25 yasindayim bu yasima kadar asla istegimle kapanmadim ailemin baskisiyla kapandim. Insanlarin baskisi korkusuyla kapandim ama kendimi asiri munafik gibi hissediyorum Allah her iki turlu hesabini sorucak git insanlar icin kapandiysan onlar versin sana mukafatini diyecek kimse icin yasamak istemiyorum icimden gelirse kendi istegimle Allah icin kapanirim zaten bu psikolojik baskilara artil dayanamiyorum gram mutlu degilim Allaha olan inancim zaten olmasa milyon kere şu rezil hayatla baglarimi koparmistim. Ailem sirtini dondu bana is yerindekiler muahafazakar hacili hocali onlarda tepki gisterirlerse ben artik yaşamak istemiyorum kimse saygi duymuyor yargiliyorlar olmek istiyorum 😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBaşına bağlayacağın bir bez parçası sen hariç kimseyi alakadar etmez. Kapanmadan da pekala dinini yaşayabilirsin veya dinle tamamen bağını da kesebilirsin. Toplumsal baskıyla mücadele etmen gerekiyor ki kendi hayatını istediğin gibi, mutlu yaşayabilesin. Unutma, bu dünyaya bir defa geliyorsun. Başkalarının seni mutsuz etmesine ve senin yerine karar vermesine müsade etme. Er ya da geç alışacaklardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle tabiki ama ben Allaha inaniyorum seviyorum namazimi kiliyorum dua ediyorum kapanma istegi versin diye caba gosteriyorum ama gram icimden gelmedi tesetturlu olmak giyim konusunda acikliktan bahsetmiyorum o sekilde acilmam sadece basortuyu ben Allahin emrine uydugum icin degil insanlari baskisi yuzunden taktigim icin agir geliyor. Bana sirtini donucek herkes bana kotu bakicaklar kiniyacaklar disliyicaklar belki isten bile cikarirlar ama ben istemefigim bir seyi Allah icin degil insanlarin gonlu hos olsun diyr yapmak istemiyorum. Insallah icimden gelirde Allahin emri diye duzgun sekilde tesetture girerirm bu sekilde zor
- +1 yıl
Genelde bir konuda baskı olduğu zaman geri teper. İnsanın yapası varsa bile yapmaz. Sende de o olmuş. İş sorun değil, çıkarırlarsa başka işe girersin. Hayatından önemli değil. Özgürlüğünü hafife alma. Zorunluluk duygusundan da kurtul. Başındaki örtü nedeniyle sırtını çevireceğini düşündüğün insanları çıkar hayatından.
Soran+1 yılGidecek yerim yok ev ve isim var calismaya mahkumum iki tarafada mahkumum o yuzden istesemde cikaramam
En İyi Cevaplar
bak sen bir bireysin sakın başkalarına göre hayatına yön verme sonucu ne olursa olsun kendi bildiğin doğrulardanda şaşma herkes herşeye alışır bu dünayada sen azimli ol göreceksin bunu illaki zorluklar olacak ama sonunda kazanan sen olucaksın sakın unutma şeker.
00 Yorumla
+1 yılKimsenin senin açılmanı önemseyeceğini sanmıyorum. Allah için kapanırım da saçma. kendi inancın gereği istersen kapanırsın. istediğini yap. rahat ol. sen dünyadaki milyarlarca insandan birisin. çokta önemsendiğini düşünme.
07 Yorumla
Soran+1 yılOnemsenmedigimi biliyorum ama cevremdeki insanlar hayatimi yonettigi icin benim hayatim degilde onlarin hayatiymis gibi davrandiklari icin herkes sixin gibi dusunmuyor beni muhtemelen disliyicaklar kotu bakicaklar hersey olucak
- +1 yıl
Hiçbir şey olmayacak. en fazla 1-2 gün sana bakışlarını hissedersin. sonra her şey normale dönecek. rahat ol. HAyat senin hayatın.
Soran+1 yılHacili hocalar
Soran+1 yılVe beni saf masum buluyorlardi
- +1 yıl
:) gene saf ve masum olacaksın. hiçbir şey değişmeyecek. Kapalıların hepsinin ahlaklı olmadığı gibi tüm açıklar da ahlaksız değil.
Soran+1 yılOlmam bacım... luk olarak bakiyorlar bu duruma
Soran+1 yılAilem bakiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılcocuk yasta mi kapandiniz ailenizin baskisiyla
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bazi. aileler boyle hata yapiyolar cocuk yasta acik olsaydiniz belki icinizde bisey kalmazdi acilmak istemezdiniz. simdi cocuklugunuzdan beri acıklik icinizde kalmis bence o yuzden son noktaya gelmisiniz iyice bunalmisiniz anladim. kadariyla
Soran+1 yılOyle maalesef
Soran+1 yılVe ailemin tehditi zoruyla kaldim evlatliktam reddederiz dedikleri icin
- +1 yıl
anlasim allah yardimciniz olsun ne diyim isiniz zor
Soran+1 yılSizce calistigim yer ne dusunur
- +1 yıl
ozelden yaz ordan konusalim yorumlar karisiyo cok bildirim geliyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendi istediğin gibi yaşamalısın. Başka insanlar için değil. Olmadı başka bir işe girersin. Ayrıca baş örtüsü kuranda geçmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılGeciyor
Soran+1 yılAllahında emri
Soran+1 yılAma icimden hic gelmedi ben bunun kararini dun alip bugun uygulamadim yillarca cabaladim agladim zorladim dua ettim bekledim olmadi asla icimden gelmedi Annem babam evlatliktan redderiz dedikleri icin o ne der bu ne der diye dusundukleri icin uxulmesinler diye zorladim olmadı asla icimden… [+]
Cevap sahibi+1 yılHayır. Kuranın gerçek mealinde sadece örtünün yazar. Baş örtüsü geçmez. Sana kaynağı bulunca atacağım.
Cevap sahibi+1 yılBaş örtüsü için evlatlıktan redderiz diyorlarsa ailen seni sen olduğun için düşünmüyordur.
+1 yılO kapanmanın yükünü taşıyamayacaklar bence de kapanmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılHer... siz biliyorsunuz en mukemmel sizsiniz. Cocukken kendi istegimle degil aile zoru ve baskisiyla kaoandim bu yasima kadar oyle oldu zorladim cabalafim icimden gelmiyor. O baskilar ustumde oldugu muddetcede Allah icin degil insanlarin baskisi yuzunden girmeye devam edicem. Namaz kiliyorum Allaha inaniyorum emirlerini biliyorum ama biri bana emreder ve birseylerde tehdit ederek dinimi yasattiramaz icimden gelirse zaten yaparim o korkularla ancak iste bu kadar oluyor icimden gelmiyor Allah icin degil insanlar icin tesetturluyum bunun hesabini zaten Allah sorucak bana her iki turlude
- +1 yıl
Tamam sen nasıl biliyosan öyle yap, en doğru sensin
Soran+1 yılSizin gibiler yuzunden dinden soguyorum zaten mumkunse sizin gibiler karsima cikmasin!
- +1 yıl
Kendine gel, karşındaki insana saygını yitirme bence, açıl veya kapan bu senin hayatın. kapanmanın yükü ağırdır, taşıyamıyorsan yapamayacaksın bu kadar basit
ne uzatıyorsun
Soran+1 yılKusura bakmayin biraz fazla tepki gostermis olabilirim
kimseye bişey açıklamak zorunda değilsin tercihinböyle
03 Yorumla
Soran+1 yılZorundayim cevremdeki kisiler cok kati
Soran+1 yılAma beni masum saf biliyorlardi cekingenim ve kimbilir neler dusunucekler hakkimda
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle kimin ne dediginin ne onemi var. Hersey senle Allah arasinda niyetleri gonulleri bilen "O"
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamana. Birak. Once bazi seyleri halletmen lazim.
021 Yorumla
Soran+1 yılBen bunun kararini dun alip bugun uygulamadim yillarca cabaladim agladim zorladim dua ettim bekledim olmadi asla icimden gelmedi Annem babam evlatliktan redderiz dedikleri icin o ne der bu ne der diye dusundukleri icin uxulmesinler diye zorladim olmadı asla icimden gelmedi kalbimde gelerek yapmadim hep baskiyla korkuyla yaptim ve istemiyorum bu sekilde olmasini olucaksa kenfi istegimle olsun istiyorum o zaman daha guxel olacagini biliyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki basortusu sana tecavuzmu ediyor.
Oksuyomu.
Bicakmi sapliyo.
Anne babayi uzmek gerekirmi bunun icin. Ya da kendini zorlamak nedirki.
Ya cesur olursun ya da kabul eder devam edersin. Icinde 24 saat bunun muhasebesini yapmak insani yorar
Soran+1 yılIste siz olaya boylr bakiyorsunuz basortuyu insanlar icin degil Allah icin takmak istiyorum grammmm icimden gelmiyor bu baskilar yuzunden icimden gelecegi varsada gelmez bunu insanlar icin yaptigim muddetce mutsuz yasamaya mahkum olucam bir mukafatida olmiyicak. Istemiyorum takmak icimden gelmiyor baskilar yuzunden takiyorum mutsuzum net degilmi
Cevap sahibi+1 yılSizi çok iyi anlıyorum Siz şöyle düşünüyorsunuz birileri bana kafan dedi Ben de kapandım bakış açınız burada çok yanlış Şimdi şöyle bir durum var kapanmak nedir Allah'ın emridir Peki buna birilerin vesile olması size neden batıyor ki şöyle düşünün Adam Cuma namazına gitmiyor biri diyor ki ya cuma namazına gidelim diye ikna ediyor Cuma namazına götürüyor şimdi bu adam bu cuma namazını kendisini cumaya götüren adam içinde kılmış oluyor Sadece buradaki şahıs vesile olmuş oluyor gene Allah'ın emrini yerine getirmiş oluyor Siz �slam dinindeki vesile olma olayını tamamen unutmuşsunuz vesile olma olayı bir hayır işlerken olur ibadet işlerken olur bir bağış yaparken olur yani Birileri bir duruma vesile oldu diye o insan için bunu yapmış olmuyorsunuz Siz Allah'ın emrini yerine getirmiş oluyorsunuz Örneğin biz zekat vereceksiniz doğru insanı aramaya çalışıyorsunuz birileri diyor ki falanca kişinin ihtiyacı var siz gidip zekatı veriyorsunuz Ne oldu peki o insan istediği için mi yaptınız bunu veya bu zekatın sevabı o insana mı Yazıldı veya o insan için mi para vermiş oldunuz Sonuçta Allah'ın emrini yerine getirdiniz siz esile olan insanları sanki bir iş yaparken vesile olan insana ibadet etmiş gibi davranıyorsunuz İşte bu şeytan vesvesesi Anladınız mı Siz tam olarak bir şeye karar veremediğiniz için ve inancınız ve imanınız zayıf olduğu için şeytanın vesvesesine kanmış durumdasınız
Soran+1 yılOnlar bu durumla ayni degilki bilincsiz sekilde kapattilar bana bunun hukmu sorumlulugu şu bu diye kapattirmadilar cocukken oyuncaklar alip karsiliginda kapandim sonra acilmak istedigimfe evlatliktan redderiz vs ile tehditlerlede zorla kapali kaldim ne kadar guxel vesile bir olay durum bu bildigin psikolojik baski ve siddet baska bisey degil. Dini kimse kimseye zorla yasatamaz bunlar insanim kalbinden gelecek olan şeyler olmasi lazım tesetture girme olayim oyuncaklar icin oldu 11 yasinda kalma olayim ise evlatliktan men ederim korkusuyla oldu nerede buradaki Allahin emri nerede istek nerede Dinde zorlamama olayi? Icimden gelerek yapacag varsada yapamiyorum o baskilar yuzunden nefret ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYok Sen yapmak istemediğin için yapmıyorsun vesile falan senin için hikaye İnançla ibadet de hikaye imanda hikaye Sen takmışsın ailen beni zorla kapattırdı işte ne zannediyorsun açılınca ailene karşı özgürüm olacağını zannediyorsun Buyur Özgür ol Hatta istersen iç çamaşırıyla işe git öyle dolan Al sana özgürlük Bu mudur yani sizin bakış açınız bir şey söyleyeyim mi Gerçekten de sığ düşünceler bunlar bir insan kendisini farklı alanda geliştirmek için çaba harcamalı tutup da bir olaya takılıp kalmakla hiçbir gelişim gösteremezsin Sen burada saplanıp kalmışsın ve bu çukurda boğulmayı tercih ediyorsun bu çukurda boğmayı tercih edeceğine alıp birazcık kendini geliştir
Soran+1 yılIstemedigimi zaten belirtiyorum!!! Sizin gibiler yuzunden insanlar dinde sogur simdi ben istemedigimi biseyi yapmadigimi soyledigim icin Allahsiz kitapsizmi olmus oldum? Sizin gibiler iste tam olarak bu!!! Benim bununla nasil savas verdigimi hergun agladigimi hergun dua ettigimi bilmiyorsunuzzzz! Ne biliyorsunuz içimi belki kalbim Allah katindan sizde cok daha temiz belki Allahin sevdigi kuluyum ne biliyorsunuz. Belki bununla sınanıp sonra kendi istegimle duzgun sekilde tesetture girmeyi nasip edicek Allah ama sizin gibiler icin kafirim, musluma degilim imansizim!! Din sizin anlattiginiz gibi zaten olamaz
Cevap sahibi+1 yılEvet Dinde zorlama yoktur kabul ediyorum fakat şöyle bir durum var sizin şu an ailenizi yok sayma imkanınız var mı Eğer siz bu dediklerinizi yapacaksanız O zaman şöyle olacaktı çalışıp çabalayacaktınız iyi bir bölüm bitirecektiniz sonra kariyer basamaklarını tırmanacaktınız kendi hayatınızı kendiniz inşa edeceksiniz Ondan sonra da yolunuza bakacaktınız siz hem evde Anne babanıza muhtaç kalın hem de gidin saçma sapan bir iş yerinde çalışın kariyer Yok bir şey yok ondan sonra da çıkın özgürlüğün ve benim fikrim deyin arkadaşım Senin fikrin olabilmesi için kendi ayaklarının üzerinde durabilmen lazım hem birilerine bağımlı olarak yaşayıp hem de Ben özgürüm diye ortada dolanamazsın hayat sana bunu müsaade etmez ilk önce bulunduğun gerçeklerin farkına varman lazım Sen bulunduğun gerçeklerin farkında değilsin ki
Soran+1 yılHakkimda hicbir sey bilmeden nereden cikardiniz aileme muhtac oldugumu?
Soran+1 yılOkul konusuna gelirsek evet kariyer yapamadim şuanda babamin metresinin yaptigi işi yapiyorum. Babam okumuşta ne olmuş 4 dil biliyor uni mezunu 1 yil amerikada kaldi bircok ulke gezdi gordu kitap okudu vs hepsini metresine yedirdi ev araba bisey almadı suanda calisiyorum neden biliyor musunuz? Ailem icin kirayi odemek icin babama destek olmak icin. Okul neden okuyamadim biliyor musunuz? Metresiyle ayni evde yasayip psikolojimiz bozuldugu icin. Okulda ogretmenlerden ayri siddet evde ayri şiddet goruyordum okul felan umrumda degildi Şu an bile kimse hicbir sey umrumda degil. Diyiyorumya yasamak istemuyorum gram Allaha inancim olmasaydi coktan bin kere canima kiymistim. Bu arada babamin metreside açik
Soran+1 yılAyrica Allah calisip cabalayip kariyer yapin acilinmi demis her turlu gunah okumus olsamda olmasamda Allahin emrimi emri icimden geliyormu maalesef keske gelse bunun icin keşke diyip kenara cekilmedim cok cabaladim asiri zorladim dua ettim yoksa gizli sakli kimseye demeden acilamazmiydim acilirdim neden ben oldugum gibi olmiyimki nrden bunu yapiyim istemedigim birseyi belirtiyorum sorumlulugu agir geliyor belki duzgun tesetture girmem icin bir basamak olucak bilemeyizki. Bu arada aciklara özeniyormuyum ozeniyorum bunuda acikca soyluyorum cunku kucuklugumden beri icimde kocaman ukte kaldı yasitlarim açikken ben kapaliydim ve istemiyordum o baski icimde buyudu buyudu simdi isteyecgim bir durum olsa bile istemeyecegim durum halinr geldi
Soran+1 yılBelki acilicam bir cok kisi beni Allahsiz kitapsiz... yapacak ama enazinda neysem oyum. Belki acikligin o kadarda guzel bir sey olmadigini gorup vicdanimin sizlamasiyla tekrardan tesetture giricrm bu defa ailemden yana degil icimden geldigi icin olucak
Cevap sahibi+1 yılSiz beni anlamıyorsunuz farkında mısınız ben size diyorum ki bu bir tercih meselesi Evet Dinde zorlama yoktur Siz de istediğiniz gibi istediğiniz şeyleri giyebilirsiniz Bu da sizin En doğal hakkınız ama şöyle bir durum var sizin şu an bağımsız olarak bir karar alabilme gücünüz var mı Yok o cesaret var mı O da yok Peki siz tesettüre girerken nasıl girdiniz bu tesettüre ailenizin zoruyla girdiniz yani o zaman bağımlılıydınız yaşınız küçüktü hadi onu anlat ama şimdi yaşınız küçük değil fakat bir fark var bağımlısınız yani sizin şu an bir başınıza bu kararı alabilme ihtimaliniz çok düşük alabilir misiniz alabilirsiniz Peki bu cesareti kendinize buluyor musunuz bulsaydınız zaten açılırdınız hem ailenizin tepkisinden korkuyorsunuz hem çevrenizin tepkisine korkuyorsunuz Yani hem bu cesaretiniz yok hem de tutup ona buna salça oluyorsunuz Ben sizi anlamıyorum Ayrıca sen ve senin gibiler yok açılayım da belki gerçekten de kapanırım da falan da filan de geçin bunlar ya Belli ki ailen baskıcı bir aile ve senin gibi kadınların da zaten sonu hep ne oluyor biliyor musun birileri tarafından kullanılan kadın oluyorsunuz böyle baskılanıyorsunuz baskılanıyorsunuz sonra karşınıza biri çıkıyor sabahtan akşama kadar ondan sonra sevişmeler Bucak'ta gezmeler kendinizi bir salıyorsunuz Yani bir daha toparla bilen aşk olsun
Soran+1 yılYa siz tam bir ruh hastasisiniz. Nasil bir seneryo urettiniz. Ve siz nasıl bu sekilde konusabilir pesin hukum verebilirsiniz. Ne zannediyorsunuz kendisinizi sizin gibi insanlara laf anlatilmaz konusmalarinizdan eşini felan olduren adamlar varya ayni oyle kisilere benziyorsunuz. bu arada ruh hastası babama zaten soyledim 1 ay muhlet verdi 1 ay içinde son kararimi alicak iyce dusunmemi soyledi. Ya yazma daha Allahin magaradan cikma hodugu
Cevap sahibi+1 yılSen gerçekten de hastasın ve psikolojin bozuk biliyor musun Evet babanın metresi ile aynı evde yaşadığın için gerçekten de psikolojin bozuk belli oluyor şu an ruh hastası sensin Anladın mı ruh hastası sensin madem bu kadar açılmak istiyorsun açıl arkadaş hem tutacaksın eve yardımcı olacaksın ev geçindireceksin kirayı yardımcı olacaksın Bir de çıkacaksın halen birilerine muhtaç gibi davranıp onların lafıyla hareket edeceksin madem bu kadar Özgürsün bu kadar kendi başına yaşıyorsun o zaman açıl geç arkadaşım niye bu Korkaklık Niye bu Korkaklık gelip burada iyi erkeklik yapıyorsun
Soran+1 yılDinden, Allahtan bahsediyordunuz biraz once degil mi? Işte tam olarak dini savunan kisilerde sizlere kalmis maalesef. Ben zaten kabul ediyorum bazi seyleri sizin gibi dengesiz ruj hastasi gibi birseyo savunup diger yandan gomuyorsunuz. Dengesiz ruh hastasi oldugunuzu soylememe gerek yok. Sizde tedaviksiniz bir konusmalari gozden gecirirseniz tedavilik ruh hastasi oldugunuzu anlarsiniz.
Soran+1 yılDefol simdi
Soran+1 yılAnnen galiba öyle yapmis seni cikarmiş sonra
Cevap sahibi+1 yılGerçekten de sen hastasın senin önce tedavi olman lazım Anladın mı Sen ilk önce git sağlam bir psikiyatri kliniğine yatarak Tedavi ol ondan sonra hayata dönüş yap senin kafa gitmiş arkadaş berbat bir geçmişi olan insanların şu anki yaşadığı durumu yaşıyorsun şekil ortada sana son tavsiyem kesinlikle tedavi olmanız lazım Hadi güle güle
Soran+1 yılHerkesin gecmisi ak pak zaten ayrica surekli gecmisten vurarak karakter*sizliginizde fazlasiyla sergilediniz. Ben zaten psikolojimin normal olmadigini farkindayim ve bunun icin yardim aliyorum bu bile meziyettir. Ama sizin gibi hastalar zaten hasta olduklarini kabul etmezler. Sizin icin durum cok daha vahim olmadan ki vahim gibi duruyor asla normal insan gibi davranamiyorsunuz dengesizlik, karakter*sizlik kafada seneryo uretme. Hepsini sergilediniz Allah yardimciniz olsun. Vesileden bahsefiyordunu degilmi buda boyle bir seye vesile olsun. Yemin ederim ciddi ciddi soyluyorum tedavilik bir hastasiniz kabulde etmiyorsunuz sizin gibi hastalar zaten kabul etmezler hasta olduklarini tavsiyem bir gorunhn
Soran+1 yılKesinlikle egoya bindirmeyin ve ciddi soyluyorum sizin gibi hastaliklarini kabul etmeyen kisiler en tehlikeli turden kisiler kendinize ve cevrenize daha fazla zarar vermeden biran evvel gorunun derim sizin icin soyluyorum kendi derdimi unuttum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle konuşalım mı yardımcı olucam sana
00 Yorumla
+1 yılkim ne karışır ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Tesetturden cikicam gram mutlu degilim iş yerine bu durumu nasıl acikliyabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım