Neden hayatımda hiç güzel bir sey olmuyor?

Anlamıyorum herkesin vardır hayatinda kötü dönem ama hep öyle gitmez mutlu oldugu dönemlerde vardır. Neden hayatim hep ya kötü gidiyor ya da daha kötü gidiyor. Mutlu olacagim bir sey olmuyor. Mesela hiç arkadasim yok onceden vardı ama hep beni kullaniyorlardı bende onları hayatimdan cikarttim. Hayatim hep ev okul arası. Annem psikolojik sorunlari var hep bagirir cagirir beddua eder beni baskalarina kötuler. 24 yasindayim ama hic sevgilim olmadı herkesin niye hayatinda biri yok baskisindan bıktım. Üniversite cok stresli ve yorucu (diş hekimligi okuyorum bu arada %50 burslu olarak bu yüzden cok uzun süre akraba elestirisine maruz kaldim ve basariz olarak görüldüm bu da cok moralimi bozuyordu her gün agliyordum). Sagligim desen pek iyi degil ve bu aralar cok kilo aldim o da moralimi cok bozuyor. Kuzenlerime bakiyorum hersey mükemmel olmasada en azından bunlardan biri düzgün gidiyor. Sonra kendime kızıyorum bazı insanlarin basina cok kötü seyler geliyor boşuna üzülüyorsun diye böyle düsünmekte cok yıpratıyor beni.

Neden hayatımda hiç güzel bir sey olmuyor?