Ablam beni kıskanıyor ve elimden hiç bişey gelmiyor?

küçüklükten beri sol elinde sorun var. biri diğerinden küçük ve elini saklıyor tedavi oluyor ama ameliyat şart. 18 yaşında olabilecek. Bunu hissettiğimde uzaklastim ondan fark etsin diye bazen laf arasında kardeş kardeşi kıskanır mı diyorum oda "mesela Melike beni kıskanıyor" sorun şu ki kıskanıcak birşeyi yok eskiden çok yakındık artık içimden gelmiyo. surekli kendini benimle kiyasliyo arkadaşlarım hakkında anneme kötü bahsediyor. Flörtüm vardı daha çocukla konuşmadan karaktersiz dedi. Aile büyüklerine beni daha çok seviyorsunuz değil mi? Diyo. ona sadece 1 kuzenimi seviyorum dedim. ertesi gün bize geldi kuzenim. yatak verilmesi gerekiyodu Melike verir dedi odadan gönderdi beni? Vermem diyemedim dün iki arabayla eve dönecektik ben ilk arabaya bindim kuzenimi alip ikinciye götürmüş kahvaltıda o beni secti benimle geldi dedi. ay nolur ne yapmam gerektiğini söyleyin daha bir çok şey var sığmaz diye korkuyorum.. lütfen birşeyler söyleyin CİLDİRİCAM biz kardesiz ve hep yüzüne bakmak zorundayım
Ablam beni kıskanıyor ve elimden hiç bişey gelmiyor?