Birkaç saat sonra ailecek kayınvalidemdeyiz. Ağzımı açmaya başlamalı mıyım?

Kadin ikidebir benimle ugrasiyor. Yok simdiki gelinler bi boka yaramiyormus, yok simdiki gelinler kalkip onun camasirlarini yapmiyormus ( tek gelin benim, ve evde bir bekar oglu daha var, onunda donlarina merakli degilim ) durmadan ailemi ve esimi arayip beni sikayet ediyor.. gecen esimin yaninda da ben seni begenerek aldim ama umdugum gibi cikmadin dedi 😨
Esimde artik bikti hic araya girmiyor.
Simdi de bir kizim var, adini rüya koydum benim adima benzedigi icin, ikidebir hayaller kuruyor kadin, her misafire ben koydum ismini yok televiziyonda gördüm yok ogluma söyledim o koysun diye bana da ikidebir ayni hikayeyi anlatiyor.. okadar iyi yazmiski nerdeyse benim o ismi vermedigime inandiracak. Nefret etdirdi kendinden.. ha birde gecen misafir geldiginde benim bebek biraz huysuzdu, herkesin icinde " alin iste his ediyor cocuk biraz ses olunca, tabiki normal anne karninda ikisi hep tartisdi ondandir, cocuk anliyor " halbuki hic öyle bisey yok 😂 bisey desem esimle aram bozulur diye agsimi acamiyorum. Bir kac saat sonra kahvaltiya davetliyiz, bütün gece uyumadim artik iyice depresyona soktu beni. Napsam? Agsimmi acsam bana belki kaynim sana noluyor diye basima kalkar ne bilim... benimkinin de sesi cikmiyor ama artik dayanamiyorumda