Güncellemeler
5 ay
Ateist ve Feministlere ve komünistlere altın yok
Güncellemeler
5 ay
Zaten dinde eşitlik yoktur. Eşitlik diyen dinden çıkar ve altın hakkı kaybolur. Dini nikâhta düşmez zaten
Hani eşittik? Hemen gelenekçi oluyorsunuz bakıyorum 😂 hayatınız palavra mk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Müslümansanız kadına mehir vermek zorundasınız feminist olsun olmasın değilsen de öef adetlere laf at altın isteme olayını çıkarana de bunu
Hayır dinde kadın erkekten sonra gelir eşitlik yoktur. Feminist olan Müslüman olamaz
Aynen mehiride ebem yydurmuş zaten işinize gelen yerini almak evet cidden müslümansınız :)
Ritüel belli kural belli. Ben değil sen uydurma konuşuyorsun. Din dışı yaşayıp dine ait bir uygulama isteyemezsin
Hahha kendi dinini bile bilmiyor bu zeka ile nasıl dini icra ettiğin belliii
Mesele benim dindarlığım değil burada. Sizin ikiyüzlülüğünüz. Ben bildiğim bilgilerdende senin nasıl çıkarına göre uydurma yaptığındanda çok eminim.
Müslüman değilim ikiyüzlüde size benzer dinin kendinize göre olan kısmı alıp gerisini inkar ediyorsunuz üstüne her haltı yiyip tmvbe etme olayınız var ikiyüzlülük asıl budur :) ayrıca bana kaf yetiştireceğine anana sorsana ne kadar altın almış.
Anamda gerdanlık var sana gerdanlığı kim taksın 😂 ayrıca müslüman değilsen sıkıntı yok benim onunla derdim yok, olabilir yanide niye atliyorsun ozaman soruya? Hayırdır altın mi kapacan uyanık
Beyin ölümü gerçekleşmiş boş ver zaten bu yaştan sonra seni alan olmaz çokta dert etme
Bir noktayı düzeltelim. Ömrümün zirvesindeyim 30-35 yaş arası erkekler kapış kapış canım bunu o küçük kafana sok. Ayrıca işine gelmeyince hakaret eden birisini hiç kimse almaz. Alanda boşar dul kalırsın. Sen evlenme bence
Millete ikiyüzlü diye hakaret et aynı davranışı karşı taraff yapınxa hemen ağlayıp düzgün konuşmuş gibi triplere girr yapma yaa. 30-35 yaşındakiletin çoğuu keltoş memur gii tipleri var ne kapış kapış gitmesi.
Beni Tatar Ramazana benzetirler adeleleri görmen lazım.
Evlilik boş, altın çok çirkin
Feministlik gereksiz
Altın haraç gibi bir şey olmuş zaten hangi devirde yaşıyoruz? Kadın hakları bukadar yayginken kadın mağduriyeti nasıl olacakki. Hem resmi nikah bissirü avantaj sağlıyor zaten. Birde dini nikahın avantajlarını kapiyorlar yok böyle küstahlık
KizlarSoruyor paragöz ve para avcısı, nafaka için altın için evlenen sürüyle şeytan gelin mevcut
KizlarSoruyor değil *KIZLAR* yazacaktım, yanlış yazmışım düzelttim
Ağzından bal damlıyor çok şükür aklı başında kızların nesli tükenmemiş:)
Max Türk feminist mantığı işte.
Ben feminist değilim altın da istemiyorum
Ateist veya feminist değilsen isteyebilirsin. Az iste adet yerini bulsun
Hayır altın sevmiyorum hediye ayrı konu o isterse hediye alabilir..
Neyse sen bilirsin. Hak senin hakkın. İstediğin gibi kullan
Sözde hepsi, eyleme gelince sus pus.
Aynen öyle
Hem feministim hem ateist :D ve altın istiyorum
Nah sana