+1 yılkanka çökmeler konusunda bazı tecrübeler edindim ve benim gözlemlerime göre vücutta biriken atılamayan toksinler vücudun diğer dokularının yenilenmelerini geciktiriyor. bu yüzden bağışıklık sistemini en iyi hale getirecek şeyler yap ve kesinlikle hazır işlenmiş ve organik olmayan besinleri ağzına sürme. gıda sahtekarlığı dolu olan bir ülkede yaşıyoruz hatta kendin ekip biç öyle tüket imkanın varsa. estetik gibi saçmalıklara yanaşma sakın hepsi para için ve bktan bir ifade oluşuyo suratta estetik olunca. hiç bir doğallık yok. bağırsak floranı düzeltmeye bak kesinlikle.
211 Yorumla
Soran+1 yılhim cok sagol valla duzelirse gece gunduz sana dua ederim. ciddiyim. bir duacin olur adini dahi bilmedigin
- +1 yıl
rica ederim ne demek. bana yaz sana bazı önemli bilgiler vereyim tartışalım hem. bir de ben şunu düşünüyorum yaşlanmanın çaresi var bence ama kasıtlı olarak bunu engelleyecek faktörleri bilmelerine rağmen piyasaya sürmüyorlar çünkü sahtekarlık kokan hastalıklara sebep olan besinlerle iyi paralar kazanırken insanları hem hasta ediyorlar hem de hastalananlara ilaç satarak ilaç endüstrisine para kazandırıyorlar ve gençleşme buna aykırı bir durum gerektiriyor. sağlıklı vücudun yaşlanması zaten gecikir.. günümüz şartlarında modern dünyada insanlar bildiğin güdülüyor çünkü siyonist/kapitalist sisteme herkes farkında olmadan hizmet ediyor şehir yaşamında ama kimse farkında değil. bu yüzden işlerine gelmez böyle birşey. kanserin bile çaresi var fakat herkes bilmiyor. çareyi modern tıpta ararsan kesinlikle bulamazsın çünkü modern tıp dediğin şey insanları hasta edip onlar üzerinden ilaç satışı yaparak para kazanmayı amaçlıyor insan sağlığı hikaye.
Soran+1 yılkismen dogru diyosun ama yaslanmanin caresini bulsalar emin ol paket yapip satarlat. bir de organik beslenme vs diyoz da osmanli da 50 ye kadar yasamak mucizeymis. e tamamen dogal besleniyorlardi o zaman niye öluyorlar niye hastalaniyorlar?
- +1 yıl
peki ne kadar eminsin Osmanlıda 50 ye kadar yaşamanın mucize olduğuna? acaba sana öyle bir algı yaratmış olabilirler mi?
Soran+1 yılo donemde yazilan kaynaklarda var
- +1 yıl
sanmıyorum ben öyle olduğunu o zamanlar bu kadar kirli bir düzen ve toksik etkilere maruz kalmıyorlardı insanlar. insanlar hastalıklar yüzünden ölüyor olabilirler o dönemde ama yaşlılık daha geç başladığını düşünüyorum çünkü ne kadar çok doğaya dönerse bir canlı o kadar geç yaşlanır.
Soran+1 yılhastalik neden oluyor madem duzhun beslenen insanlarda bu kadar? hadi desen sunu anlardim erken evleniyorlar hayat yuku agir vs diye. ama beslenmeye baglarsan katilmam. bence beslenme sanildigi kadar etkili degil. ya tabii etkili ama oyle coook buyuk etkisi yok. teyzem 60 inda. koyde yasadi hep karadenizde dogal beslendi. temoz orman havasi hep. gel gor ki kiros kiris yuzu. ee
- +1 yıl
kardeş bağırsak floranı düzeltmeden istediğin kadar doğal beslen yediğin herşey toksik etki yapar vücutta. yaşlılıktaki payı çok yüksek bu durumun. vücut aslında toksinlerle boğuşmaktan kendini adam akıllı yenileyemiyor. toksin dediğin şey de mantar üretiyor vücut bir taraftan onları def etmeye uğraşıyor diğer yandan vücudun eksilen yerlerini düzeltmeye çalışıyor
Soran+1 yılhaa onu sorcaktim bak iyi hatirlattin. bagirsak florami nasil duzeltebilirim?
- +1 yıl
google'la öğrenirsin. zor ve zahmetli bir iş. bir de şifa orucu var onu araştır.
Soran+1 yılhimm sagolasin.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılmarieclaire.media.ipcdigital.co.uk/.../...HUMB.jpg
www.monicabellucci.it/.../...llucci1-1080x1920.jpg
i.cdn.ensonhaber.com/resimler/diger/j_2880.jpg
Bu kadınlar senden 15 yaş falan daha büyük :D02 Yorumla
Soran+1 yılama onlarin cok parasi var😂
- +1 yıl
Olsun ama xd
- Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılwww.numberoneturk.com.tr/.../..._001_825551814.jpg
şimdi bu hamım abla 44 yaşında ama maşallah benden güzel ha ben salan tarafdayım o ayrı :D01 Yorumla
Soran+1 yılbende salcam bacim. ayrica bu ablanin neresi guzel yaw
hem genç, hem de aptal değilsin artık.. en güzel yaşlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılaptalim ben ya hu kim demis degilim diye😂beterin beteriyim ben
- +1 yıl
haha :))) estağfurullah.
https://pbs.twimg.com/media/Caci0IQWwAAESYB.jpg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
İiyisin iyi daha gençsin bakımlı ol sen sadece estetiğe girme bence daha ilerisi için estetik bana sorarsan birde benim sürekli yaptığım bir mask var.. yumurta akı ve limon maskesi mesela.. sürekli yaparsan değişimi görürsün.. Not:Sigaradan uzak dur ayrıca. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılgunde bir tane iciyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılBol su ic gunde 3 4 litre hic bisey de kafana takma stres icin melisa cayi taze ve duzenli beslenme /uyku ile zamani durdurursun.:)
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSu icerek ve yuz egzersizleri var onlarla gecer yuz egzersizlerine bak nasil ki vucut sarkmalari spor egzersizle onleniyor yuz icin de oyle
Soran+1 yılyuz yogasi yaptim. hatta dergisi vardi aldim. yourdes ti sanirim adi kadinin. yanaklarimda yuz yogasindan sonra iyice belirginlesti cukurlar. sanki yaglar eridi. gerci kasik yerine kepce kaldiriyodum ondan mi oldu ki😂
Cevap sahibi+1 yılKepce mi :D yuz yogasi iyidir saglam kaynaklardan arastir
Soran+1 yılkursu vardi ona mi gitsem
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum umarim bulursun eig icin tesekkurler bu arada hicbiseyi kafana takma stresten uzak dur yeter
Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. Salma bizim okulda 40 yaşını devirmiş hocalar var üniversitede spora falan gidiyorlar bizim 20lik kızlar kiskancligindan catliyor
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. boşversene en güzel yaşlarındasın.. tabi kendini boşverme ;)
20 Yorumla
+1 yılValla bence kadinlae hic bir zaman kendilerini salmamali ya 😄mesela evlenince kilo alir hep kadinlar salarlar kendilerini biri icin degil kendisi icin bakmali insan kendinee
40 YorumlaBir kadının en güzel yaşı 30-40 arasıdır.. Tam kıvamındasın, hem fiziksel hem ruhsal olarak.. Çocukluktan arınmış, olgunlukla kendine hükmeden bir yaştasın.. 20 yaşındaki çocuklara yeğlerim 30'luk kadınları..
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi kendine bak hem ahirette bile 30 lu yaşlarda olacağız kadın veya erkek farketmez insan 70 inde bile kendini salmamali...
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar şarap gibi yaşlandıkça güzelleşiyor diyerek kendini avutabilirsin ben öyle yapıyorum 😃
10 Yorumla
+1 yılEstetik yaptırma anlaşılıyor ve hoş durmuyor. Hayat bu, çizgiler yaşanmışlıkları ve tecrübeleri simgeler.
