Aşk İlişkileri Arkadaşlarını evlendiren ama kendi sap kalanlar? DrunkenSailor26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Baba hepsi evlendi tek kaldık halı sahaya bile gelmiyorlar Arkadaşlarını evlendiren ama kendi sap kalanlar? Cevapla Babalık Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Saldır Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benimle yaşıt bir arkadaşım evleniyor ve ona üzülmekten başka bir şey yapmıyorum sadece üzülüyorum ailesi yüzünden çocukluğunu da yaşayamamıştı zaten kızcağızın bu kadar erken büyümesine üzüldüm 0 1 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Erken yaşta ben de karşıyım Yorumla
Kürkçüdükkanıxx Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Millet seviliyor yapacak bir şey yok herkes mutlu olsun 0 1 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl İnşallah Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Ne acıklı sizler için :)) 0 3 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Öyle abi 😂 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Herkesin bir derdi var Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :) Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Beni arkadaşlarım bebek Mevlüt’üne çağırıyor…. 0 5 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Hadi bakaliiiiiim 😂 Yorumla çileklimufin +1 yıl Bayramdan sonra 2 arkadaşımın düğünü var…. Tüm arkadaşlarım yeni gelin storyleri çekiyor… bende akademik kariyer işte… Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Sorsan memnunsun hayattan 😂 Yorumla çileklimufin +1 yıl Hıhıı 😫🤓🥺🥺🥺 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Devam devam 😂 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. bu ben 0 1 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Hahahaha 😂😂 Yorumla