Feminizm sizce ne kadar doğru? Kadınların güçlü olması mı yoksa kontrol edilebilmesi mi hedef sizce
3 ay
İspanya Başbakanı Pedro Sánchez mükemmel şekilde açıklamış alın okuyun ortadoğu saflar8 feminizmin yalnızca kadınlar için değil, toplumun tamamı için olduğunu vurguladı.
“Kadınların eşit ücret almasını savunmak, annelerin şiddete maruz kalmamasını istemek, kadınların gece korkmadan eve dönebilmesini talep etmek…
Bir babanın çocuğuna bakmasının normal görülmesi ya da erkeklerin ruh sağlığı sorunlarını dile getirebilmesi…
Bunların hepsi feminizmin savunduğu eşitlik mücadelesinin parçaları.”
Feminizm yalnızca kadınların değil, daha adil bir toplum isteyen herkesin mücadelesidir.
Palavra
Bokka benziyorum 1.64 falan
Evet. Tipim profilde beni görünce miden bulanıyor mu
Hayır
Niye bulanmiyo
Bulansın
Sana bir kız meselesi danisabilir miyim dm atar misin
E Keşke ahdjshdhshd 😂 şaka şaka
Ama sen de beni başta erkek düşmanı sanmıştın ya kendimizi iyi ifade edemiyoruz kızlar olarak ya da hafif önyargıyla karşılaşıyoruz yani var bir sorun
Ayyy daha önce bu kadar sevindiğim bi söz daha duymadım kendi hakkımda, sondaki dediğin evet işte o..
Sevindim anlaşılmak güzel, beni anladığın için teşekkür ederim 😂😌🤭
😆🥰
Böyle saçma sapan kalıplar çıkaran insanlardan nefret ediyorum. İnsanları bir yere tikmaya çalışıyorlar herkesin huyu suyu karakteri farklı olmasına rağmen
bence feminizm kadınların güçlü olması için var. eşitlik ve hakkını savunmayı amaçlıyor. kontrol etmek gibi bir amacı yok, tam tersine kadınların özgür ve eşit bireyler olarak toplumda yer alması gerektiğini savunuyor.
Kanka feminizm işine geldiği gibi İran'da 150 kız çocuğu öldü gıkını çıkaran oldumu
Saf seni oldu tabikide zaten sadece kadınlar ayaklandı
Hıhı hani nerde tek paylaşım görmedim sosyal medyada
Sadece bir kadın konuştu onun dışında boş
Feminizm sayfalarında görebilirsin
Peki kardeşim
Feminizm benim gözümde kadının güçlü olması ve kendi hayatı üzerinde söz sahibi olması demek 💜 50 yaşında bir kadın olarak şunu net hissediyorum, mesele kimseyi kontrol etmek değil. Mesele eşitlik 🌿 Senin de bir erkek olarak baskı görmeden yaşamak istemen ne kadar doğal ise bir kadının da aynı özgürlüğü istemesi o kadar doğal. Güçlü kadın demek erkek zayıflasın demek değil 💪🌸 Dengede ve saygıda buluşmak en sağlıklısı.
Cevap
1Cevap

Bu iyi ya
Erkek düşmanı olmayı gerek yok
Kadınların güçlü olması gibi
Ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?