20 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. guzellık yakısısklılık dedıgın aslında cekicligi kast ediyorsunuz cunku gozune cekici gelmeyen bir seye bakmıyorsunuz burda tip degil cekıccılıgıne gire bakıyorsunuz ama sız hala ne desek bos
08 Yorumla
Soran+1 yılniye bok olsun
Soran+1 yılbos yazcaktim ya
- +1 yıl
ozaman burda sen bır erkege bakarsın her yerıne ıncelırsın fakat burda neresı cok cekiciyse o nedenlen ona yaklascaksın eger gözüyse göz ıcın burunsa burun kaslarsa kası ıcın ceneyse cene icicn yanı bır tan e bile cekıcı gelmezse uzaklasırsın ama yuz hatlarını cekıcı yapanda cilt yapısı yanı beyaz ten
Soran+1 yıloyle tenle menle bitmiyo is. beyazim zaten. yuz cokukse olmuyo da tip de onemli degil yaw vazgectim ben bu basliktan. aman olumlu dunya
- +1 yıl
burda ne kadar cok cökük olduguna baglı cok cökükse cekıcıclıgı gıttıgı ıcıcn kımse tarafından begenılmıcek ama az cökükse cekıccılıgını korudugu ıcın begenenı olucaktır aynı su sekılde acıklıyım sen erkegın kas olusuna fızıgıne neden bakarsın sana cekıcıcı geldıgı ıcıın oysa yüzü fızıgınde degildi nede olsa
Soran+1 yılhimm bisiy olmicam ben
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadın isterse her yaşta güzeldir olur ama tek eksik kalan yazma yeteneğin
20 Yorumla- Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir tabi mesala ben 35 yaşina gelince 25 gibi gostericem😃
10 Yorumla neden olmasın ya kadın çiçek gibidir her zaman güzel :) yaşı oturmuş olgun bayan herzaman iyidir :)
10 Yorumla
+1 yılyaş gayet iyi bence kadın dediğin o yaşlarda olur zaten
herseyi gormus gecirmis
bir birikim icindedir
dis gorunus olarak bakarsakta benim icin el ve ayak tirnaklari duzgun ve herzaman ojeli olursa sikinti yok03 Yorumla- +1 yıl
gecmesine gerek yok bence
sal gitsin yaa sal salll sall
Soran+1 yılsaliym mi salmiym mi karar ver😂
- +1 yıl
salll salll
ama el ve ayaklar guzel ve ojeli olmak sartiyla
+1 yılEvet. 34 yaş bir kadın için en güzel yaş aralığıdır. Güzellik olgunlukla tecrübeyle taçlanır. Yaşı kaç olursa olsun bakımlı kadın daima güzeldir bunu da unutmayın. ;-)
00 Yorumla- Diğer konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılkadın her yaşta güzeldir. (sana yavşıyom gibi hissedebilirsin) (yok öyle bişey) (şimdi kalkıp oralara gelemem yani) (bilemiyorum)
ayrıca resim yok kız07 Yorumla
Soran+1 yılsimdi bes sn ligine resim koycam bak ve ciddi yorum yap. hazir misn
Soran+1 yılgordundur insallah kaldiriyom
- +1 yıl
mesaj olarak atsaydın ya gördüm azıcık ucundan iyisin iyi ama ayrıntılı göremedim. senin yaşındakilerden ben anlarım başkasının yorumuna bakma
Soran+1 yılya hu ne anlican anlamadigin yorumundan belli bende buraya bu sapitiklara resim koyuyom gorus aliyorm😂hos ne gorusu aliyom onu bende anlamadim da niyse
- +1 yıl
teessüf ederim beni sapık yerine mi koydun şimdi :@ kimseye mesaj atmayan kimseye sarkıntılık etmeyen beni sapık ettin!!
Soran+1 yılla nickin bile ellekontrol neyin tribindesin
- +1 yıl
sapık değilim bunun tribindeyim izinsiz kimseyi kontrol etmem. :))
+1 yılbence salma
sporla filan toparlarsın
estetik ameliyatınada gerek kalmaz10 YorumlaDiğer konusunda 662 cevap paylaştı. guzel olur tabı 80 yasındakı nıne makyajla 20 lık kız oluyor :D
00 Yorumlabence yaşın gayet iyi abartma 40-45 yaşında bile ne hatunlar var :D
00 YorumlaEbru Şallı da 39 yaşında hiç fena bir bayan değil =)))
06 Yorumla
Soran+1 yılberbat bence ya
Soran+1 yılfizik degil de yuz cok kotu bence
Soran+1 yılnereye baktigini solersen oralara calisayim
- Diğer konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılspor yapın yeterli, bizim salonda 40 yaşında bayanlar var, görseniz 25 gibi görünüyor
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç olursa olsun bakımlı her kadın güzeldir emin ol..
10 YorumlaBu işler yaşa bakmaz kaç tane dediğin yaşlarda bayan gördüm çoğu genç kıza taş çıkartır cinsten..
00 Yorumla
+1 yılBence gençlerden çok daha güzel oluyorlar ve daha anlayışlı olgun davranıyorlar. Buda onlara çok avantaj katıyor ki ben olgun kadınlardan daha hoşlanırım
00 Yorumlabence ayrı bir güzellik katıyordur sana, dogal kal derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılkatmiyo. cokmussun dediler bugun
bakımlı olduktan sonra dişilik bu yastan sonra zirve yapıyor
10 Yorumla
+1 yılBirşey yok yüzünde..
Güzelsin bence dert etme nasılsa toprak olucaz..00 Yorumla
+1 yıltam kadın yaşındasın neden estetik düşünüyorsun anlam veremedim...
00 Yorumla
+1 yılspor yap bakımlı ol yaşlanman spor vucudu sıklaştırır salarsan daga beter olursun
00 Yorumla
+1 yılÖzegüvenini kaybetmeyen insan her yaşta güzeldir...
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 43 yaşında bir bayan tanıyorum. Görsen dudaklarını yersin 😄
09 Yorumla
Soran+1 yılgoreyim resmi varsa ya da ins. takip edeyim
Soran+1 yılestetikli mi peki
Soran+1 yılsu an burnum estetik yeni oldum yapamiyorum normalde her gun 3 set yaparim bende
Soran+1 yılkoydum resim bakin bakiym kaldiricam hemen
Soran+1 yılinsallah
Diğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. olabilir tabiki. bizim mahallede 40 yaşında bir kadın var taş gibi. kaç kızı cebine sokup sokup çıkarır
01 YorumlaŞarap gibi hatunlar vardır. O yaşlarda da güzel bir kıvam yakalarlar
00 YorumlaBence tam kıvamındasın 35 yaş en verimli zamanındasın keyfini çıkar
00 Yorumla
+1 yıl34 yasında bayan bakımlı ise 20 lik kızdan daha cekici olur
05 Yorumla- +1 yıl
sanırım uyku duzenin yok ve stresli yasamın var
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
bence duzenli uyku o çökuntuleri çözer tek sebebi yorgunluk ve duzensizlik
Soran+1 yılya kalitsal sanirim cunku babamda da var. hatta gecen de dikkat ettim Ataturk te de var.. bazi insanlar da oluyor sanirim
- +1 yıl
olabilir fakat duzenli uyku gece uykusu önemli o acıdan biraz dikkat edersen daha dinc hissedersin
Sen her yaşında güzelsin kendini sev 😉
10 YorumlaDiğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Salma daha genciz başkan.. Yani orta genç işte :/
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSamimi bir uslubun var 😂 sen yaslansan da sorun olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan asıl güzellik o zaman çıkıyor ortaya keşke hepiniz 34 olarak cıksanız
00 YorumlaBence huç takma gayet hoşsun ve güzelsin 👍😉
08 Yorumla
Soran+1 yıl😂 kalp gozuyle gorduyse demek
+1 yılHer yaşın ayrı bir güzelliği vardır...
09 Yorumla- +1 yıl
Buyurun hanımefendi
Soran+1 yılyaptim bunlarin hepsini ben ki daha beter oldu
- +1 yıl
Hadi yaa :(
- +1 yıl
Bitkisel ürünleri dene ben ömer çoşkunun ve orıflame'ın ürünlerini kullanıyorum çokta memnunum
Soran+1 yılsenin yanaginda cokuk mu peki iyi geliyo mu
- +1 yıl
resimdeki sensen kötü görünmüyorsun..
- +1 yıl
göz altlarında vardi ama gecti sadece morluk kaldı
Soran+1 yılomer coskun urunleri hap mi nedir? neyi kullanabilirim mesela. ben imedeen kullaniyorum sadece
- +1 yıl
bitki çayı, krem, kapsül, bitkisel macun ve sampuandan olusuyor
+1 yılben şu an o yaşta bir kadın bulmak isterdim =D
00 Yorumla
+1 yılBir kadının en güzel yaşı bence.
00 Yorumla- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzeldir ya kendine bakıyosa sorun yok :)
00 Yorumla
+1 yılYasini gostermeyen bayanlar var salma kendini
00 Yorumlagörseydik seni bir 🤔
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılResim görebilir miyim?
01 Yorumla- +1 yıl
İçki içmeni önermem.
+1 yılolur tabiki..
kadının en güzel yaşı..00 Yorumla
+1 yılYasa bakmaz kadin kendine baktikca
00 YorumlaOlur tabi. Ne 34'lükler var heyt
00 Yorumla
+1 yılNe yaşlanması ya, 33 yaşlı mı..
00 Yorumlaolabilir bu sende var mi yok mu bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yıl34 yaş asla yaşlı olmaz saçmalamayın
00 Yorumla
+1 yılOlgun candır be manyak mısın?
00 Yorumla
+1 yılHatunun en guzel caglari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun kadından daha iyisi yoktur 😜
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl34 3
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazacaktim yazamadim 😄 34 35 yaslarinda kadinlar guzelliklerinin zirve donemlerini yasar. Yani sen su an zirvedesin. Salma sakin kendini. Eminim ki cok guzeldindir. Sevgiler 😊
+1 yıl34 yaşındaki kadın en güzel olduğu çağdadır 😉
00 Yorumla:) yataktaki performans nasıl
00 Yorumlagöremedin ben resmini :(
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım