Alışveriş & Hediyeler Evlenirken altın i̇steyen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soylunun kızını almak zordur ama soysuzun kızını almak kolaydır parasını verirsin alırsın.. Evlenirken altın i̇steyen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bwrak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İstemesi normal kız erkeği yormuyacak bi şekilde bişiker isteye bilir sonuçta evlenince o paraya ortak şeyler yapıla biliyor 1 8 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Çok istiyorlar... Yorumla Bwrak 1 yıl Saygısızlık işi zora sokmaktan başka bişi değil Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Kesinlikle kalitesizlik Yorumla Bwrak 1 yıl Abin sanırım geçmiş olsun inşallah doğru atımlar atar sizi üzmez Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Yok hayır bı arkadaşım kız istemeye gitmiş esmer ve fakir olduğu için vermemisler Yorumla Bwrak 1 yıl Esmer? Ne alaka kız oğlanı sevmiyor mu Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Bilmiyorum. Yorumla Bwrak 1 yıl Anladım geçmiş olsun Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl her şey kararında iyi abartılması beni soğutur o işten 2 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl İyi şeyler düşünmediğim için istemeyenleriyle takılıyoruz kanks.. 1 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Satılık kız aramıyorum derdim muhtemelen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstemesi normal kız erkeği yormuyacak bi şekilde bişiker isteye bilir sonuçta evlenince o paraya ortak şeyler yapıla biliyor
Çok istiyorlar...
Saygısızlık işi zora sokmaktan başka bişi değil
Kesinlikle kalitesizlik
Abin sanırım geçmiş olsun inşallah doğru atımlar atar sizi üzmez
Yok hayır bı arkadaşım kız istemeye gitmiş esmer ve fakir olduğu için vermemisler
Esmer? Ne alaka kız oğlanı sevmiyor mu
Bilmiyorum.
Anladım geçmiş olsun
her şey kararında iyi abartılması beni soğutur o işten
İyi şeyler düşünmediğim için istemeyenleriyle takılıyoruz kanks..
Olması gereken neyse o olur zaten ikisine kalıyor
ben hiç bir şey istemiyorum ama hala evlilik teklifi gelmedi
Satılık kız aramıyorum derdim muhtemelen
Altın önceliğim değil
Hakkı isteyebilir