Kadınların evlilik için altın istemesi görgüsüzlük değil mi
Altın hediyedir dayatılmaz benim bildiğim.
Kadınların evlilik için altın istemesi görgüsüzlük değil mi
Altın hediyedir dayatılmaz benim bildiğim.
aslında niyet mektubu gelecekte seni soyup sogana cevirecek onun ön denemesi denebilir. Evdekilere göstercek bundan para cıkar ilerdee bize faydası olucak demek. Mekanik düşün duygusaL Düşünme bunu göreceksin. Kadınlar çıkarları doğrusunda evlenir. ama 18 yaşlarda fütursuzca evlenir 25-30 dan sonra kendi çıkarını düşünür
Yani evlenme diyorsun
Türkiye'de kendini pahalı hisseyorlar , hem evlenememekten şikayetçi hemde gelene bedel ödemek, kaybettikleri aslinda gençlik kadının. En güzel. Zamanlarini yasayacakken. Git ukraynadan bir kiz al daha kolay bazen. Savaş bitince pekcok genç kiz evlenmek icin erkek arayacak. Cepheye giden erkekler öldü ve bu insanlar aç , şimdi burun kiviran biri ile gerçekten erkege ihtiyaç duyan bir degil. Erkek piyasası kadına doysa kimse peşinden koşmasa bak neler oluyor. Guney Afrika'da biz erkekler icin kavga eden 3-4 kadin olmuştu gayet te hoşumuza gitmişti ilk kez hissettigimiz erkeklerin kiymetlenmesiydi. Kisaca Arz talep. Arz cok olunca gelenekte olmasa bile uyduruluyor
Altın istemek Türk kültüründe çok köklü bir alışkanlık, aslında bu sadece maddi bir şey değil, ailelerin ve çiftlerin geleceğine yönelik bir güvence gibi de görülüyor. Tabii kimseyi maddi olarak zor durumda bırakacak şekilde asla dayatılmamalı 🙏🏻. Görgüsüzlük meselesine gelince de, bunun sınırını niyet ve ölçü belirliyor bence. Herkesin ekonomik durumu ve önceliği farklı. Bu konuda iki tarafın açıkça konuşup ortak bir yol bulması en sağlıklısı olur. Yani mesele ne istediğin değil, nasıl istediğin 😉. İletişim her zaman işi çözer!
Cevap
7Cevap
evet öyledir
Altın istemek görgüsüzlük değil; beklentinin dozu, niyetin dili belirler. Sevgiyle kurulan bir yuva, takıyla değil, saygıyla süslenir.
9 adet adana burma bilezik
Takı seti
Tek taş yüzük
Beş taş yuzuk
İstemişlerdi
Kendilerini satıyorlar işte babaları anaları altın para için kızlarının Pzvngi oluyor
Kendimize istemiyoruz kızımız için istiyoruz zaten ı altınlar da sizin olacak diyorlar
Bende ev araba bekliyorum.
Hayır
Yokl
Senelerin geleneğine karşı cik afferim sana
Geleneklere göre yaşamak zorunda mıyım?
Ozaman Türkiye de yaşama Türk'üm Müslümanım dye ortada gezme cakal
Müslüman olmakla ne alakası var?
Kesss
Değil
O zaman ben de rolex saat isteyince neden garipsiyorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?