Günaydın; kesinlikle olunur. 29 yaş en güzel yaşlardan biridir. Bu yaşta ufak ufak kendimizin varlık sebebini anlamaya başladığımız zamandır. Kendini bildiğin için neyin senin için doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilirsin ve bu bazen depresif bir döneme girmene de sebep olabilir. Hayata bakışımızın, algımızın değiştiği bir süreçtir. Zamanla taşlar yerine oturacaktır. Kendini sil baştan keşfedip, hayatına neleri ekleyip neleri çıkarman gerektiğini hesapladığın bir süreç. Kendini baştan yaratma isteği dolar içine. Farklı şeyler öğrenmek, kendini geliştirmek, yeniden keşfetmek. Yeni hobilere ihtiyaç duyduğun, arkadaş çevrene yenilikler katmayı düşündüğün bir zamandır. Bunları yaptıkça enerjinin arttığını görürsün. Kendinle barışık olduğun için neşen yüzüne yansır daha bir güzelleştiğine şahit olursun. En güzel dönemlerden biri olduğunu düşünüyorum. Dönüm noktaları her zaman sancılı olur. Ve sonuç olarak bir mucizeye şahitlik etmiş olursun. Bir mucize olduğunu hatırla. Mutlu bir gün dilerim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 550 cevap paylaştı. Güzellik ve çekicilik yaşla doğrudan ilişkili değil. Her yaşta güzel ve çekici olmak mümkün. Güzel olma algısı kişiden kişiye değişebilir ve kişinin kendine olan güveni, sağlığı, yaşam tarzı ve kişisel bakımı gibi faktörler etkileyici bir görünümün sürdürülmesinde önemli rol oynar.
Yaş ilerledikçe, kendine iyi bakmak, sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları edinmek ve kendini iyi hissetmek için zaman ayırmak önemli. Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz, iyi uyku, stres yönetimi ve cilt bakımı gibi faktörler, hem fiziksel hem de duygusal olarak daha iyi hissetmene ve dış görünümünü iyileştirmene yardımcı olabilir.
Güzellik standartları sürekli değişebilir ve herkesin kendi benzersiz güzelliği var. Kendini sevmek, kendini iyi hissetmek ve kendi tarzını yansıtmak önemli. Kendini mutlu ve özgüvenli hissettiğinde, çevrendeki insanlara da güzel ve çekici görüneceksin.21 Yorumla
Soran+1 yılStresi yönetemiyorum. Uyku düzenim de bozuk maalesef
Her yaşın kendine göre bir güzelliği vardır.
Nasıl dört mevsim birbirinden ayrı ve farklı özellikleri varsa insanda yaşamı boyunca böyledir.
En büyük hata şudur. Kendini başka yaş grupları ile kesinlikle kıyaslama. Allah herkesin ayrı meziyetlerle yaratmış.
Yaşınızda bir sıkıntı yok bu yaş insanın en güzel zamanlarıdır. Aklî selim bir yaştasınız ve her şeyin farkındasınız.
Kaldı ki siz sadece hayatınıza kalbinize yer vereceğimiz insana özel olun ona çekici ve güzel olun. Herkesin sizi hayranlıkla seyretmesi göz süzmesi marifet değildir. Dünyanın en değerli taşı inci bile bir Deniz Kabuğunun içinde saklıdır. O yüzden siz de kendinize sevdiğinize saklayın ki kıymet bilinesiniz...
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakimli olursan 40 tada olur
03 Yorumla
Soran+1 yılYüzdeki yağlar eriyor o yaşta
Cevap sahibi+1 yılmonica bellucci 50 kusur hala tass
Cevap sahibi+1 yılordamisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olunur neden olunmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu sadece bir psikolojik olarak bir bunalım yaşıyor olabilirsin..
Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır ben öyle düşünüyorum..
Hele ki dediğin yaş tam olarak insanın kendini keşfettiğin yaşlardır ki daha iyi bir dönem olur..
Sen her ne kurduysan beyninden bunlardan sıyrıl ve özgüvenini kaybetme..
Bu olumsuz düşüncelerden sıyrıl..09 Yorumla
Soran+1 yılOlumlu düşünmeye çalışıyorum ama bunca travmayla zor
Cevap sahibi+1 yılTravma her ne olursa olsun başa çıkman gerekiyor..
Daha çok gençsin kendine yapma bunu..
Soran+1 yılGenç miyim hala çok
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle çok gençsin ne bu karamsarlık..
Soran+1 yılYediremiyorum bazı şeyleri
Cevap sahibi+1 yılSebeblerini bilmiyorum ama önce ben demeyi bilmelisin..
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek ister misin?
Soran+1 yılGerçekten teşekkür ederim ama özelden mesajlaşmaktan kaçınıyorum alttaki beyfendi de konuşmak istedi bu yüzden reddetmek zorunda kaldım
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil saygı duyuyorum sıkıntı yok benim için sadece özgüvenin için dedim..
+1 yılTabi öyle hissedersin kim bilir neler yaşadın saçma sapan insanları hayatına soktun onların yorgun ve pis enerjilerini kendine aldın yoksa 29 yaş bence tam yaşı herşeyin daha mantıklı olursun güzelliğin yüzünün yerine oturur cinsel anlamda da en güzel yaşlar ama tabi geçmişte 20 li yaşların başında saçma sapan vücudunu ruhunu yoran şeyler yaptıysan bu pek mümkün değil
10 Yorumla
+1 yılKadın her yaş ta güzeldir. Sadece kalbin de aşk olsun, mutlu ve mesut olman yeterli. Mutsuz insana ne giyse yakışmaz, ne yese yaramaz, ne yapsa batar...
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın istediği takdirde, her yaşta çekici ve güzel olabilir. Önemli olan hayata küsmemesi ve her zaman neşeli olması.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayata küstürdüler
- +1 yıl
Kim ve neden?
Soran+1 yılBir çok kişi. Kim olduğunu söylesem ne olur? Tanımıyorsun sonuçta
- +1 yıl
Tanımıyorum sonuçta, ne yaşandıysa gerek özelden, gerek ise buradan anlatabilirsin. Fakat merak edenler de bilgi sahibi olabilir
Soran+1 yılAnlatsam da bir faydası olmuyor yaşatılan ve yaşanılanlar değişmiyor maalesef sağol
- +1 yıl
Sen bilirsin.
+1 yılasıl o yasta cok cekici ve seksi olursun ne istedigini bilen temiz bakımlı olursan birazda spor yaptınmı taş gibi hatun olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılGöbek bağladım 😂
- +1 yıl
verirsin sıkıntı yok senin göbek dediginde 5 kılo fazlan vardır en fazla
+1 yılEvet örneğin angelina jole kadın 2000 yaşında hala doğueganlık tanrısı heykeli gibi dolaşıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılEskisi gibi değil 1995 2005 arasına bak bir içim su
- +1 yıl
Yani bi zahmet 5000000 yaşında kadın
Soran+1 yılO zamanlar çok çok iyiydi demek istedim bende
- +1 yıl
Neyse üşütme yüreğini küçüğüm
Soran+1 yılSaalakmısın
- +1 yıl
Aaa çok ayıp digitalruhlara canım mısın denmez
Ağzına biber sürerim
Soran+1 yılGel sür ohh
- +1 yıl
Imdat kadın biber fetişi çıktı
Soran+1 yıl😂😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur hatta olgun kadınlar daha çekici geliyor bunu kullan fiziğine dikkat et bakimli ol kardeşim
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Tartışmasız kadın otuz undan sonra gerçek anlamda kendini her şekilde tamamlar mükemmellik seviyesine ulaşır bence
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 830 cevap paylaştı.
+1 yıl40'lı yaşlarda bile çekici olunur, sen ne diyosun ya? Daha 30 bile olmamış son, dert ettiğin şeye bak...
11 Yorumla- +1 yıl
*daha 30 bile olmamışsın
Sen asıl kadınlığın 33 den sonra başladığını bilmiyorsun 🤫
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten?
- Güzellik & Bakım konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşında olupta afet olan çok kadın var. Bence bir kadının en güzel olacağı ve ayrıca en zeki olduğu yaştasın
10 Yorumla güzelsen güzelsindir
gençliğin verdiği güzellik her kızda var02 Yorumla
Soran+1 yılHer kızda var mı cidden?
Güzellik & Bakım konusunda 808 cevap paylaştı. Olunur tabi biraz da senle alakalı bu durum. Giyim, kuşam, makyaj kilo vucut ölçülerine ve hatlatına bağlı
00 Yorumla
+1 yılÖncesinde de çekiciysen olur tabi. Ama 29'da bir güncelleme alıp olunmaz tabi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılÇekiciydim
- +1 yıl
Tamam 29'dan sonra da olabilirsin tabi ki. Ufak tefek deformasyonlar olsa dahi, illa olur diye demiyorum örnek, biraz bakımla olursun yine. Dert etme.
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Dert etme. Yazdığın gibi bir şeylerden yıprandıysan... Her şey kötü gözükür insana. Ondan böyle bir düşünceye kapılmış olabilirsin. Malum negatif enerji :) Ama dert edecek bir şeyinin olduğunu düşünmüyorum.
Soran+1 yılVar maalesef çok kilo aldım yağlıyım tatile bile gitmek istemiyorum
- +1 yıl
Olabilir. Kilo alındığı gibi verilebilen de bir şey. Biraz azim ve sabır gerektiriyor. Ki bence sessiz sessiz acı çekmekten iyidir :)
Soran+1 yılAcı her daim olacak gibi
- +1 yıl
Olsun hafiflemiş olur hiç değilse acın. Her seferinde 1 adım.
+1 yıl29 yastan sonrası zaten kadının kadın guzelliginin ortaya ciktigi yıllardır 40 45 e kadar)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl30 yaşımdan korkarım 31 oldum korktuğum gibi değilmiş ben yine ayni eneji ile yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet çok da güzel olursun tam bir dişi olursun
10 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar şarap gibidir, yaş aldıkça güzelleşir. Diye bi söz var ablacım.
00 Yorumla
+1 yılOlanlar olabilenler var kadın 30 dan sonra olur aslinda şarap misali
00 Yorumla
+1 yılTam kadin olunmuş olunuyor o yaştan sonra 20 27 arası daha çaylak
00 Yorumla
+1 yılTabiki olunur 99 yaşında da olunur :) her yaşın ayrı bir güzelliği var
00 YorumlaOkur olur mesaj etme! Her kör satıcının bir kör alıcısı olurmuş…
11 Yorumla
+1 yılKadın dedin 18 inde ceren
20 sinde ceylan
22 sinde avcının kendisi olur.00 Yorumla
+1 yılNiye olunamasın ki :D ben gayet memnunum halimden :)
00 Yorumla
+1 yılKendini psikolojik olarak toplarsan, bakım falan yaparsan olunur tabi ki
00 YorumlaEvet tabiki çok gençsin daha. Tabi hayat bu insanı yıpratabiliyor yaşanmışlıklar ama takmamak lazım.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılValla bilmiyorum ben de aynısını dusunuyoehm
00 Yorumla Her şeye kızın kendi elinde 100 yaşında s**** olur mu yaşına göre olur o da
00 Yorumlakadın maalesef erkeğe kıyasla daha erken çökmeye başlıyor...(kader)
00 Yorumla
+1 yılCekici olursun ama dert cekici ama güzelsen şimdi güzelsin
00 Yorumlasenin erkek versiyonunda ben oluyorum sanırım. orta yaş sendromu bizde erken mi başladı acaba
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet biraz spor ve yediklerimize dikkat edersek ve bakimli olursak
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi abur cubur yemeyeyim
Neden olmasın? Sen kendini nasıl hissediyorsan dışarıya öyle yansır kendini sevmenin ve saygı duymanın bir yolunu bulmalısın. Senden başka yok dünyada teksin seni değersiz hissettiren şeyler varsa bulmalı ve uzaklaştırmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendını yıpranmış hissetmenin asıl sebebi ne diye sorsam buna cevabın varmıdır?
04 Yorumla
Soran+1 yılBunalım travmalar. Atlatamıyorum bir türlü
Cevap sahibi+1 yılNe gibi bunalım biraz anlatırmısın ne yaşadın unutamadıgın şeyler neler
Soran+1 yılDerine girmek istemiyorum boş ver
Cevap sahibi+1 yılDilersen rahatşayacaksan içini dökmek istersen dinlemey hazırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın dediğin 27 28 den sonra kadındır. Sana hayat yeni başladı inan.
10 YorumlaBen o yaştan sonra daha güzelim
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldaha yeni yeni kendinizi keşfediyorsunuz durun bakalım yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliçin yıpranmış olabilirde, dışına özen göster bari. tabiki çekici olursun, belkide öylesin.🤷♂️
00 YorumlaKesinlikle olunur. 29 yaşıma yeni girdim ve kendimi 18-19 yaşındaki hallerimde çok daha güzel hissediyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunalım yok sende o zaman
29 ve 32 yaşımdaki halimi kıyaslayınca şu an daha genç duruyorum 😅
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBence kadın 30 dan sonra çok daha güzel ve çekici oluyor
00 Yorumla
+1 yılBen de 28 yasindayim ve kendimi cökmüs hissediyorum inan psikolojik
21 Yorumla
+1 yılTatlım zaten asıl tam da olgun yüz hatlarına sahip olduğun yaşlar. Bu saatten sonra düzenli bakımla zamana meydan okuyabilirsin..
00 YorumlaOluyor evlendikten sonra daha da güzelleştiğimi söylüyorlar 20 yaşında evlenmiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok erken
Bence bir bayan için en güzel yaş aralığı tam olarak olgunlaşmış her şey yerine oturmüş oluyo
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini mutlu hisset sonra bakımlı ol her daim güzelsin demektir. :)
00 Yorumla
+1 yıltabi ki de olunur.. hatta en değerli en güzel yaşların..
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın, çekici olmanın yaşı yoktur. Ayrıca yaşınız gayet genç.
00 Yorumlao yaşlar kadınların en çekici en tatlı olduğu yaslar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle hissetme deki nedenler ne peki
016 Yorumla
Soran+1 yılÖzel sebepler. Söylemek istemiyorum
- +1 yıl
Burdan yazma gizliden çık ya da sen yaz
Soran+1 yılYa hadi ordan
- +1 yıl
40 yaşında bile güzel olanlar var sanki bana 55-60 yaşına gelmissin de yaşında ne var ayrıca kadın şarap gibidir yillandikca güzelleşir
Soran+1 yıl25den sonra kadın yaşlıdır algısı var Türkiye'de
- +1 yıl
Ya sen bakma Türkiye'ye millete göre yasarsak işimiz var. Millet onu demiş millet söyle görmüş. Saçmalık tamamen.
Soran+1 yılOlumsuzluk aşılıyorlar
- +1 yıl
Buda sende öz güven eksikliği yapar. Bence kendine güven. Nedenlerini falan bilmiyorum bir sürü nedeni olabilir. Sen bakma millete önce kendini sev gerisi gelir
Soran+1 yılDediğin gibi kendimi sevemiyorum heralde sorun orada. Zaten birçok insanın bana haksızlık yapmasına da bu yüzden izin verdim heralde kendimi ne koruyabildim ne de savunabildim
- +1 yıl
Seni içine kapanik her zaman ezilen bir insan yapar bu durum. Bu durumdsn uzaklaşmak için kusurun varsa önce onla barisacaksin. Sonra kimseye kendini ezdirmiceksin kendini seveceksin zaten gerisi gelecektir
Soran+1 yılOlan oldu bir kere. Yeterince ezildim. Onları unutabilecek miyim? Asla
- +1 yıl
İnsan küllerinden doğar.
Soran+1 yılBakalım inşallah öyle olur
- +1 yıl
İnsAllah basarilar diliyorum dediklerim kulağına küpe olsun unutma önce kendini seveceksin. İyi geceler umarım başarırsın dediklerimi
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Başta kaba davrandım kusura bakma
- +1 yıl
Sorun değil olabilir. Ne niyetle yaklastigimi bilemezsin sonuçta. Hak verdim zaten sana
+1 yılÇarpılmadıysan sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo aldım saldım biraz
- +1 yıl
Dert edecek Baska şeyler bul
Kadın şarap gibidir oysa
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eskisinden daha güzel olunur.
00 YorumlaEvet yaşla bence alakası yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 996 cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşta kadın çekici ve güzel olabilir.
00 Yorumla Kumaşın iyiyse olunur
10 YorumlaOlur bakımları güzel yaparsan olursun
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Yaşla gram alakası yok olunur tabi
00 Yorumla
+1 yıl33-40 arası bence kadınlığın zirvesi
10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım