AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Eşin ya ga. vat ya da başka bir problem var. Böyle bir şey olamaz.
İlginc. ne yapabilir ki arkadaşı size takılma çok
Ayrıca son olarak bir hıyaaarla tartışmak için hıyyaaarrla aynı düzeyde olmaya gerek yok..
Bunu esinle cözmelisin.. kabul eidlicek bir durum degil
neden böyle bişey yapıyor ki. Farklı düüncesi mi var
Daha bugün gördüm tv de adam karısıyla arkadaşını basmış evde
Eşinize bundan sonra saman verin, memeeee diye ortalıkta dolaşıyor!
Nasıl koca o ya elin adamının neyine güveniyor
Umarım fake sorudur. Değilse koyanda ciddi manada sıkıntı var demektir.
Eşin olan dallam** ile konuş ve evden gitsin o
Bana ters böyle şeyler, evde karım, kız kardeşim vs varken başkasını yatılı kalmaya getirmem.
Sence neden yaptı? Sana davranışı nasıl özellikle geceleri?
Konuştun mu kocanla
Kocan ya olgunlaşmamış büyüyememiş düşüncesiz biri ya da fantezisi var bilerek yapıyor dikkat et bence bu boşanma sebebi kesinlikle normal değil
Nasilk
fantezı bence
Yok ya. Bunu yapamazdım ben. Çok çok yanlış.
bir kaç gün olabilir ama iş bulacak da alışacak da bu yanlış hani en fazla 3-5 gün
koca senı ikram etmıs gerısı arkadasında artık
Sana tek tavsiyem ortalık yerde iç çamaşırlarını bırakma yeter 😁
Kocan baya geniş biri ben olsam kıskanırım rezalet bir durum
Düzgün birini eve getirmesi sorun değil de onun düşünüp çıkıp gezmesi lazım eşin yokken.. e sonuç olarak düşüncesiz birini eşiyle yalnız bırakan bı adamin da aklı yoktur.
Böyle bir şey olabilir mi ya ne kadar yanlış ne kadar samimi olunursa olunsun hiç doğru değil
bekar adamı eve getirip kendisi işe gitmişse
onu aldatmanı istemiş ve sanırım bundan da keyif alacak
Çok yanlış çok,,, hiç mi kıskanmıyor bu durumda,, allahım yarabbim yaa,, ne adamlar var.
Eşin ya çok iyi niyetli. ya da tam tersi düşünceleri var
Hiç doğru değil tepkinizi gösterin izin vermeyin
Yatıya kalmasını kabul etmesi çok yanlış bir şey... şüphelendim ben eşinden
Hiç doğru değil , sizi baş başa bırakıp dışarı çıkıyorsa kocan erkek değildir
etık degıl haklısınız esınız bunu nasıl dusunmedı atesle barut yan yana olmaz :)
Kocanla ne kadar süre evlisin bilmiyorum ama sanırım mezhep geniş
Kocan değişik fanteziler peşinde yakında grup demeye başlar sana.
Kocan da, zerre beyin yok bırak onları evde baş başa bırakmayı eve bile getirmem
Çok çok yanlış. Bir de yalnız kalmaya göz yumması ayrı bir yanlış, dikkatli olun.
Ne demenizi bekliyorsun ki adam arkadaşıni davet etmiş sana baksın diye mı getirdi diyelim
Senden boşanmak istiyor olabilir mi eve kamera yerleştirmiştir ve senin ona bir adım atmanı bekliyordur ya da belkide senin güvenini test etmek istiyordur. Bilmiyorum belkide ben çok dizi izlemişimdir.
Bir tadına bak bence farklılık seviyorsun belli
Tabikii
Herkes soruyu gercek sanip nasil da yorumlar yazmis.. hayret ediyorum bazen.. trol soru bu arkadaslar
Cuckold olma ihtimali yüksek, sevisirken baskasını hayal ettiginiz oldu mu? Öyle bir sey sezdin mi hic?
Saçma öyle bir şeye izin vermemen gerekirdi. Esin yanlış yapmış, arkadaşı çok kalmamalı sanki gidecek başka yer mi yokmuş.
kocanın bekar bir adamı evine getirmesinde sıkıntı yok ama seninle birlikte bırakmasında ciddi sıkıntı var
Çok saçma bence eşinin olduğu bir eve bekar bir arkadaşını sokmasın ya size çok güveniyor ya da baya geniş
Birsey soracagım gerçekten bu soru troll degil dimi? ya inanamıyorum ne cins erkekler var. ben evli olacam başka adamı eve getirecem çıkıp işe gidecem ve bir süre bizde kalacak hı. şaka gibi ne hale gelmişiz.
Ne yaptın hala sizdemi kalıyor?
Şu anda eşin işe gitmiştir ve adam sizdemi yani?
Ortak arkadaşınızsa neden olmasın ya ya da sen de tanışıyorsan. Çok da büyük sorun değil gibi.
Sana ne kadar güvense de sonuçta bekar erkek mümkün olduğunca yalnız kalma kıyafet konusunda daha fazla dikkat et
Yanlış anlama da eşin tam bi güzel kardeşim o nasıl ahlak mk hadi getirdin nasıl tek bırakırsın sizin bişi yapacagınız için değil kesinlikle ama insan biraz kıskanır ya
bizde kaldığı sürece çalışmayacakmış ne demek demekki seni paylaşacak. iş bulana kadar dese neyse ama siz hiç gitmez o zaman. seninle çalışacak evde
Doğru değil birde evde yalnız bırakıyor ya s... se seni ne olacak.
Bilmem🙂
bence evde yalnız bırakma. dolabını talan eder sen gelene kadar.
kardeş filan anlarımda arkadaşını eşiyle baş başa bırakmak nedir şaka gibi
Kocan evde olduğu saatlerde getirebilir ama sizi yalnız bırakmasi çok yalnıs.. sana göz koyabilir bu arkadaşı.. yalnıs bir hareketini gördün mü
Gitti mi bari
A koyayım senin kocanın şerfsşz insan eşini kıskanır beee deyyus adam
Oha oha oha
Kocanın fantezisi var galiba.
evlıler fena
Sen evdeyken çağırması yanlış olmuş mesela benim İstanbul da arkadaşım var eşi memlekete gittiği zaman buyur gel der sağolsun zaten eşi evde olsa ben bekar birisi olarak gitmem bile
Kocan kuruşluk adammış kusura bakma mezhebi baya genişmiş.
Bir gecelik misafirlik sorun olmamalı ama uzun süreli hoş olmaz.
Hiç uygun değil bu konuyu eşinle konuşmalısın en azından sizi yalnız bırakmamalı
çok garip bir durum gerçekten. yakında üç kişi evli yaşarsınız
Ne kadar doğru diye sorulur mu bu. Fazlasıyla yanlış. Hem kendisi evde değil hem de arkadaşını seninle baş başa bırakıyor. Saçmalamayın abicim be.
Gerçekten kötü bi durum bence. Hoş değil. Yaşınız kaç?
Eşinin yaptığı normal değil
Cuckold fantezisi olabilir bilemeyiz
yani uzun süreli birini getirmesi doğru değil bence
yani farklı bir amacı varsa bilemem
Sizde kalması doğru değil bir gün kalsa neyse de sürekli kalması saçma bekar veya evli hiç farketmez kalması doğru olmaz
yanlış buldum bence esınle konusmalısın ben rahat etmıyorum bu kişi evdeyken vs
sütyensiz gezemezsin bile rahat rahat baya kötü