Gizli Üye(18-24)+1 yılYani kişiden kişiye değişir elbette ama 22 23 halinle 28 halin dış görünüş olarak aynı olmaz diye düşünüyorum ama ilerideki 30 40 50 yaşlarını düşünürsen 28 daha güzel geriye dönersen evet eskiye göre daha güzel olunmayabilir artık yirmilerin sonudur nereden baktığına göre değişir her yaşın ayrı bir güzelliği var 20 yaşında kendini bilmez halin 28de güzel olgun özgüvenli bir hal almıştır daha alımlı olabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Her birimiz bir insanız bu ve buna benzer durumların içerisinde olabilirsiniz ama şu var bakın bu geçici bir hissiyat bunun, farkında olursanız üstesinden gelmeniz daha kolay olacaktır ayrıca hayatın içerisin de iyi kötü güzel çirkin ne varsa bizler için var önemli olan insanın kendisine olan inancı güveni kaybetmemesi şartlar neyi gerektirirse gerektirsin insan kendisine, sarılmalı çünkü dünyada iken en çok bizim bize ihtiyacımız olacak umudunuzu yitirmeyin olumsuz düşüncelerle enerjinizi tüketerek yaşama sevincini kaybedersiniz aksine olumlu düşünerek pozitif olmaya bakın geçmiş ve gelecek insana göredir, şu an içinde bulunduğunuz ana odaklanarak yaşamdan yüz çevirmeyin geçmişe sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin ve o şekilde hareket etmelisiniz nefes aldığımız sürece, umut var demektir bunun bilincinde olarak davranın dik durarak esas bir duruşla yaşamaya devam etmelisiniz..
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşım var 29 yaşında yeminle o kadar güzel ki ilk gördüğüm de 20 falan sandım.
Sayıların Bir önemi yok.
Nasıl yaşadığın önemli.
Her yaşın güzelliği de bir başka. 🙂06 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim sen böyle anlatınca
- +1 yıl
😊😊😊Merak ettiğin şey ne 🙄
Soran+1 yılKız arkadaşın
- +1 yıl
Anladım. 🙂
Görsen hak verirsin
Soran+1 yılburada mı tanıştınız
- +1 yıl
Evet, 3 seneden fazladır arkadaşlığımız devam ediyor. 🙂
Bence daha da güzel bir kadın olabilirsin hatta:) 20 yaşlarımız çok toy yaşlarımız kendimizden en iyisini çıkaramadığımız yaşlar bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olunabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama, en ünlü mankenlerin fotolarina bak mesela before after seklinde, 18 yaşında böyle yüzü oturmamış çok da havalı durmayan sıradan bir yapıları var ama kadın 28 yaşında olmuş taş. Mesela adriana lima, kadının 18 yaşındaki fotolarına bak daha ünlü bile olmamış çene kemiği tam gelişmemiş daha oturmamiş. Ama kadın 25 sonrası über top model moduna geçti her yıl dahada güzelleşti resmen. Çünkü çene gelisiyor yüz oturuyor. Ama iste toplumsal kalıplaşmış düşünceler nedeniyle sanılıyor ki ne kadar gençsen en güzel halin o andır. Net öyle değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılAslında tam tersi diyorsun haklısın. Toplumda kadın erken yaşlanır gibisinden bir algı var. Halbuki stresten, baskıdan dolayı erken yıpranıyoruz. Cinsel özgürlüğümüzü bile rahat yaşayamıyoruz ondan dolayı yıpranıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılEvet bu yıpratmalar zaten kadında hem psikolojik hem fiziksel etkiler yaratabiliyor gerçektende. İnsanlar bunlari hiç görmüyor yoksayiyorlar maalesef. Ayrica kaliplaşmis yargilardan kurtulamadiklari icin cogu belli yargilardan kopamiyor. Bu yaş ilerledikce güzel olmama olayını kim çıkarttı ilk bilmiyorum ama gerçekten güzellik algısını yaşla ilişkilendirmek güzelliğe hakaret olurdu. Her yaşta insanin farkli guzellikte olduklarını nasıl göremiyorlar anlamiyorum. Veya sadece erkekte bunu görmeyi başariyorlar. Neyseki biraz biraz toplum değişiyor
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi kadın gibi kadın olursun kişiliğin oturmuş olur , daha olgun olursun , ne istediğini bilen birisi olursun kadının en güzel yaşi zaten 30 35 li yaşlardir bunu unutma sen sadece özgüvenini kaybetmişsin bir insan heryaşta güzel olsbilir bu senin hayata bakışınla alakalı bir durum
15 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda ben ölüyümmmmm ozaman 😂🤣😂😂
Soran+1 yılNasıl özgüven kazanabilirim? Nasıl kendime yeterince güvenebilirim?
- +1 yıl
Sosyal olmaya çalış , aktivitelere katil , spora gidebilirsin , kendini güzelleştirmek için saç rengini modelini değiştirebilirsin sen istersen herşeyi basarabilirsin
- +1 yıl
Ama herşeyden önce hayata bakış açını değiştir pozitif ol güzel düşün bir hayalin olsun ve gülmeyi sakın unutma 🌸🌿🌸🌿
Soran+1 yılPsikolojik şiddet görüyorum nasıl mutlu ve özgüvenli olabilirimki
Yani 28 yaş kart ve yaşlı bi yaş değilki. Genç bir kadın yaşı. Bu sapık ülkede çocuk yaşta çıtır demeye başlıyorlar kızlara, sonra gencecik yaşta koca kadınmışmış. Yok ya?
Sen ergenlere ne bakıyorsun ayrıca onların beyni daha gelişkin değilki. Algılayamıyolar, bize olgun kadın diyolar bu da komik asdghhjj
12 Yorumla
Soran+1 yıl16 17 yaşında kız istiyor o sapıklar. Doğru söylüyorsun. O yaşlarda da beyin gelişkin değil kızlar daha kolay yola geliyor tabi
Kişiden kişiye değişiyor.
Özgüven sahibi isen sıkıntı yok.
Çok güzel bir arkadaşım vardı.
5/6sene görüşmedik.
28 inde evlendi.
O ara denk geldim tanıyamadım.
Bilmiyorum ama o güzelliğinden hiç bir şey kalmamıştı 👉👈
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu çirkin olmuş? Kilo mu almıştı?
- +1 yıl
Evlenince güzellik gidiyor o zaman erkekte de kadın da da
- +1 yıl
Haaaa o zaman evlilik sürecinde gidiyor smksks
+1 yılHahaha asıl yeni yeni güzelleşmeye başlar o yaşlarda kadın ve 40 yaşına kadar sürer. Bir kadının en alımlı yaşıda 30 ile 36 arasıdır dünya genelinde de bu böyle kabul edilir. Üzülmene gerek yok eminim çok güzelsindir ve dahada güzel olacaksındır. (Sırf iyi hisset diye değil gerçekten yazdıklarım dünya genelinde kabul gören bir konu)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sadece Türkiyeye ve Türk insanına özgü bir algı demekki kadın 25den sonra yaşlıdır algısı
- +1 yıl
Çok saçma ve çok cahilce 😇 insan sevildikçe güzelleşir ayrıca.
Şu insanların kafasını ezikliğini cidden çözemiyorum bu kadar dış görünüşünüze takmanızı filan yapılacak bir ton şey varken hayatta ya da geliştirilecek bir ton şey varken eğer dışından da rahatsızsan milleti takıp ben çirkinim tipsizim diyeceğine dışını değiştirmeye bir yerden başla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel /çirkin Kadının yaşı yoktur. Zira Nice 20 likler gördüm; 30-32 yaşındaki bayandan çirkin. Nitekim güzellik ve çirkinlik, Tanrının yaratma biçimine bağlıdır. Şayet ben yatakta, 30-32 yaşında ortalama güzel bir bayanı; 20 - 25 yaşındaki çirkine tercih ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim güzelliğim stres yüzünden yok oldu
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu diyen kendine göre yazmışsa demek ki🤣 Kendisi 28 yaşına geldiğinde ne olacağını bildiği için seni de kendi gibi sanmıştır. 🤣 Cevap olunur. Tam yaşındasın
12 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında bir erkekti onu diyen
- +1 yıl
Ne farkeder öküz öküz işte
- Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılOlunur tabi saç tırnak makyaj falan yaparsan kısacası kişisel bakım. Ombre yaptır Sombre yaptır tam zamanı zaten şu aralar.
Konuyla alakasız daha bugun 29a girdim bende arkadaşlarla konuşurken işte yaşına göre birilerini bul dediler, yok dedim yaşımdakilerin hepsi nenem gibi kalıyor. En son ortak noktada buluştuk 20-23 skfjskks00 Yorumla 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu kadın... Benim güzellik anlayışım budur. Bu tanımımin içindeysen güzelsin...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yıl35 ten sonra ekstra çaba gerektiği bir gerçek. Zamana meydan okunmuyor. İzlerini herkes taşıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir çaba? Spor, bakım, estetik mi?
- +1 yıl
Estetik olmasa da temizlik, bakım, makyaj, spor, sağlıklı beslenme ve kaliteli yaşam.
+1 yılBabamda aynısını diyor bana. Güzelliğin yerindeyken evlen diyor. Ama bence çok saçma. Sadece güzelliğim için evlenen evlenmesin daha iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılBuradan sevgili yap sende belki evlenirsin
- +1 yıl
İstemiyorum ki
+1 yılSaçmalık kimi insan gençken güzel/yakışıklı kimisi tam tersi oluyor.. bazilarida var olgunlaşınca daha güzel yakışıklı oluyorlar böyle şeylere takılmayın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel yaşlar bence, yüz hatları daha da güzelleşiyor. Eski çömez resimlerime bakıyorum da şimdiki kadar güzel değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılStresten kaçınmak lazım tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Bu olayın yaşla alakası yok. Yüz hatlarınız, duruşunuz, kilo, gözler, kaşlar ve en önemlisi bakımlı olmanız. Diğer kızlara taş çıkarttırır. Tarzınız nedir bilmiyorum ama bunlar çok önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yıl90 kiloyum nerdeyse. Stresten çöktüm
Cevap sahibi+1 yılönce kilo verin derim. Kilo boya göre önemli. boy kaç. yüz şekli vb.. öncelik kilo sonra diğerleri
+1 yılO yaşta bir kadının güzelliğine güzellik katılıyor ve yüz hatları daha oturmuş oluyor genelde dinleme ablam eminim güzelsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılStres ve hayat şartları yıpratıyor kadınları bence kardeşim
- Aile & Toplum konusunda 962 cevap paylaştı.
u +1 yılSürpriz bir güzellik bekleme, ha fiziğin için düzenli yaşarsın o ayrı. Yüzün için pek bir değişim olmaz ama seksi olmak elinde.
02 Yorumla
Soran+1 yılEstetikle sürpriz bir güzellik elde edebilir miyim? Kiloluyum kilo mu versem?
- +1 yıl
Estetik son çare ama etkilidir. Kilo versen süper olur fakat nasıl vereceğine bağlı. Sıkı bir programla neler elde edersin tahmin edemezsin.
Önemli olan kalp güzelliği Allah'ın yarattığını eleştirmek , beğenmemek haddimize değil güzellik geçici bişey biri seni güzel olduğun için sevcekse sevmesin.
biri seni olduğun gibi sevmeli kusurlarınla severse İste o kusursuz sevmektir.00 Yorumla
+1 yılMine Tugay 44 yaşında...
https://encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcSozCXII5yYGB7B2a-ZlzFMttCG1R8n7ygoPg&usqp=CAU01 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda para bol. Rahatlar mutlular dert tasa yok tabi bizden güzel olurlar
+1 yıl28 gayet genç hatta biriyle tanışmıştım 19 yaşında gibi duruyodu yaşıtız sanmıştım 26 yaşında çıkmıştı😬
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın mıydı
- +1 yıl
evt
ne alaka kadin 27 33 arasi en olgun en kadin oldugu yas araligindadir 33 u gectiginde artik tumuyle kadinligini taniyan kullanan ve kendinin farkindadir
00 Yorumla
+1 yılVallahi faydan varsa varım yoksa salla gitsin senin gibi cokk var.28 yaşlılık yani.35 den sonra ne yaparsan yap
06 Yorumla
Soran+1 yılNick girerken bile yalnız yerine yanlız yazan cahil bir erkeğin düşüncesini dikkate alacak değilim.
Soran+1 yılNick girerken bile yalnız yerine yanlız yazan cahil bir erkeğin düşüncesini dikkate alacak değilim.28 yaşındaki kadın gayet genç kadındır boşuna kendini paralama. Kendin yaşlı ve cahilsin
- +1 yıl
Bilmem ama ben belkide de dikkat çekmek için seçtim. siz Yalnız dan bahsediyorsunuz. Cahil demekte haklısın yalan yok. Ama en azından sizin okumadiginiz kadar üniversite okudum. 10. universite bitti.
- +1 yıl
Bu arada edebiyat dersim 45 almak için takla atardım.
Soran+1 yılÖzür dilerim
- +1 yıl
Bende ama yazdıklarım gercek. Matematik bilgisayardan bilişime, muhasebeye kadar bitirdim. Bu benim için sorun yok. Her kadin aynısını yaptı. sorun değil.
+1 yıl45 yaş üstü hala bunlara takıyorsan sorun başka türlü büyük. O kompleksi çözebilecek psikolog yok bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçek yaş 28. Oradaki yaşa ne bakıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yas mı 😄 yahu daha dünkü cocuksunuz neden olmayasın o söyleyenler kendine baksın önce. Her kadın güzeldir
10 Yorumla
+1 yılBuradakiler vezir de yapıyor, rezil de. Pek umursama buradaki toksit tayfayı.
12 Yorumla
Soran+1 yılKaramsar üyeler heralde baya
- +1 yıl
Evet
Kadınların en güzel çağı 28 34 yaş arası bal gibi olurlar her anlamda hem fiziki hem mental hem ruhsal
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Olunur da birincisi kişiye bagli ikincisi tabiki 24 yaşındaki halinden daha az güzel olursun. Ama yine olunur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşla hiç bir alakası yok. Kendine bakan ve hayatı seven insanlar belli bir yaştan sonra daha da güzelleşiyor bence.
00 YorumlaSamimi fikrimi soruyorsun bence bir kadının en güzel yaş aralığı 23 ile 35 yaş arası hafif olgun kadınlar nedense çok çekici gelir bana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAkılsız yüzü güzele, akıllı gönlü güzele talip olur. Zaman yüz güzelliğini tüketir ama gönül güzelliğini artırır.(Hz Mevlana)
00 Yorumla Süper paran varsa ajda pekkan gibi 90 yaşından sonra da güzel olursun 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sarkık bacaklarından belli ne kadar güzel olduğu
+1 yılSaçmalama neresi yaşlı bir yaş sanki 60 yaş üstelik kimsenin dediğine bakma herkes kendine baksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendilerine bakmaz insanlar kardeşim
- +1 yıl
Evet haklısın ama biz öyle değilizzz
hayır neden güzel olamazsın? kadın her yasta güzeldir. Onu yaşlandıran değer görmemesidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendime değer versem?
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTaktığın şeye bak gerçekten çok mu taktın bunu kafaya
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok şeyi kafaya takıyorum sadece bunu değilki
- +1 yıl
Kendine yazık ediyorsun
Soran+1 yılZaten yazık oldu hayatıma herşeyime. Çok yanlış yaptım çok günah işledim
- +1 yıl
Özel konuşa bilirmiyiz
+1 yılYaşlı? Abi delimisiniz siz ya 20li yaşlardasin ne yaşlılığı
04 Yorumla
Soran+1 yıl18lik değilim ya
- +1 yıl
18lik olmak zorunda değilsin için gecmis senin
Soran+1 yılMaalesef kötü insanlar sağolsun
- +1 yıl
boş ver kötü insanları hayatına bak sen
- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılKadın olursun kız olayı biter olgun kadın imajı çizersin hiçbir zaman 18-25 gibi olamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılGenç kadın olmak istiyorum zaten genç toy kız olmak isteyen yok
+1 yıl28 çokta bir yaş deyil bu yaşlar daha olgun düzgün oturaklı yaşlar kadın zaten 25 ve 35 yaşlarında daha aklı başında emin adımlar atarlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Yok lan saçmalama. Ne bakıyosun başkasının lafına. 39 olduğu halde 18 liklere taş çıkaran kadınlarla birlikte oldum. 28 hiçte geç değil bence
03 Yorumla- +1 yıl
Benimde sorumu cevaplar mısınız profilimde
- +1 yıl
Mesajla ulaşır misiniz
asıl 28 den sonra hayat başlar. çok da güzel olursun. Böyle zevzeklik yapanları kafana takma
02 Yorumla
Soran+1 yılStresliyim ya belki kalmaz güzellik falan
+1 yılOnu diyen hayatında ya kadın görmedi ya da kadından hiç anlamıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Hatta hayatında hiç sevgilisi olmamış bir abazadır büyük ihtimalle. Ne söylendigine değil kimin söylendigine bak❗️
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Boş konuşmuş
Güzelliğin yaşı filan olmaz. Takılma böyle boş laflara10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var yahu. Hadise bak gayet güzel kadın kaç yaşında hatta.
03 Yorumla
Soran+1 yılHadise mi güzel? Zevkine senin
- +1 yıl
Hande Erçel?
Soran+1 yılOndan güzel tabi
+1 yılNiye olunmasin. Asil o yaslarda kasinlar daha cekicj oluyor
00 Yorumla
+1 yılSınırdayım desene. 😂 Bunu söyleyen bariz seni çekemiyor olmalı.
00 Yorumla
+1 yılOlunur tabi niye olunmasin? Ekstra bakım olduktan sonra güzelliğini koruyabilirsin.
00 Yorumlaalakası yok.. bakımlı kadın her yasda guzel...28 yasında guzellık kaybolurmu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl güzellik 28-30 dan sonra gelir daha öncesi çocuksuluktur. Olgunluğun getirdiği çekicilik ve güzellik çok ayrı bir hava hissettiriyor kadınlarda.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma yüzüm hala çocuk gibi.90 kiloyum ondan mı
Cevap sahibi+1 yılAşk olsun daha 28 yaşındasın. 90 kilo yakışıyor mu hiç sana neden kilo vermeyi düşünmüyorsun motivasyon özgüven enerji hepsi emin ol geri gelecek. Kendine değer vermelisin lütfen yanlış anlama benim alanım bu yönde ondan böyle konuşuyorum. Kilo kaynaklı yüz çocuksu oluyor
Soran+1 yılZaten depresyon yüzünden bu kadar kilo aldım. Çok günah işledim hayatta çok yanlış yaptım. Birde hala annem tarafından psikolojik şiddet görüyorum hakaret küfür yiyorum bu yüzden kendimi yemeye veriyorum
Cevap sahibi+1 yılGünah işlemiş olabilirsin bu kararlar insanın kendi aldığı kararlar iyi ya da kötü bunları düşünmek yerine düzeltebilirsin. Yemeğe verip duygusal açlık ile kendi kaleni yemek yemek olarak görmemeli ve toparlanmalısın. Annenin uyguladığı psikolojik şiddeti normalleştirip bir çözüm bularak kendini toparlamalısın.
Soran+1 yılHer hata telafi edilmiyor maalesef. Hem o günahlar hem gördüğüm psikolojik şiddet beni mahvetti
Cevap sahibi+1 yılBirinin canını mı aldın? Tek başına kalkmayı başarırsan kimse seni yıkamaz.
Güzellik görecelidir. Ben yaşlandıkça güzelleşiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKadınların en güzel olduğu yaşları 30lu yaşlar derler ama du bakalım görcez o yaşa gelince sjsjs
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Bence her yaşın bir güzelliği vardır her insan farklı yaşlarda güzeldir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılElalemin ne dediğini boş ver, 30 lu yaşlar kadınların en güzel, en çekici olduğu yaşlardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendine iyi bakıyorsa, sporunu, beslenmesini ihmal etmiyorsa 40 lı yaşlar da iyidir.
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olunur Tabiki de neden olunmasın 😊 Önemli Olan Bakım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur olgunluk huy fizik her şey fikri oturmuş oluyor
00 Yorumla
+1 yılBen de 28 yaşındayım yüzümü beğeniyorum 😅 daha önce beğenmiyordum
00 Yorumlaİnsanların dediğini çok fazla önemsemeyi bırakmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılNe anlar o suratsız asıl o yaştan sonra çıkar her şey ortaya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok daha çok güzellik gelir kadınlara o yaştan sonra
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var bacım yav bakımlı olan her yaşta güzeldir
00 Yorumla genç erkekler olgun kadınları sever
olaya böyle bak
tabi herkes eşit değil
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası