Evet eski bi arkadaşıymış 1 hafta bizde kalacakmış. Eşim bugün çalışıyordu o yüzden yanlız kaldık yabancılık çekmesin diye kahve atıştırmalık bişeyler ikram ettim sohbet ettik biraz ama halini tavrını pek beğenmedim. Bi bahaneyle evden çıktım. Bizim evde kaldığı sürece çalışmaya başlamayacakmış zaten yani bi bahaneyle sürekli dışarı kaçıcam🤦 Kocamın bekar bi adamı eve getirmesi ne kadar doğru ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılHayır o değilde ben şimdi ikilemde kaldım. Siz ciddimisiniz? ya da bir sosyal deney falan mı yapıyorsunuz? Eğer gerçek ise söyleyecek söz bulamıyorum. Kocanızın öyle bir fantazisi olabileceği aklıma geliyor sadece. Sizi bu fikre alıştırıp arkadaşıyla birlikte sizinle sevişmek istiyor olabilir. Veya böyle bir fantaziyi paylaştıysanız kocanızla bunu size direk söylemekten çekinip bu yolla nabzınızı yokluyor olabilir. Evden ayrılmanız bile doğru değil aslında. Bu şahıs odanıza kamera yerleştirebilir, kocanızla sizin ilişkinizi görüntüleyebilir ya da ne bileyim şahsi eşyalarınızı karıştırabilir, vs. Daha fazla detaylandırmak istemiyorum. Aklı başında olan hiçbir insan böyle bir durumu mazur göremez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla bakışlarından ve hareketlerinden rahatsız olmuş gibisin.
sadece birinin gelmesi değil o gelen kişinin seni süzmesi ve ilgilenmesi biraz korkutmuş gibi. Evde nasıl giyildiğin önemli tabi. Ve ilk geldiğinde seni nasıl bir kıyafetle gördüğü de.020 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal arkadaşı olsa sorun edecek biri değilim zaten. İlk geldikleri gün o adamdan haberim yoktu güzel bi elbise giydim ama sonradan hep dikkat ettim
Soran+1 yılÇok Seksi değildi ama biraz dekolteliydi göğüs ve bacak bölgesi🤦 ama ondan sonra dikkat ettim hep kapalı giyindim
Soran+1 yılYa açıkçası iddialıydı onu görünce kapatmaya çalıştım ama daha kötü oldu
Soran+1 yılBi şeyler ikram ederken frikik verdim sanırım düzeltmeye çalışırken elbiseyi çekiştirdim falan göğüslerim sallandı çok kötü olmuştur heralde🤦 ondan sonra yutkunduğunu duydum zaten
Soran+1 yılDüzeltmeye çalışırken daha kötü göründü demek istedim löp löp sallandı ya🤦
Soran+1 yılYaklaştınoz 80d ama ben napıcam ya
Soran+1 yılSorun o bakışları değil zaten ertesi gün eşim yokken ki bakışları böyle çok pis bakıyo
- +1 yıl
Yani bu kadar derin ve iddialı değildir sanırım.
https://hizliresim.com/8neLE8
Soran+1 yılYok bu bildiğin açmış zaten
Soran+1 yılBelden dar eteği bol biraz kısaydı. Mesela çok eğilsen göğüslerim görünecek kadarda göğüs dekoltesi vardı
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dileyerek söylüyorum ama çok cahil bir eşin var.. Arkadaşı veya yakın bir akrabası olsun farketmiyor, eşinin olduğu bir eve nasıl getirebilir ve kalmasını onaylar... Eşine direkt söyle bunu rahatsızlık duyduğunu belirt.. Evli olduğunu hatırlat kendisine.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de yanlış ama 1 hafta kalacakmış zaten sabredeceğim mecbur
Bir kadın ve bir erkek yalnız kalırsa üçüncüsü şeytandır. Ayrıca elin adamının evli çiftin evinde işi ne kocanızın saçmalaması kusura bakma ablacım ama böyle bir şey yok bekar bekarın yanında kalır
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede alttan alttan bizim evde rahatsız olmasın falan dedim ama yok kardeşim gelmiş biz ağırlayalım dedi
- +1 yıl
Gönderin ablacım yuvanız yıkılırsa suçlusu kocanızdır sen istemiyorum elini adamını getirme burada de hani evli olsa neyse de çok görüyoruz yani insanız biz beşeriz şaşarız bir anlık gaflet olur yaparız hatayı 3 üncü sayfa haberine konu olmak istemiyorsanız gönderin şaka yapmıyorum gerçekten böyle olaylar çoğaldı toplumumuzda.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
74Cevap
+1 yılYatıya kalmak bir yana ısrarla bi akşam evli birinin evinde demlendim biz mutfakta takılırken yenge salonda oturuyor ara da bir de mutfağa girip bize bişeyler ikram ediyordu tuhaf bir durum bence hiç evlenmedim ama hata kaza evlenirsem o ev sahibi gibi olmayacağıma eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi kadının alnını öpsün, ahmak işte. Bu dünyada babana bile güvenme diye boşuna mı diyorlar? Bu kalkmış, erkek getiriyor hemde bekar. Tam ahmak, evli olsa bile birşey değişmez. Helal olsun demek düşer, bundan sonra rahatsız olduğunu belirt, bir daha getirmez umarım. Ne ahmak insanlar var, şaşırmamak elde değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne kadar iyi olsa da aynı evde yanlız kalmamız doğru değil bence ki adamın bakışları tavrı falan bana doğru gelmedi
Cevap sahibi+1 yılKadınların görüşlerine güveniyorum, ondan dolayı şüphe varsa içinde iyice dikkat et. Onunla 1 dk bile baş başa kalmamaya özen göster. Balkon varsa oraya geç, arkadaşlarına git, ailene git, komşuna git, gez dolaş. Onunla fazla konuşma bile. Kocan baya ahmakmış, insanda nefis var. Bunu öyle taş gibi kontrol edebilen birisi bile bir anlık heves ile neler yapabilir belki. Kocanın ahmaklığı yüzünden hayatın kararmasın, taciz tecavüz olayları yani. Babası bile yapıyor bazı kişilerin, arkadaş ne kadar yakın sanki?
Soran+1 yıl@ski_shen maalesef gerçek🤦
Soran+1 yılNormal arkadaşları iyi adamlar onlar olsa bişey demem beni kardeşleri gibi görürler ama bu adam bi değişik pis bakıyo sanki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tür gamsız tipleri nerden buluyorsunuz yani akıl alır gibi değil. İnsan eşiyle birini tek başına evde baş başa bırakır mı hiç bune genişlik pes yani. Arkadaş ın kocandan beter ben abime gittiğimde bile saat kaçta sabah işe gidecen diyorm o gitmeden ben evden çıkıyorm. Gitme o eve annenin evine git otelde kal böyle saçmalık olmz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekar olup olmaması çok bir şey değiştirmiyor ama seni onunla evde yalnız bırakması gerçekten hoş değil. O adam gidip iş aramalı, en azından kadın benden rahatsız olur deyip eşin gelene kadar zamanını dışarıda geçirmeli. Eşinin yaptığı çok yanlış.
00 Yorumla Bi eşinin ağzını ara. bugün dışarı çıktım arkadaşın yalnız kaldı evde. acaba şeytana uyup iç çamaşırlarıma bakmış mıdır diye sor. eşin ne cevap verecek. kızmazsa bilerek sizi yalnız bırakıyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılBilerek yanlız bırakma gibi bi olay olamaz ama evet bende iç çamaşırlarıma bakıp kötü şeyler düşünmesi den korkuyorum
Kocan büyük hata etmiş bekar birisinin sürekli kalması uygun değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılSürekli değil 1 hafta kalacakmış ama bence yinede uygun değil
Soran+1 yılKardeşim gelmiş biz ağırlayalım falan dedi🤦
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan eve başka adam getiriyor 1 haftalığına 😳😳😳 sende 1 haftalığına annenin evinde kal. Kocan nasıl biri?
Ya çok saf ya da çok akıllı her iki durumdada dikkat et bence ;)00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. adamın tavırları rahatsız ediciyse başbaşa kalmamakla iyi etmişsin. Kocanın art niyeti yoktur. Belki arkadaşının da yoktur ama olsun.. sen rahatsız olduysan onun yanında durmaman doğru karar
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir şey değil. Yaşadığın yere göre değişebilir ama bazı yerlerde milletin ağzına laf olur diyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede ama çok üstüne gitmedim yanlış anlamasın diye
- +1 yıl
İyı yaptın 1 hafta zaten idare et.
+1 yılTamam güveniyordur ediyordur arkadaşına belki de çok saçma geliyor bana. Yalnız kalmış olmanız sıkıntı. Eşin biraz rahat sanırım bu tarz konularda
01 Yorumla
Soran+1 yılTersine çok kıskanç biri ama nasıl böyle bişey yapabildi anlamadım
+1 yılKocanızda bayagı genişmiş kızmayın ama hiç bi şekilde kabullenecek bi durum değil. Eşinizin ruh sağlıgından eminmisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılEminim maalesef. Eski bi arkadaşıymış ama ben tanıdığı halde olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Ya hanım efendi yapılan kabullenecek bir şey değil ne olursa olsun hiç bi şekilde eşini bi erkekle yalnız evde bırakmanın hiç bi açıklaması yok normal olan bi erkek bunu yapması mümkün değil yok öyle bi dünya ne kadar yakın arkadaşı olursa olsun miydesizlikten başka bir şey değil ve bunu sizde böyle düşünüyorsunuki evde o adamla yalnız kalmıyorsunuz. Biraz özel ama eşinizle sorunlarınız var mı
Soran+1 yılNasıl sorunlar?
- +1 yıl
Yanlış anlamayın lütfen
Dogru olmadigini biliyosun git konus
kocanla olmaz oyle , koru kendini simdiden ben kotu senaryolar dusunmeye basladim simdiden10 YorumlaHiç doğru bakmıyorum bu olaya kocanda ne kadar genismis
11 Yorumla
Soran+1 yılBende doğru bakamıyorum geniş biri de değil ama niye böyle yaptı anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam yaw he bır adam kocan. Ortam bozuk insanlar bozuk. Kalkip bekarı eve getiriyo. Adam sana bişey yapsa suçlu sensin bisey yaptın da oldu der
00 Yorumla Bune lahana yaaa... bir adam karisini bir erkekle yanliz birakmasi al kardes sen yasa demek gibi birsey terbiyesizlik
00 YorumlaTrol soru evli adam karisiyla baska bi adami evde yalniz birakmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef gerçek. Şimdide salonda kahkahalarla sohbet ediyolar
Soran+1 yılCanın sağolsun milleti inandırmak için bi fikir almak için yazdım zaten
Soran+1 yılKıskanç biri aslında ama nasıl böyle bişi yapıyo anlamıyorum
Soran+1 yılKardeşim gelmiş onu biz ağırlayalım falan filan diyo ben alttan alttan anlatmaya çalıştım ama kabul etmiyo. 1haftayamzaten evi hazır diyo
+1 yılO kocanızın hatası ben olsam evde eşim varken sizi onunla yalnız bırakmazdım dostum da olsa bırakmam yanii.. :)
00 Yorumlaarkadaşı moruk getire bilir sanki s*kicek seni auq ne var bunda
014 Yorumla
Soran+1 yılGetirebilir evet ama arkadaşının hali tavrı bana çok güvenilir gelmedi ondan
Soran+1 yılBakışları tavrı falan kötü. Bakışlarından rahatsız oldum açıkçası
Soran+1 yılBi yerine baktığını yakalandım ama böyle gözüne bakınca anlarsın ya pis bakıyo
Soran+1 yılÖyle demeyeyimde kötü fikirli gibi
Soran+1 yılSaçmalama iğreniyorum çok ürkünç bakıyo
Soran+1 yılAy tövbee herkes niye böyle diyo.
Soran+1 yılKocanla konuş ne demek sen istiyorsun cinayet çıksın kocamdan şüphem yok adam bi değişik
Çok büyük hata yapmış konuşman iyi olur misafirliği çok uzatmasın kimin ne olduğu belli değil artık
02 Yorumla
Soran+1 yılKalıcak yeri ayarlıyomuş 1 hafta kalacakmış. Normal bi arkadaşı olsa bende bişey demem ama hali tavrı bana güvenilir gelmedi
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hadi geldi tamam diyelim, sorun değil belki yalnız kocan evden çıktığında o kişiyi de evden çıkartması gerekir. Onun olmadığı zamanlarda evde durması doğru değil. Senin evden çıkıp gitmende doğru bence.
00 YorumlaTrolün de bir namusu var be 😃 bu kadar da değil yani
10 Yorumla
+1 yılEşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılKocan güzel kardeşim ya da esini baskasina miktirmekten grup yapmaktan zevk alan sapik
00 YorumlaOğlum erkeklerin mayası mı bozuldu? Kadını kiskanmamak nedir!
00 Yorumla
+1 yılHiç doğru bir davranış değil. Özellikle eşinin evde olmadığı zamanlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Doğruyu yapmışsın
Zaten ben hiç durmadiz tanimam etmem ne oldugunu bilmem00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğru bir davranış değil bunu eşinizle konuşun rahatsız olduğunuzu bilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin geniş biri bence sen ne kadar değil desende öyle bence böyleleri guvendigi birini evine alir zaten... bunlar seni güvendiğim ikna ekna olman için bi oyun bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence senin kocan sana dst bulmuş, gizli güzel kardeşim. eminim sen o adamın altına yatarsan kocanın hoşuna gider. yoksa hangi erkek yabancı bir erkekle karısını baş başa bırakır
00 Yorumla Üstüne çöksün diye getirmedi sonuçta. Söyle kocana rahatsız olduğunu. Bir şey yapar herhalde
00 YorumlaHoş bişey değil ateşle barut yan yana durmaz annene git bence o gidene kadar
00 Yorumla
+1 yıl2 ihtimal var birincisi kocan seni deniyor olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin sana kıyak çekiyor ama sen gelmiş burada dert yanıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl sorun şu? Bunu yapabilicek bi kocayı nerden buldunuz 🤔🤔🤔
00 YorumlaEger rahatsizsan kocana söyle cünkü insanlar hisseder basika bela alirsin bak söylim evden de cikma dolabni falan karistirir
04 Yorumla
Soran+1 yılAy yapar mı öyle bişey iç çamaşırlarımı falan karıştırmak gibi Allah korusun
Soran+1 yılAy bide kamera dediniz iyice pinpirik oldum. Ben evde yokken ya banyoya falan kamera koyduysa tövbe Allah'ım ya
+1 yılBiraz tuhaf bir durum kocana söyle arkadaşını otelde yatırsın. Ateşle barut bir yerde durmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış, ne biçim bi adam bu kocan ya hiçmi aklına kötü şey gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılSenin kocan biraz şey galiba ya da sana bakılması hosuna gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle biri değildir ama arkadaşına çok güveniyo sanırım
- +1 yıl
Allahını seversen guvenmesi nedir oyle bi guvinmi yok ksbkma da bırak babanın evine git sen hatasını anlasın
Soran+1 yıl1 hafta sonra gidecekmiş zaten savredicem mecbur
- +1 yıl
Bence sakın
Bu soru gercek değil ben sanmıyorum böyle bsy yapcagını
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçek çok güveniyo sanırım arkadaşına burda kalacak yeri yokmuş o da sıkıntı etme bizde kal falan demiş 🤦
Soran+1 yılBilmiyorum üstüne gidip sorarsan yanlış anlar diye üstüne gitmedim pek
+1 yılBence pek dogru degil kezban olayim istersem gorusum bu djfjg
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ettim ne yaptın o adam ile aranızda bişe geçtimi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi ama neden bişe söylemiyorsun ki
+1 yılNasıl Seninle başbaşa bırakıp gidiyor sanki sen bize şaka yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılO kocanin.. mk yaa birde adamla bas basa birakyo saka mi buu?
00 Yorumla
+1 yılSenin kocan afedersin de mal mı kim olursa olsu ne işi var evde yabancının
00 Yorumla
+1 yılFake la bu gercek olamaz
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef gerçek
- +1 yıl
Hadi ya peki esinde bir gariplik seziyor musun
Soran+1 yılNasıl bi gariplik?
- +1 yıl
Hal ve hareketleri aslinda burada konusmayalim istersen diger yerden devam edelim
Soran+1 yılİstek attım
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence de saçma bir işe girmiş senin ki
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
yanlış bir olay getirmesi hani birde evde kalıyor tek
Soran+1 yılBence de ama yanlış anlar diye bişey diyemiyorum
- +1 yıl
yanlış neden anlasın işte ya sende o esnada annelere geciver
Soran+1 yılAnnemlerle kayınvalidemler farklı şehirde maalesef hiç bi yere gidemiyorum. Arkadaşımda kalmak istesem izin vermez zaten
- +1 yıl
kız kıza kalsan neden vermesin ki ya 🙈
Soran+1 yılEvlimişiz artık öyle şeyler olmamalıymış evinde otur falan filan
- +1 yıl
otur bakalım evinde de evde yabancı adamla nereye otur ya 🙈
+1 yılYanlis ama niye bunu dusunmuyor ki esin aptalmi
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocukluk arkadaşının yıllardır görüşmüyolarmış o hallerini hatırlıyo ve masum düşünüyo sanırım
- +1 yıl
Hicte masum degil. Seni hedef yapiyor. Adamin niyetini bilemzsin. Kocan biraz gevsek sanki
Soran+1 yılYok ya öyle biri değil
- +1 yıl
Ozaman uyarmalisin seni yalniz bifakmasin. Adam sana yuruse evet mi diyeceksin
+1 yılDoğru değil asla swing falan mı kocan yoksa
08 Yorumla
Soran+1 yılSwing?
Soran+1 yılBence de doğru değil ama üstüne gidersem yanlış anlar diye bişey diyemiyorum
- +1 yıl
Bilmiyorsan burda açıklamam olmaz sonunda -er eki getirip Google a yaz
Soran+1 yılYüzmek gibi bişey değil miydi ingilizce
Soran+1 yılGoogle da kötü şeyler çıkar mı
- +1 yıl
Yok ya yaz bak
Soran+1 yıl😳😯😮 olamaz böyle bişey ya ben kocamdan değil o adamın niyetinden şüpheliyim
- +1 yıl
Bilemicem ya yani sonuçta o adamı kocan tanımadan eve çağırmaz herald güvenmese
Kocandaki mezhep genişliği de maşallah hee
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil eski bi arkadaşıymış ama onu tanıdığı halde olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılAy tövbee yok öyle bişey
Soran+1 yılBence de geniş biri de değil niye böyle yaptı anlamadım
+1 yılBişi dicem bakar mısın
017 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum yazabilirsiniz
- +1 yıl
Eğer soru gerçekse eşin senin bişi yaşamanı istiyor. Ve bunu hemen şu an ispat edebilirsin
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Kocanın yanına sokul ve bugün arkadaşının sana dokunduğunu ve öpüştüğünü söyle
- +1 yıl
Gerisi çorap söküğü gibi gelir
Soran+1 yılAy niye öyle diyim ya. Ne düşünüyorsunuz açık konuşun lütfen
- +1 yıl
Eşinim cuckold fantezisi var muhtemelen ve seninle bişi yaşamasını istiyor. Seks yapın diye karısını arkadaşıyla yalnız bırakıyor olay bu
Soran+1 yılAy tövbe karısıyla se× yapsın diye bırakmak ne demek ya cukoldu falan ne demek
- +1 yıl
Mal olan ben değilim senin güzel kardeşim kocan bitanem. Sen ne kadar kabul etmesen de öyle
Soran+1 yılBen mal yazmadım ama öyle bişey yoktur saçmalık söylediğiniz. Arkadaşı gelmiş sadece nolucak
- +1 yıl
Kızım sen saf mısın ya yaa
- +1 yıl
Kızım neden anlamıyorsunuz. Sçma sapan bir durum
Soran+1 yıl@Niljim evet çok saçma şeyler yazmışlar kendi karıları hakkında böyle mi düşünüyorlar acaba tövbee! Ya Normal arkadaşı olsa bişey demem ama adamın bakışları pis gibi
Soran+1 yılYa bi adam neden karısını başkasına şeyaptırmak istesin kii
- +1 yıl
Yahu konu bana neden geldi. Uyardım ben seni. Ayrıca pasif olduğumu nerden biliyorsun 🤣
+1 yılGetirebilir ama kalması uygun değil
03 Yorumla
Soran+1 yılKalacak yeri yokmuş eşim gel sıkıntı etme bizde kal demiş
- +1 yıl
Sıkıntı birşey kardeş valla. Ev ortamı nasıl olacak. Geniş mi eviniz
Soran+1 yılÇok geniş değil 🤦
Sevişmeye gelmiştir kocanda baya genişmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama çok güveniyo sanırım adama
Soran+1 yılAnlamadım?
Yanlış saf sanırım kocan
10 YorumlaYoksa seni ikrami edecek kocan
00 YorumlaDoğru değil yanlış kocan rahatsizlik duyması lazim
00 Yorumla
+1 yılDurum vahim sonu kötü
00 YorumlaYakınlık ve hissiyata göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıleve bırak bekar adamı evli bile getirmem. aşırı kıskancım
00 Yorumla
+1 yılFilm mi bu? Çok çok abes!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocan hiç mi kıskanmıyor yaa !!!
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği