Ablam beni gereksiz yere eniştemden kıskanıyor, nasıl bundan vazgeçer?

Ablam ilk evlendiğinde 12 yaşındaydım, eniştemle bize geldiklerinde ablamlara sarıldığım gibi enişteme de sarılıyordum hoş geldin derken, ve eniştem anneme ablamın ismi nehir, nehir beni ahudan kıskanıyor demiş ben yine sesimi çıkartmadım ayıp olmasın dedim. Ben artık büyüdüm, 2 yıl önce de sivilcelerimle baş ediyordum, onlarda kalıyordum benim yüzüme iğrenerek baktı ve ayy yüzün ne kadar kötü olmuş bende hiç sivilce çıkmadı dedi, ağzını büzüştürüp tiksindirici baktı ve bunun üzerine ben kendimle 1 ay boyunca hiç barışamadım, aynaların yanından hıphızlı geçiyordum kendimi görmemek için. Artık sivilcelerim geçti bu sefer beni kaşlarımla yargıladı yok niye o kadar ince alıyosun, sevgilinle buluşmaya giderken doğal makyaj yap vs dedi amacı nedir sizce ya
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle ilk tanıştığımız zamanlar birbirimizi hiç boydan görmedik, bana dedi ki ablam, ona kilolu olduğunu söyledin mi dedi oysa ki ben balık etli bir kızım. Ayrıca benim sevgilimden ayrılmamı istedi sana söz verdiği şeyleri hiç bi zaman yapamaz, sen en iyisi şununla konuş dedi, şununla dediği de ablamın kocasını yiğeni.
Ablam beni gereksiz yere eniştemden kıskanıyor, nasıl bundan vazgeçer?