+1 yılBenim de kardeşim gibi dediğim insanlar var gelir kalırlar da 1-2 gün falan ama sürekli uzunca bir süre kalması evli bir adamın mahremine ters hareketler. Sonuçta çocukluk ve masumiyet çoktan öldü bu zamanda da kimin eli kimin gtunde belli değil bu çağa uygun bulmadım. Eşinin rahatsız olacağını da mı düşünmez bir adam? Çok geniş hareketler bence.. bilemedim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan da bir sorun var arkadaşında da aynı şekilde. Herkesin görüşlerinde bahsettiği gibi ya seninle birşeyler yapmaya çalışıyorlar ya da kocan çok saf. Eşinin seni tek bırakması ayrı bir hata evde ki kişinin seninle evde kalması ayrı bir hata dünya hali oldu kaldı eşin evden çıkmadan evden çıkıp eşin eve geldiğinde gelmesi lazım adabı budur.
00 Yorumla
+1 yılBu büyük bir yanlış sonucu doğurabilir. Eşinize makul bir şekilde bahsedin. Kendinizden örnek vererek bekar kiz arkadaşınız gelse sizde kalsa eşiniz de evde olsa siz dışarda olsanız...
Bir erkekle bir kadın başbaşa olduğu yerde 3. şeytandır. Ateşle barut yan yana. durur mu? gb söylemler dile getirilebilir. Bunu anneniz demesi daha uygun eşinize.
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil tabiki. Yani o samimi olsa ne yazar sen rahat etmedikten sonra. Ayrıca evli çiftlerin evine özellikle bekar erkeğin yatıya kalmasi bence hoş değil ben rahat etmezdim. Akrabadan biri ya da kardeş falan olsa hadi yine neyse de arkadaş olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYanlış tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani ciddi bir durum olur, gelir kalır üç beş gün olabilir böyle şeyler ama gelen misafirin biraz düşünüp seninle evde yalnız kalmamak için dışarı falan çıkması gerekir. O kadar saçma ki, eşin de madem çalışacak neden buna rağmen getirmiş arkadaşını anlayabilmiş değilim. Aşırı yanlış bir hareket. Ben yeri geliyor kuzenimle bile evde tek kaldığım zaman rahatsız oluyorum, bu nasıl bir genişlik. Bir de sizde kaldığı süre boyunca çalışmayacakmış. Asla kabul edemem böyle bir şeyi. Evde onunla beraber olsan ayrı dert, onu evde bırakıp dışarı çıksan ayrı dert. Bence daha fazla zaman geçmeden eşini al karşına adam akıllı konuş. Rahatsız olduğunu dile getir, sona ersin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki eşin, çok geniş birisi.. Ben deist olmama rağmen ; kesinlikle böyle bir şey yapmam! Kız kardeşim evdeyken, bile eve getirmem. maalesef benim annem, babasının bir arkadaşını aylardır evinde sakladığı için; o adamla evlenmek zorunda kaldı. Bir şey yaşamadılar ama baskıya da dayanamadı. Bu yüzden Evde kız varken, kesinlikle erkek almamak lazım. Şimdi, sana bir tecavüz etse ; psikolojin bozulabilir. Bozulursa, hemen de düzelmeyebilir. Zira Türk erkekleri, Orta Doğu ve Uzak doğulular kadar abaza olmasa da tüm Avrupa nüfusundan çok daha fazla abaza. Bir çok erkek, 27-30 yaşına kadar seks bile yapmamıyor.. . Bu yüzden eşinden güçlü de biriyse ; çok rahat tecavüze yeltenir. Eşine durumu ilet ve göndermesini iste..
011 Yorumla- +1 yıl
Potansiyel sapığız yani öyle mi
Cevap sahibi+1 yılBüyük çoğunluk öyle maalesef.. Nefsinize hakim olmayı bilmiyorsunuz. Ben bakirim, her gün de mastürbasyon yaparım, ağır spor yapsam da mastürbasyon yaparım, öz be öz Türküm de ama bir bakire olmayan kız kuyruk sallamadıkça da yürümem yani.. Türk erkekleri, suriyeliler ve Afganlar kadar olmasa da yine de baya taciz/ tecavüz suçlarına bulaşıyor maalesef.. . Bari ilişkiye gireceğiniz kızların, 18 yaşdan büyük olmasına özen gösterin. Aksi halde, hapishaneden, kimse kurtaramaz sizleri.. Eline, beline ve diline hakim olmayanın, başı çok ağrır. maalesef piyasada, kendi öz kızına, tecavüz eden adam dolu.. Cemaat yurtlarında tecavüze uğrayan erkek çocuklarından bahsetmiyorum bile.. Ama Suriyleiler ve Afganlar kadar da sapık da değiliz. Yine de kendimize, çeki ve düzen vermemiz lazım. Çünkü, diğer Türk ülkelerinde ; tecavüzler neredeyse hiç yaşanmıyor. Türklük üzerinde, kötü algı oluşturuyoruz. Mesele, budur..
- +1 yıl
Nefsinize hakim olmayı bilmiyorsunuz, demişsin.. ve dedikten hemen sonra kendi nefsinin de ne kadar zayıf ve aciz bir insan olduğunu dile getirmişsin zaten..
Cevap sahibi+1 yılBir de cemaat yurtların da çok fazla erkek çocuğuna tecavüz varken, sen git ; onların edebini sorgula.. A normal olan, oğlancılıktır. Normal, kız ve erkek ilişkisi değildir.
- +1 yıl
Sustum tamam.. 😏
Cevap sahibi+1 yıl@bunickonsekizharfli benim cümlelerim, oldukça çok iyidir. Bu yüzden de görüşlerim , çok süper görüş seçilir. Fakat haksız olan sensin, bu yüzden sana bu sözler zor geliyor. Daha sonra da cevabın olmayınca, hakaret etmeye başlıyorsun. Küfür edince, hesabım kapanmasa; çok sağlam küfür de ederim ama hepsini sana iade ediyorum diyeyim. Benimle tartışacak düzeyde, eğitime sahip değilsin. Yaşının bilmem kaç katı kadar kitap okumuşluğum var ve aynı zamanda da Avukatım. Seviyemde değilsin..
Cevap sahibi+1 yılBen, seviyemde ki insanlarla muhabbet ederim. Senin, bilgi birikimi sıfır. Ancak küfür etmeyi bilirsin. Bir de gelmiş, savunduğun partilerin sapkınlıklarını görmezden gelerek ; bana laf sokmaya çalışırsın. Ama ben, o lafları dedirtmem! Kaldı ki benim yorumlarımda, tek bir yazım yanlışı yok. Hatda benim dilekçelerimde, Hakimler bir tane bile yazım yanlışı bulamazlar. Bir çok davayı da kazanırım. Ama sen, daha büyük harf kullanımına bile uymayı bilmiyorsun. Haydi bak işine..
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şeye cevap verebildiği yok. Kendini rezil ediyorsun ancak.. Çünkü kimin, sapık olduğu çok belli..
Cevap sahibi+1 yılSenin yorumlarını, tek tek şikayet ettim. Hesabın kapanır artık.. İstediğim yere şikayet et, ben ceza almam ama sen hakaretten ceza alırsın. Tabi, beni bulabilir iseler.. Çünkü, her şeyim fake.. Onlarca pkkalıyı şikayet ettim ve fetöcüyü şikayet ettim. Ama birini bile bulamadılar.
+1 yılKocanın eve davet etmesi kadar arkadaşının evli adamın evine misafirliğe tek başına gelmesi de yanlış. Kocan davet etmiştir nezaketen arkadaşı yanında karısı olmadan rahatsızlık vereceğini düşünerek bu teklifi geri çevirmesi lazımdı. Saçma sapan şeyler.
31 Yorumla- +1 yıl
Yanında karısı olmayınca neden rahatsızlık veriyor bu cinsiyetçilik değil mi?
Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. niye bize anlatıyosun git kocana söyle iletişim olmadan nasıl evleniyosunuz nalmaıyorum sana sormadan getirmesi büyük densizlik ister evli olsun ister olmasın ister erkek olsun ister kadın ister annesi olsun sana soracak oretak karar alıcaksınız durumu değerlendiriceksiniz öyle devam ediceksiniz evliliğinde söz hakkı olmayan biri tabi ki bu sitede cevap arıcak üzülüyorum veç ok sinirleniyorum
20 Yorumlaçok yanlış.
hatta şu an nikahınız düştü çünkü sen yabancı bi erkekle evde yalnız kaldın. şu an eski kocan ile yapacağın her şey zinadır. yani nikah düştüğü için en kısa sürede hülleci bulmanız lazım. hülleci ile 24 saat evli kalman lazım. 24 saat sonra hülleci sana 3 kere boşol diyecek ve boşayacak. ardından kocanla tekrar evlenebilirsin.
33 Yorumla- +1 yıl
Âmk bu neyin kafası ashdhas
- +1 yıl
Nolur gerçekten dalga olsun..
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rahatsızlık verici bir durum varsa içine düştüğünüz durum hiç hoş değil. Birlikte karar almadıysanız yani bir emri vaki olduysa eşinle konuşup makul bir çözüm bulmalısınız. Çözüm mümkün olmuyorsa, eşinine de söyleyerek, eşinin arkadaşı sizin evinizden gidene kadar sen de annenlere gidebilirsin. Bunu anlayışla karşılayacaktır. 😎
10 Yorumla
+1 yılYahu kocanin yaptigi yanlis. Ve o bekar arkadasinin bundan rahatsiz olmamasi yuzsuz gibi gelip kalmasi daha da yanlis. Hicbir sekilde etik degil. Kocani al karsina ciddi bi sekilde konus. Ben rahat edemiyorum falan de. Olur mu oyle sey ya. Hayir kocan da bi garip istedigi kadar samimi olsun kiskanmiyo mu hic seni? İkinizi yalniz birakiyo falan tuhaf yani
10 Yorumla
+1 yılYanlış bir durum hem davet etmesi hemde o denyonun bunu kabul etmesi iş bulsun çalışsın otel mi yok
Çok merak ediyorum insan hiç mi düşünmez benin en yakın arkadaşım evlendi 2 yılda sadece 2 defa gittim o bana gelir ben gittiğimde en fazla 1 saat oturur bir bahane ile kalkar evime gelirim
10 YorumlaKocan kendisi ise gidip evinde esini arkadasiyla basbasa birakacak kadar genis dusuncesiz ve beyinsiz, arkadasi da evli bir ciftin evine yatili misafir olacak kadar dusuncesiz, arkadasi evde yokken evden çıkmayıp kadinla basbasa kalacak kadar da yav sak. Arkadasindan yola çıkıp kocanin notunu verdim. Kusura bakma ama kocan 5 para etmez. Kiskanmayan adam jartiyer giysin
00 Yorumla
+1 yılBence bizimle Benjamin geçiyorsun. Yok öyle değilse ananın filan evi yakınsa git orada kal. Kocan olacak sığı. ra da "böyle şey olmaz. O gidene kadar yokum" de. Kahvaltı filan da hazırlama. Erkenden kocanla o da çıksın ne b. ok yerse yesin yav. şak. sen kocana itiraz etmedin mi? La nereden tutsan elde kalıyor. Benjamin geçip boşuna yoruyorsun bizi.
02 Yorumla- +1 yıl
Benjamin geçmek ne demek?
- +1 yıl
@Freddy1616 John Benjamin Toschak vardı. Beşiktaşin mi ne hocasıydi. Benjamin deyince herkes ta. şak diye anlardı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim de tsk personeli bazen arkadaşlarının gidecek yeri olmuyordu gelip kalıyorlardı ama yemeklerinden Çaya herseyini eşim önlerine koyardi beni odaya sokmazdi bile sabah da onunla birlikte çıkardı arkadaşı bence siz bizimle dalga geciyorsunuz bu bir kere fıtrata aykırı bit durum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa şöyle diyim kahretsin babamda öyledir. Adama bağlı ama bekar adam şeytanı bol olur kötü niyetli olmasada odanı kitelyip çık. Çamaşır falan bırakma birilerini çağırabilirsin eve arkadaş vs onun dışında muhafazakar bir aileyseniz eşin dikkat eder zaten.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabah işin evde değil misal buda içerde yatıyor sende kahvaltı hazır diye odaya girdin mesela sabah ereksiyonumu olmuş dimdik havada duran aletle karsı karsıya kaldın durumlar karısır evde rahat edemezsın ne bılım banyo vs yapsa sıkıntı her anlamda adam gevsekse sana rahatsızlık verebilir
04 Yorumla- +1 yıl
Dingil misin la sen
- +1 yıl
Boş o... x seniii
- +1 yıl
Anandir dostum ajsjs
- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılEvli adamı bile evine getirmesi yanlış. Manyak mı senin kocan? Sert bir şekilde uyar
Öyle şey mi olur yahu
Şimdi yazcam buraya bir şeyler olmayacak ne biçim erkek öyle erkeklere bir şey deniyor da neyse burada yazmayayım
10 Yorumla Senin onayın olmadan bunu yapmamalı. Sorun bekar arkadaşının gelmesi değil. Gelebilir, ama kadının zor durumda kalmaması çok önemli. Senş zor bi duruma sokmuş. Bi de işsiz güçsüz herif, yitanımıyon etmiyon.
Bu erkekler hakikaten embeail10 Yorumla
+1 yılBiraz sıkıntılı bir durum bence. Sende samimisindir o adamla mesela bir saat iki saat belki durulur ama bir hafta falan olmaz yatılı o kadar uzun kalmasıda hoş değil. Eşin yanında değilken ev sıkıntı bence ben çekinirdim.
10 Yorumla
+1 yılEve ailenden birini çagır sana iftira atıp senden kurtulmak istiyor olabilir yalnız kalma sende kız arkadaş çagır birilerini bul ama yalnız kalma gerekirse abin kardeşin olabilir çağır gelsınler
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl3 5 günlük misafirlik için normal da uzun süre 1 erkek ya da kız arkadaş evde kalması doğru değil kocanın kafası kalın basmıyor bekarım evli olmasına önemli değil o işte adam senle evde bu nasıl güven biraz geniş galiba Kocan
02 Yorumla- +1 yıl
Kocan senin paylaşma düşüncesi vardır dikkat et
- +1 yıl
Kocan seni birileri ile birlikte olmanın bekliyor muhtemelen
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bikac gunluk neysede sizinki baya kalcak belli ki. Yanlis tabiki, adam niyeti bozabilir, kadin esiyle sorun yasiyorsa niyeti kayabilir. Adamda rahat biri belli ki, sende nereye kadar kacacaksin adamdan. Zamanla samimiyet olur
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir zihniyetiniz var çözemedim. Havada ölüyü diriyi zikmek üzerine mi kurulu tüm zihniyet?
- +1 yıl
@Freddy1616 cocuk bos konusuyosun hayati yasadikca gordukce ogrenirsin. Herkesi kendi gibi gormek ahmakliktir. Git isine kimsey3 bu kadar guvenilmez zamanla ogreirsin.
Fazla rahatlık. Doğru değil hiç bir şekilde. Yani yıllık izninde getirse tamam derim en azından eşiniz de evde olur, siz de rahatsız olmazsınız.
Sizin değil de, eşinizin arkadaşının sizi rahatsız etmemek için dışarı çıkıp gezmesi gerekiyor.00 Yorumla
+1 yılAsla ve asla bu durum kabul edilemez. Yani kim olursa olsun fark etmez her iki taraf için de geçerli, kocan nasıl bir düşünce tarzı varmış çok merak ettim gerçekten. Bu durumu kabul etmemelisin bence böyle bir şey yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. kızsa getirebilirdim ben sanırım. ama karımı kıskanırım sevmem öyle erkek tercih etmem. gider bi pansiyon misafirhane oraya bırakırım ben öderim gerekirse :D
10 YorumlaBen 25 yasındayım bu tasıma kadar ne abim ne de babam hiç arkadaslarını eve sokmadılar misafir olsa bille evde kadın varken arkadaş giremez iyi kötü olduğunu nerden biliyorlar ki
00 YorumlaSadece misafirliğe gelmişse bunda yanlış bir şey yok. Arkadaşı tabiki gelecek. Ama bütün gün sizi başbaşa bırakması aklıma başka bir şeyi getirdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Neyi getirdi?
Kesinlikle yanlış yapmış. Bence arkadaşı da hata yapıyor. Çalışmıyor olsa bile sizin rahatınız bozuluyor. Bence iyi yapmışsınız böyle yapmak ile...
00 Yorumla
+1 yılDeğil arkadaş yakın akrabasını bile getirmesi çok yanlış seninle yalnız kalmasını nasıl göze alabiliyor biri kocana onun bir erkek oldugunu ve kadın ile evde yanlız bıraktığını söylesin
00 Yorumla
+1 yılHerkes namus bekçisi kesilmiş mn akoyum
Ortalık özgürlük çağdaşlık vs adi altında mam g. öt pazarına dönmüş.. Bu tiplerin kalkıp ay çok ayıp vs diye kınamaları..00 YorumlaSeni deniyordur erkek olan adam namusunun yanına başka bir erkek getirmez o nerde görülmüş arkadaş değil ne olursa olsun insan eşinin namusunun yaşadığı yere sokarmi orada kalmasına musade edermi biraz akıl biraz Namus bu nedir böyle Allah aşkına şakamı yapıyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin eşi ile namus Ne alaka? Başka birinin yaptığından nasıl sorumlu olabilirsin? Eş kocasını işe uğurladıktan sonra elin adamının altına yatıyorsa o eşin kabahati ne?
Herkesin namusu kendine olmalı bence...
+1 yılSana bu durumda danışmaması çok yanlış bir tutum bence. Sonuçta eşisin, ve tabi ev sahibesi. Öyle herkesi eve sokmaması lazım, bu yakın arkadaşı olsa bile
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma, etik değil. Hele hele işe gidip eşini ve arkadaşını evde yalnız bırakması, arkadaşının da onunla birlikte evden çıkmayıp karısıyla başbaşa kalması hiç hoş değil.
Kabul edilebilecek bir davranış değil, inşallah altında absürt niyet yoktur..00 Yorumla
+1 yılkocan galiba sana yamayacak bu adamı ben bırak bekar birini evli bir arkadaşımı bile eşim ile baş başa bırakmam
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru bir durum olmamış, gelende de sorun var, gelmek zorunda kaldım ise ben olsam sabah erken çıkar gider, akşam da geç gelirdim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılAklı başında bir kadın ve akılsız bir koca. Yahu ben kardeşim haricinde kimseyi bırakmam. İster arkadaşım 20 yıllık çok sağlam güvenilir biri olsun, peki eşimin düşünceleri o rahat etmeyecek ki, bunu herkesin anlaması lazım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Galiba sen durumdan memnunsun misafire ikramda cimrilik yapmayacaksın gibi görünüyor.
21 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyi asla kabul etmem direkt annemin evine giderim. Bizde böyle şeyler kabul edilmez
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamayın bunda doğru yanlış düşünecek ne var. Demekki sana da arkadaşınada güveniyor.
Bu kadar hastalıklı düşünceleriniz olmasın lütfen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bunu sorun etmiyorsa, sen hiç sorun etmemen lazım. Senden önce onun düşünmesi gerekir bunu. Sen keyfine bak nasıl gidiyorsa durum ayak uydur. Yarın öbür gün sana sarkıntılık ederse de bunun sorumlusu sen değilsin, eşindir
00 Yorumla
+1 yılBu kocanın genişligi kalan insanında düşüncesizliği ikisini toplatımmı 1 adamın ceğregi etmez yazık ki cok yazık
00 Yorumla
+1 yılKardeş bir söz var " kız kardeşe oynaşı abisi, karıya oynaşı kocası getirir." dikkat etmeli kocalar bu hususta.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Babamında arkadaşları gelir ama sabah babamla çıkarlar babamdan sonra eve gelirler o da misafirhanelerde yer bulamazlarsa binde birdir.
00 Yorumla
+1 yılBizde dayı amca bile olsa çekinerek uyunulur ve onlarda çok kalmaz dayımla çok samimiyim fakat bilinçli bir insan
00 Yorumla
+1 yılBu ne kotu bir zihniyet yanlis anlama sabah gelene kadar arkadasimla yat kalk eglen demeye getirmis kocan
00 Yorumlaevinde mecbursa kalabilir ama kendisinin rahatsiz olur diye disari cikmasi lazim sonucta kadinsin yanlizsiniz tanimiyosun
00 Yorumlaeşin düşüncesiz arkadaşı daha düşüncesiz, eşin yokken evde niye duruyor onun dışarı çıkması gerekirken sen çıkıyorsun dışarı
00 Yorumla
+1 yılCok saçma. Eşim evdeyken bile bekar arkadaşları eşimin ısrarı ile gelir bi kahve içip giderler
00 Yorumla
+1 yılSen niye gidiyorsun kendi evinden kocanın arkadaşının amacı başka herhalde onun koyup gitmesi lazımdı sabahla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence yanlış bir davranış. o arkadaşına ne kadar güvenirse güvensin ya da arkadaşını ne kadar çok severse sevsin bu durumdan senin rahatsız olabileceğin eşinin aklına gelmeliydi. sonuçta o misafir senin için bir yabancı ve başbaşa kalıyorsun
00 Yorumla
+1 yılkocanla arkadaş olmayı isteyen nerdeyse 150 erkek var burada su an
10 Yorumla
+1 yılKocan ga. Vat belliki sen de bu durumdan faydalan istiyorsan
10 YorumlaEşin ya aşırı saf (ama arkadaşı fırsatçı), ya da G A v A T.
10 Yorumla
+1 yılkonulu izleyen soluğu burada alıyor :D serin hikaye bro
10 YorumlaÇok yanlış! Bu güvenle falan alakalı bir şey değil, böyle bir şey olamaz!
10 Yorumla
+1 yılYalnız kalmanız doğru değil. Adam da çıksaymış dışarı, ne rahat insanlar var :D
10 Yorumla
+1 yılEvde sizi yalnız bırakması doğru değil. Arkadaşıyla çıkmalı evden.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. ben eş olsam terkederim evi. bir gün değil iki değil
ne bu ln otelmi aş evimi iş bulana kadar bizde kalacak bu neyin kafası
defolsun gitsin bi otelde bi pansiyonda kalsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Burada fantezi yaşamak isteyen soru kurguluyor.
bu site ruh hastası kaynıyor.
20 YorumlaKocan acaba çocuk sana iş koysun senle işini görsün diye getirmiş olabilir mi? Kocanın saçma fantezileri olabilir yoksa hangi erkek karısıyla elin adamını baş başa bi eve sokar? Tuvaleti var duşu var karşılaşması var?
21 Yorumla
+1 yılNormal birinin yapmayacağı sakat bir iş. Adamdan ziyade öncelikle kocan üzerinde yoğunlaş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılEşine diyecek söz bulamıyorum amaç niyet belli sanki ama bunu ona sor ne yapmaya çalıştığını
00 Yorumla - Devamını Gör (233)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat