Her şeye güçlü kadın güçlü kadın diyen feministler asıl kadın düşmanı değil mi sizce de?

Böyle düşünmemin sebebi herkesin yapabileceği, güçle uzaktan yakından alakası olmayan inanılmaz basit eylemlerde bile "güçlü kadınnn 💪😍" diyerek kadınlara karşı olan beklentiyi düşürüyorlar e beklenti küçük olunca hedeflerde küçülüyor böyleliklede kadınların kendilerini geliştirmesinde engel oluşturulmuş olmuyor mu? Buraya kadar yaptım bu kadarı yeterli diye psikoloji olur insanda daha fazlasını isteyemez, ilerleyemez.

Hani bir kadın olarak bundan nasıl rahatsız olmuyorsunuz anlamıyorum ben kadın olsam aşırı sinir olurdum, deliye dönerdim hani bebeklere en ufacık bir şeyde bile yalandan "afeyin oylumaa/kızımaa" denir ya muhtemelen o muameleyi görüyor gibi hissederdim kendimi, benden beklentiniz bu kadar mı diye.

Tamam anlıyorum bunca zaman hep erkerin baskın olduğu bir toplumda yaşadığımız ve kadınlar yeni yeni bir şeyler başarmaya başladığımız zaman şimdilik beklentinin düşük tutulmasını daha mantıklı buluyor olabilirsiniz ancak ben hiç bir ilerleme göremiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlar yeni yeni bir şeyler başarabilmeye başladıkları için*
Her şeye güçlü kadın güçlü kadın diyen feministler asıl kadın düşmanı değil mi sizce de?