Sabıkalıyım 25 yaşındayım askere alınmadım sabıkkamdan dolayı iş bulamıyorum kimse işe almıyor sabıka kaydı isriyorlar sabıkam olduğunu görünce almıyorlar tanıdık bir abimin dükkanında yatıp kalkıyorum cok zor durumdayım iş veren bir abimiz ablamız yokmu her ile gelirim ne is olursa yaparım yiyecek ekmek bulamıyorum çıktığım günden belli kış geliyor dükkanda yatamayacağimi söyledi artik kışın sokakta ne yaparım bir el uzatan yokmu yoksa mecbur bir suç işleyip ceza evine dönmek zorunda kalacağim bir is veren yokmu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım geçmişe sünger çekmiş ve yeni hayata başlamak istiyorsundur. İşi devlet de bulur bence. İlgili kurumlara başvuru yaptın mı? Allah yar ve yardımcın olsun ama suç işleme.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen suç işledigimde 16 yaşindaydim çoçuktum başvurdum iskura ama yok iş yok
Soran+1 yılSanirim asıl ceza bundan sonra başladi
Cevap sahibi+1 yılİş illa ki bulursun ama bulduğun yerde rızkın varsa devam et.
Soran+1 yılAbi is bulmayı birak yiyecek ekmek zor buluyorum aç yatıyorum napcam bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Sen fırınlara git iş sor hem yatacak yer veriyorlar hemde öyle sabıka falan istemiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıl 6 ay hagb yim herkes beni ise almak istiyor sana bağlı her şey
013 Yorumla
Soran+1 yıl9 yıl 60 ay
Soran+1 yıl1400 günde yattim
Cevap sahibi+1 yılBen hiç yatmadm malûm telde ankesörlü çıktı ihraç oldum ama her iş yeri kabul ediyor eski askerim
Soran+1 yılBeni etmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılKanka ben bildiğin terörden yargılandim ya seni niye kabul etmesinler nerede yaşıyorsun aynı yerde isek ben iş bulacam suçun taciz tecavüz olmadığı sürece
Soran+1 yılHırsızlık
Cevap sahibi+1 yılOda biraz problem hakkında hayırlısı
Soran+1 yılOlmazsa ceza evine donecem bir şekilde soğukta sokakta kalamam
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama ya karton topla yine girme cezaevi nedir ders çıkarmaya bak kardeşim biz hayvan mıyız esir olalım ki ben onu hayvanlarada yakıştıramam simit al sat hamallık yap iş beğenme iş yap yoksa olmaz
Soran+1 yılAbi kartonda toplarim herseyi yaparim ama nerde kalicam nerde yaticam kış çok zor
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun
Soran+1 yılÇorumda
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı dostum
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sabıkan ney
015 Yorumla
Soran+1 yılHırsızlık
Soran+1 yılBulamıyorum 1 gün olsa 1 hafta olmuyor aç kalıyorum
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi kolay olsa abi
Soran+1 yılBir esnaf sabikali oldugumu biliyor sirf bunun icin sadece karin tokluğuna calisabilirsin dedi
Soran+1 yılAbi kış geldiya kimse almiyor bide üstüne sabika olunca olmuyor işte
Soran+1 yılVazgecmiyorum abi de yemek çok zor oluyor kimseden isteyemiyorum gece olmasini bekliyorum ne bulursam yiyorum sokakta hayirlisi olsun
Soran+1 yılAh kalacak bir yer bulabilsem sagolsun bir abimin dukkaninda yatiyorum ama oda artik kışın kalamazdin dedi ah kafami sokacak bir yerim olsa
+1 yılgece kulübü pavyon buralara girebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBulunduğum ilde o tarz yerler yok başka ilde alirlarmi işe bilginiz var mı
- +1 yıl
yani genelde sabıkalılara o tarz yerlerde fedai ya da vale olarak işe alıyorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılburada mısın ne oldu son halin aga?
10 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası