Neden güzel bir hayatım yok :( ?

Dışarı çıkabileceğim hiç arkadaşım yok ve ailem baskıcı kıyafet giyinme tarzıma veya dışarıda gezme saatime karışıyorlar yaşadığım yerde çok küçük ve buranın insanlarını da olduğum yeri de sevmiyorum bazen özgüvenim yerlerde oluyor çünkü bir ortama girmişliğim bile yok erkek arkadaşım olmadı sevgilim oldu ama hiç karşı cinsten arkadaş edinenemedim hem buradakiler kötü o yüzden edinmek istemedim hem de buradaki kızlar bir erkekle iletişim bile kursan saldıracak gibiler beni okulda da birkaç kişiye kötü anlatırlardı halbuki hiçbir hatam yok onlarla alıp veremediğim yok ama arkamdan durduk yere iş çevriliyor bu sebepten dolayı sosyal anlamda pek gelişemedim ilkokul ortaokul lise bunların hepsi kötü geçti benim için üniversiteye de yerleşemedim yazabileceğim yerler kısıtlıydı uzağa da gidemedim maddi durum el vermediği için çalışmayı düşünüyorum ama o özgüven yok bende insanlarla pek anlaşamam gibi geliyor dışarı bile tek çıkamıyorum illa yanımda birisi olsun istiyorum böyle bomboş geçiyor günlerim ve beni durduk yere sevmeyen insanlar çıkan dedikodular veya arkadaş çevresi özgüvensiz yaptı onlara asla hakkımı helal etmiyorum. Tutunabileceğim bir mutluluk alanım bile yok.
Neden güzel bir hayatım yok :( ?