küçüklükten beri sol elinde sorun var. biri diğerinden küçük ve elini saklıyor tedavi oluyor ama ameliyat şart. 18 yaşında olabilecek. Bunu hissettiğimde uzaklastim ondan fark etsin diye bazen laf arasında kardeş kardeşi kıskanır mı diyorum oda "mesela Melike beni kıskanıyor" sorun şu ki kıskanıcak birşeyi yok eskiden çok yakındık artık içimden gelmiyo. surekli kendini benimle kiyasliyo arkadaşlarım hakkında anneme kötü bahsediyor. Flörtüm vardı daha çocukla konuşmadan karaktersiz dedi. Aile büyüklerine beni daha çok seviyorsunuz değil mi? Diyo. ona sadece 1 kuzenimi seviyorum dedim. ertesi gün bize geldi kuzenim. yatak verilmesi gerekiyodu Melike verir dedi odadan gönderdi beni? Vermem diyemedim dün iki arabayla eve dönecektik ben ilk arabaya bindim kuzenimi alip ikinciye götürmüş kahvaltıda o beni secti benimle geldi dedi. ay nolur ne yapmam gerektiğini söyleyin daha bir çok şey var sığmaz diye korkuyorum.. lütfen birşeyler söyleyin CİLDİRİCAM biz kardesiz ve hep yüzüne bakmak zorundayım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablanız sizinle sidik yarıştırıyor sanırım. Eğer umursamazsanız bu saçma amaçtan vazgeçecektir. Çok uğraşırsa sizinle sizde şöyle dersiniz :
https://youtu.be/Z-aTqtRBTIMÖşfkwmfkw9şdimdöş ben biseyler yapmadıkça büyütüyor olayı haklısın galiba öyle yapıyor
Biz ablamla ayni evin icinde küsüz. O da beni kiskaniyor ve aşağılıyordu. Bitirdim ilişkimi. Küslük zor oluyor ayni evde ama konustugum zamanlara göre kafam cok daha rahat. Olumsuz seylerle beni mahvedemiyor
İster istemez karşılaşıyoruz 🥺 yapacağını yemekte ve misafirlikte yapıyor zaten bende konuşmuyorum ama bu sefer neden konuşmuyorsun diyor ne yapicaksin böyle devam mı?
Ben asla konusmam
Elinde sıkıntı var diye öyle yapıyordur bence
Onun yaşayamadigi hayatın sorumlusu ben değilim ama ben bir şey yapmadım ki.. doktorun hatasıydı kendini benimle kiyaslamayi asla durdurmuyor
Zor bir durum şu an alttan alıyorsun ama birgün patlak verir dayanamazsın sorun çıkar
Yani bunu bana düşmanım yapmaz küçük kardeşimi kıskanıyor ya benden onunla WhatsApp durumu attım neden benimle atmiyosun dedi bunu mu kıskandın dedim bide +evet diyo 🤦🏻♀️ haklisin benimde sabrım bi yere kadar
Geçmiş olsun gerçekten zor bir durum
🥺 ne yapabilirim anneme söyledim kardeşler arasında olur öyle şeyler dedi cildiricam
ilk görücüde yolla
Öşfmwkfmöşndqkmdöq daha var evlenmesine üniversiteye gitse biraz rahatlicam
ayni benim ablam gibi
Ne yapmayı düşünüyorsun seninki takmayınca bırakır mı kiskanmayi
Önemseme ya
Sürekli birilerini benden uzaklaştırıyo kötülüyo.. daha da abarticak diye korkuyorum
Bunu ona söylemen lazim
Ne diycem ki?
Böyle davranma de rahatsızlığını dile getir tam olarak şikayetçi olduğun sevmediğin şeyleri söyle bunu onunla çözersin ancak
Daha önce söyler gibi yaptim arkadaslarimi suçladı onlarla her zaman konusuyosun fazla deger veriyosun dedi uzaklasti konudan
Üstüne basa basa söyle ya da aynısı yap empati yapmasını sağlamış olursun saygını kaybetmeden tabi
Tamam deniyeyim ama kimseyle arasini bozmak istemem ki onun gibi olamam bakicaz biseyler
Aynen tatlım ☺️ inşallah iyi olursunuz