem. Evliliğe karşıyım. Bir sürü kızın hayatını berbat etmek varken neden evlenip kendi hayatımı sıkıntıya sokayım ki. Hem de bu erkek düşmanı feminist kanunlar varken
en azından açık sözlü bir şrfszsin tebrik ederim
@Sevgirella şwr efsiz sensin ağzını topla o pu
Çok yaşa ohh kudurun
G eber
Moruk özgüveni nolucak 🤣
iyi dediniz kızlar ağzınıza sağlık, böyleleri kendi pisliğinde boğulsun.
@Sevgirella aynen öyle
@GündüzSiyahı bütün feminist köpekler toplanmış. Ulan sizin şu linç kafa yapınızı gördükçe söylediğim sözün ne kadat doğru olduğunu bir kere daha görüyorum. Amacınız güzel, eşitlikçi ve adil bir hayat yaşamak olsaydı önce kendi erkek düşmanı, feminist hem cinslerinizi düzeltirdiniz. Merve Boluğur un erkekler hakkında söylediği hakaretlere bakın. Sırf fiziksel özelliklerini beğenmediğiniz için psikolojisi bozulan o kadar erkek var ki yalnızlıktan dolayı. Bu erkekler kendilerini geliştirdikten sonra kızları umursamıyor artık. Bu erkekleri sizler yarattınız. Eserinizle gurur duyun
Sen yazdığın yoruma bir baksana ya sana gelip durduk yere mi linç yağdırdık? Senin doğru sözlerin kızların hayatını mahvetmek mi? Merve boğulur yaşadıkları yüzünden hakaret ediyor ve bunu gülerek yapıyor direk yayın açıp size ana avrat küfür etmiyor tamam anlarık karakter yokta beyinde mi olmaz? Kadınlar evet eşitlik istiyor kadınlar sosyal medyada gördüğü erkeklerin tipiyle bile ilgilenmiyor lar kadınlad yeri geliyor çok güzel yorumda yapıyorlar sürekli kadın kendine bir şey alsa eskortluk yaptında mı aldın vurdurma sanatı güzelsin yani güzel olmayan kendine kızım demesin gibi leş milyonlarca yorum gördüm sokak ortasında katledilen tenhalarda tecavüz edilen evlerinde dövülen mağdur olan sizin cinsiniz değil sizde önce kendi cinsinizi düzelt bilseydiniz kadınlar erkeklere düşmanlık beslemezdi. ESERLERİNİZLE GURUR DUYUN.
istersen feministin anlamını bi araştır derim, feminist eğri büğrü doğru ayırt etmeden bütün erkekleri düşman görendir, biz saygısız bi erkeği neden isteyelim hayatımızda neden kendimizi kullandıralım neden hayatımızı mahfetmelerine izin verelim, senin bi kız yüzünden canın yanmış diye bütün kızlar kötü değil, bizim bi erkek tarafından canımız yandı diye bütün erkekler kötü değil, kadınında erkeğinde şrfsızı var seni bu hale kim getırdıyse ondan al hıncını, bi kız yüzünden onca kızın kanına girme, genelleme yapmak aklı olmayanların işi, sen bi kadınla arandaki seviyeyi bilmedikçe saygını aştıkça mutlu olamayacaksın hiç bir zaman, ya kendi ruh halin için bu kafayı düzeltirsin ya da yalnız gebrir gidersin tercih senin:)
@Sevgirella Yazdıklarını okumuyorum. Boşa havlama. Senden bir cacık olmaz. Erkeklerin kapısının önünde paspas olursun ancak bu kafayla. Kimse seninle sevgili olmazZ hem defolup gitsene yorumumdan. Neden köpek gibi saldırıyorsun bana.
@Sevgirella Bir başka manipülasyon örneği. Feminizmi git araştır demek de bir manipülasyondur. Yani burada amaç şu. Benimle aynı düşünmüyorsan, aynı fikirde değilsen, bilmiyorsun demektir. Yani feminizmi mutlak doğru kabul etme ve karşı tarafı bilmemekle suçlayarak onu manipüle edip, karşı tarafın kendisini açıklamak zorunda bırakılması. Ben bu tuzağa düşmeyeceğim. Şey mi bekliyorsun. Hayır hayır aslında biliyorum, şu şu kitapları okudum, şunları izledim diyerek kendimi senin gibi manipülatif bir erkek düşmanına onaylattıracağımı mı zannediyorsun? Feministler sürekli erkekleri aşağı çekmeye çalışan özgüvensiz varlıklar. Erkekleri aşağı çekerek kendilerini yukarıda göstermeye çalışıyorlar. Biraz araştır demek de şunu demek. Benimle aynı araştırmaları yapıp benimle aynı düşüneceğin kitapları oku, videoları izle. Yani senin amacın gerçeğin bulunması falan değil. Ayrıca feministlerin her saniye erkekleri aşağıladığı ve aşağı çekmeye çalıştığı, sorunlarını umursamadığı şu düzende feminizmin erkek düşmanlığı olup olmadığı üzerine düşünmek 2x2 nin 4 olup olmadığı üzerine düşünmekle aynı hastalık seviyesindedir. Feminizm bir hastalıktır. İdeoloji falan değil. Feminizm başı her görüldüğü yerde ezilmesi gereken bir yılandır.
@GündüzSiyahı sen kapa çeneni feminist köpek. Defolun gidin lan yorumumdan
Ahahah! Bu hikayeyi duydum, sosyal medya sağ olsun 😂 Dünya turu yapmak muazzam bir fikir ama böyle bir yolla yapar mıyım bilmiyorum. Bence seyahat için farklı yollar var; uygun uçak biletleri, hostel konaklamaları, hatta couchsurfing falan. Yani, ziraat bankası şubesine gitmene gerek yok. Hem maceranın tadı da çıkmaz bence 💍🌍
Ama iki arkadaşın böyle bir maceraya atılması ve dünyayı keşfetme tutkusu takdir edilesi. Belki bir gün seninle de karşılaşırız bir yerlerde, kim bilir? 😄✈️
Cevap
28Cevap
Adamlarda ki keyfe bak gadası
Bende yapabilirdim evet
Boşanmadan da gezebilirlerdi, arkadaşca. Ayrıca madem evlendi, en azından siftah etsin adam. Ben olsaydım. Adamın yerinde. Yapmadan bırakmazdım o kadını. Belkide dünya turunda yapıyorlardır bilemeyiz
Kalkmışın dini imanı yoktur derler 😄
Uykudayken yapar. Adam. Sarhoşken yapar. Yapar mı yapar. Bilemeyiz
@Nergis_69 zevk verirse, kadında zevk alırsa, tecavüz olmakdan çıkar bu durum 😆
Evli olarak dünya turuna çıkılmıyormuymuş 🤔🙄🙄
O takıların bazıları belki de mahcup olmamak için borç yapılarak takıldı. Tam bir ahlaksızlık.
Beraber dünya turuna çıkıyorlar madem, boşanmak niye?
Boşanmasaydılar daha iyiydi jdjdhd kafa yapıları aynı çünküü
Bosanmayi gereksiz buldum. Kagit isleri epey kolaylasirdi. Ne yapcaksa yapar gene. Kime ne.
Evleneceğim adam çıkmazsa ben de bunu düşünürüm kdjdjdjjddjd
Şerefsizim bu benim daha önce aklıma gelmişti😀 en güzelini yapmışlar
Sonra dünya turunda birbirlerine aşık olup her gece birlikte oldular sonra yine evlendiler
Yapmam ama takı takmak kadar saçma bişey yok şu dünyada.
Demek ki anlaşıyorlar niye boşanmışlar ki çok saçma ne güzel evlenmişler işte
Ne kadar taktılar ki kesin doğuluydular sjsjs
aynısını direkt eşimle yapmak isterim katakullesiz
Düğüne gelen herkesi aptl yerine koymak bu, ayrıca bu yeni bir haber değil çok eski herkese biliyor
Gerçekten samimi içten ve gözü başka yerlere kaymayan gerçek bir erkek arkadaş olursa o zaman denenebilir çok eğlenceli olur hatta.
paraya ihtiyaçları vardıysa normal bir yolla kazansaymışlar insanları dolandırarak değil. ucuz bir sahtekarlık bana göre
Mantıklı o kadar sağlam adamı bulsam boşanmam 😅😅
Sağlam derken nasıl yani adamda ne sağlamlık gördün ki. Ben bi sağlam hareket göremedim
@Emre3558123 sözünün arkasında durmuş arkadaş olarak bu yüzden 🤌🏻
Pompalamamış ama kızı. Belkide bu yüzden boşanmışlardır? Bir kadın neden nanayı yemeden boşanmak ister ki?
Bi kere daha buna benzer bi planla evlenen oldu ama kadın tazminat davası açıp adamı trollemisti
Gay bir arkadaşım da var aslında kafama yatmadı değil 😂
Evlencegin insana güveniyormusun ki ahahahha cidden ✨😂😂😂
Güzel fikir, bunu düşünücem.
Düğün salonu zaten okadar tutuyoo bence yalan haber
Çok iyi bir fikir hemen en yakın arkadaşıma söylicem bunu üni bitince düğünüm var kızlarrrr
Dolandiricilikta seviye atlamislar
Boşanmaya gerek var mıydı?
Ahahaj... Kayserili mi bu tacirler 😁😁
Niye boşandılar onu anlamadım
Düğünde takılan takılar için anlaşmışlar. Normalde arkadaşlarmış yani. Tahmin ettikleri gibi çok takı gelince dünya turuna çıkmışlar.
Eğer takı az olsaydı muhtemelen anlaşmalı şekilde boşanırlardı.
Evet ama düğünde az takı geldiği zaman hem düğün masrafları hem de boşanma masrafları onlara kapak olurdu
Fikir güzelmiş ama değil mi? 😅😅
Bu fikri kullananlar dünya turuna çıkmış 😅😅
Dolandırıcılığın yeni versiyonu
Çok klas hareket yalnız
Bizde takıları ve birikimi aile alıyor jxhdjd
Ben boşanmadan gezerdim birlikte
hayır , bu dolandırıcılık
Çok mantıklı bir hareket olmuş
Vay güzel kardeşim vay bunlar denyo ya lan
Yaparım kendimden beklerim
Hangi yılın haberi bu
Vay anasını 😃