Bu kızların çoğu neden altın peşinde yani benim umrumda bile değil.. ne yapmışlar , kim almış banane ya
bunlar neden böyle yengem de dahil?
Bu kızların çoğu neden altın peşinde yani benim umrumda bile değil.. ne yapmışlar , kim almış banane ya
bunlar neden böyle yengem de dahil?
Yani birikim olarak görüyorlar. Yarın başıma bir sey gelse, eşimle aram açılsa. Ben ne yaparım ortada 5. parasız çocukla üstelik diye düşünüyorlar. Anne babasının evine de dönemiyor, bazıları kabul etmiyor kızlarını çocuğu ile. Mesela parası olmadığı için boşanma davası açamayan bir kadın vardı. Her insan biraz birikimi olsun ister ozellikle evlenince çocuğu icin zor günler için saklamak ister. O yüzden düğünde takılan altınlar bu kadar olay oluyor.
Mesela bir anne , olen babasından yıllarca hatıra altın kolye ucu saklamış. Satmayacam diyordu ama oğlunun kurs parası için sattı onu.
Benimde umrumda değil. Altın pırlanta sevmem takmam. Ama evli olan insanlar özellikle kocasından yana sorun yaşayanlar, kıyıda köşede altını, birikimi bulunsun istiyor. Dünya hali. Gidecek ve isteyecek kimsesi yoksa özellikle.
Belli aslında bunun sebebi "gösteriş yapmak"
Dışarıdaki insanlara yani çevrelerine "Bakın bana ne kadar çok altın taktılar" diye gösteriş yapmak. Ben buna biraz cahillik olarak bakıyorum. Bir de maddi durumu olmadığı halde fazlaca ve yüksek gramlı istiyorlar bencillik, vicdansızlık...
Anlayamazsın, kafanı yorma.
Altın isteyen kadına saygı duyuyorum ama önce hak etmesi lazım benden 200 bin TL değerinde bilezik istiyorsa 200 bin TL değerinde araba alması lazım karşılıklı olmalı
Cevap
7Cevap
Para sevdikleri için
Gösteriş ve başkalarını kıskandırmak için
Ahh bu kızlar ahhh ahhh gece başlarına gelecekten habersizler altın derdindeler
göşteriş yapmak için millete başka bir şey olacağını sanmıyorum he geçinmek için yapan varmıdır oda olabilir bu döviz ile de ama dediğim gibi gösteriş için yapıyorlar
Aferim sana pick me girl
Ne gördülerse onu sürdürüyolar
kızlar hep altın peşinde
what?
neyi?
Gösteriş
Para pesindeler
Arkadaşlarına nispet yapmak içindir
Hepsi paragöz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?