arkadaşlar mantıklı bilgisi olan cevap verirse sevinirim , ilk gün baya eğelneceli sohbetimiz olmuştu ben diğer gün yazmaz sanıyodum (hani instadan genelde böyle oluyor diye normal oldu artık )' sonra günaydın yazmaya başladı vs ama günaydın yazıyor sabah , akşamda napıyosun yazıyor bu kadar yani sohbetimiz sonra yine yazınca bende dedim şaşırdım filan açıklamasını yaptı çokta takıntılı gibi davranmak istemiyorum sonuçta 5 gün oldu tanışalı ama napmalıyım bilmiyorum buluşalım filan dedi anlaştık izin gününde ama çok meşgul yani çalışıyor zaten ama bende benimle çok konuşsun istiyorum yani diğer yazan insanlarda var ama nedense bununla konuşmak istiyorum yani bi enerjimidir bilmiyorum sizce napmalıyım yani buluşmaya kadar böylemi devam etmeli yoksa yazmayayımmı yani kararsızım üzülüyor gibiyim
bana garip geliyor en azından yarım saat bile olsa sürekli bir muhabbet geçmeli gibi ama gercekten cok yoruluyorsa haklıdır. bir izin gününde yazma zamanı nasıl ona dikkat edersen bence anlayabilirsin. yorgun değilken sürekli yazıyor mu ya da ilgisi nasıl daha iyi anlaşılır bence
dün izin günüydü baya konuştuk hatta ben görüldü attım tekrar napıyosun dedi vs hani aceba istemiyormu diyorum istemese sabah aynı saatte 6 30 da sürekli günaydın diyor mesela hiç benden beklemiyor akşam işten gelincede
trip atmamalıyım dimi yani aslında ben şimdiye konuşmayı bitirirdim ama nedense sakinim normal diyorum çalışıyor diyorum bide fake kızdanda (ama fake olduğu gerçekten belli değil 200 takipçi 80 beğeni filan) takip ediyorum ordan yazdım görüldü bile atmadı çocuk
aranızdaki iletisim cok yeni oldugu icin bence trip konusuna girme, yuz yuze bulusunca anlatmak, rahatsiz oldugun seyleri orada anlatmak daha mantıklı ikinizin enerjisi tutmus bence, ondan dolayı bitiremiyorsun zaten o sebeple sakin kal askim konusunca duzelmezse düşünürsün bunları
Gerçekten seven insan zamanı olmasa bile zaman yaratır ama bu mesaj pek inandırıcı gelmedi. Bende işten geliyorum ve 1 saat yemekten sonra 12ye kadar boşum ve hergün.
doğru diyosunda yazıncada konuşmak istiyorum yani ben yazmıyorum zaten o yazmadığı sürece bide çokta trip atmak istemiyorum yani daha bişey değiliz buluşmadık haftaya buluşacagız
Yani ben trip at demedim ki hem esas bi şey değilseniz zaten böyle davranman gerekir. Konuşma demiyorum, o sana sadece belli başlı saatlerde 2 3 cümle yazarken senin hiçbir mesajını es geçmeden alıntılayarak cevap vermen seni hevesli gösterir ne yazık ki ne kadar kaçarsa o kadar kıymete biniliyor günümüzde...