• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Erkeklerde neden "şehirliden ev kadını olmaz" algısı var?

sporcumeliha
sporcumeliha Takip Et
Xper 5 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
53
Yapay Zekaya Sor

Genellemek istemiyorum ama durum böyle. Çoğu zaman da köyden kız bulup evlenmek en iyisi derler.

Erkeklerde neden "şehirliden ev kadını olmaz" algısı var?
En İyi Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çünkü şehir de ki kadınların beklentileriyle köy de yetişmiş kadının beklentileri farklı olur. Şehir de ki insanların genelinde kibir vardır. Ben bunu okudum, buyum gibisinden. Yani doktorundan tut, polisine kadar bu böyledir. Kendisinden daha yüksek geliri ya da makamı olan birisine de eğilmekte çok iyiler. Tabi istisnalar vardır elbette ama çoğunluk böyle.

Kadınların masrafları çok daha fazladır. Daha sık alışveriş, kuaför, manikür/pedikür, araç masrafları da cabası. Bunun tatiliymiş, şeysiymiş derken, kadınların erkekler de ki beklentisi genel olarak bu ihtiyaçlarını karşılayabilecek birisiyle evlenebilmektir.

Köy de yetişen birisi az ile yetinmeyi, huzuru bilir. Erkeklerin beklentilerini karşılayabileceği gibi, kadınların da beklentileri uçuk değil. Bu da erkeklerin şehirli kızı istememesinde haklılık olduğunu gösteriyor.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Köylü milletin efendisidir. Köylüler, baş tacıdır. Ama evlilikte, köylü kızı istemem. Her ne kadar, şehirliden daha saf Türk kanı taşısalar da şehirli kızlardan çok daha fazla altın istiyorlar ama şehirli kızlardaki eğitim ve kültür kalitesine de sahip değiller. Bu yüzden, bana itici geliyorlar. Kaldı ki Bakirelik takıntım da yok. Ayrıca köylü kızları da kendine göre değil. Şayet Benim Sivas 'daki devrem, dinci bir köy olan Sivas da çatır çatır mala vuruyordu. Üstüne ballandıra ballandıra da anlatıyordu. Bu yüzden bakire takıntısını, bırakmak lazım. Zira dincilerden, fırsatını bulanlar ; anında veriyor..

Özetle Şehirli kızlar ; gerek kültür ve gerek eğitim açısından benim istediğim türlerden. Bir de köylü kızları, genelde akpli oluyor. Akp, köylüyü bitiriyor ama köylü hala akp diyor. Ben de müstehak deyim.

0
    3 Yorumla
    • Sude03kara
      Sude03kara
      +1 yıl

Kanka köylüyüm ama akpli değilim, yakında ikinci üniversiteye gidicem altın takıntımda yok, bakirelik zaten umrumda değil herkes istediğine versin, genelleme yapma istersen ama bir noktada haklısın altın isteyen çok onlarda şu şekilde düşünüyor ellerine bir kaç altın geçince hayatlarını kurtardıklarını en azından güvenceye aldıklarını düşünüyorlar ve çoğu mecburi olarak eğitimsiz kalıyor.

Yorumla
    • dogan22
      dogan22
      +1 yıl

Dostum Atatürk köylü milletin efendisi dediğinde Türk halkının %80ni köylerde yaşıyordu. şu an köyde yaşayan insan oranı %6 falan onların da büyük kısmı yaşlı. Ben Trakyalıyım köyde yaşayanlar da liseyi merkezde okuyor.
      Benim verdiğim örnek ege, Trakya için geçerli. Ve bu insanların çoğu daha mücadeleci ve kültürlü oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Vallah, akp köylerden ciddi oy alınca ; köylüler hakkında ön yargı oluştu.. Karadeniz, iç Anadolu, Doğu Anadolu ve Marmara bölgesinin köylerinden ; devasa oy gidiyor. Akp, bunlar sayesinde ayakta. Yoksa; Ege, Akdeniz, Trakya ve Marmara bölgelerinin merkezlerinden oy alamıyor. Altın konusunda, hem fikiriz zaten. Köylü kızı; eğitimli memursa ve benim de durumum varsa, altınları takarım. Yoksa takmam.. Aile geçindirmek çok zor olup kadının da sağlam kariyeri olmalı.

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Çünkü o algıya sahip kişilerin bu sözü hedef gösterdiği kadınların çıtası yüksektir. O kadın, mesleğine göre, statüsüne göre, güzelliğine göre, çevresine göre, ailesine göre birisini ister.

Sen kalkıp, buna zıt birisi olarak gel benim evimin hanımı ol dersen, o sana aşık bir kadın olarak gelip, eşin olsa bile, ev hanımlığı değil, Cadılık yapar.

Davul bile dengi dengine lafı aslında budur.

cut.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Değişen düşünceler var.

Kimi lüks yaşamı seviyorlar diye şehirli istemez.

Kimi de kendine hizmetçi aramak için köy kızı ister.

Tabi altta yer alan bir arkadaşın yorumunu okuyunca güldüm de o apayrı konu. 🤣🤣🤣

Önemli olan niyettir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

69

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

Çünkü onlar aşk değil hizmetçi arıyor

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çevremde hiç böyle bir algı duymadım. Çoğunun böyle dediğini de duymadım. İsteyen istediği kişiyle evlenebilir. Misal erkek arkadaşımla görüştüğümde güzel bakımlı olurum ama görüntülü konuştuğumuzda evde nasıl gezdiğimi ne iş yaptığımı görür. Bir de öyle köylü en iyisini yapar durumu yok ki artık..
    Ne kadınlar var dersin bu yemek mi yapar sonra git evine hayatında yemediğin yemekleri önüne tabak tabak dizer yanii.. ev kadını algısı biraz saçma bir şey. İster istemez kendi işini kendin görecek kadar bilgiye sahip oluyorsun.

0
    0 Yorumla
  • Lifeisnice
    Lifeisnice Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Orada anlatılmak istenen şey şehirli köylü ayrımı değil, sokak kadını ile evcimen kadın farkıdır. Başına buyruk takılan laf söz dinlemeyen iffet konusunda sorunlu olan sorumsuz tipleri kimse haklı olarak istemez. Yoksa köyde muhtarın oğlundan tut çobana kadar herkesle fingirdemis kızı da kimse istemiyor zaten.

1
    1 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Ağzına sağlık

Yorumla
  • tokuchi
    tokuchi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

şehirlilerle eğlenilir köylülerle evlenilir diye düşünmelerinin sebebi şehirliler genelde okumuş etmiş olur köylülerse oldugu köyde hayatının amacı evleneceği erkeği bekleyip, evlenince de hemen 5 tane cocu yapıp kocasına kölelik etmektir.

köylü işte gidebileceği yer en fazla en yakın diğer köydür. asla gelişmemiş öyle görmüş öyle büyümüş okumamış etmemiş kimse de akıl vermemiş. yoksa kim tc erkeğiyle hayaller kurar asdfghj yazık

1
    0 Yorumla
  • Hanicancan
    Hanicancan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Çok normal. Gençliğinde Erasmus partilerinde zencilerle almanlarla takılan, work and travela gidip aynı şeyleri yapan, hispaniklere ona buna bedava ot almak için BJ atan, her akşam barlarda orada burada takılan kadından hayırlı helal eş olmaz da ondan. Doğal olarak köyden almak en makbulüdür. Geçmişini bilemediğin kadın sıkıntı. Neler neler gördük, duyduk ve biliyoruz eve, mahreme, aileye alınmaz.

0
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Avrupada yaşayan kuzenimin lafını yazacağım şimdi buraya, aydınlanacaksınız. Avrupada yaşayan ama Türkiye den, köy gibi biryerden evlenen kuzenime babam şey diyor “Avrupa da kız mı yok?” Paşamızda diyor ki “Avrupadakiler eğlenmek için, Türkiyedekiler evlenmek için amca” Neden mi bu algı var? Bilmiyorum. Zannediyorlar ki, gidip köyden evlenirsem, gözü açılmamış maymun alırım, bide Avrupaya getiririm, hepten dil ve gelir olarak bana mecbur olur, mis gibi toksik ilişki.

0
    0 Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Algı olarak bilmiyorum ama daha mücadeleci ve elinden iş gelen insanlar. Bir Trakyalı olarak Trakya ve Ege bölgesinde bir köy kızyla evlenirim ama Türkiye'de köyde yaşayan insan sayısı nüfus oranına göre %6 . Bu nüfusun büyük kısmı da yaşlı zaten. Ayrıca köyden kız alma olayı Kürtlerde oluyor. Gidip amca, dayı, teyze, halasının kızıyla evleniyorlar. Yalandan şehirde kız yok tribine giriyorlar. Bizimkiler yabancı biriyle yani akrabam olmayan biriyle evlenmem demiyorda 😄

0
    0 Yorumla
  • Alacabulaca
    Alacabulaca Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Köylülerin de yediği her haltları Müge Anlı'da izliyoruz. Boynuzları birbirine takan takana.
    Düzgün insanı bulmak önemli olan. Şehirli de aynı köylü de aynı.

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Hizmetçi arıyorlar çünkü. Sal eve, bağa, bahçeye çalışsın dursun. Asi de olmazlar kukla gibi çek bi o yana çek bi bu yana.
    Bir diğer sebep ise el değmemiş gonca gül oldukları düşüncesi 😃

1
    0 Yorumla
  • Kidemlierkekk
    Kidemlierkekk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Onun nedeni o degil canım. Köylü kızı saf kandrilmasi kolay evlilik te çapkınlık yapabilmek için köylü kiziyoa evlenmek gerekli diye düşünüyorlar. Ancak köylü kızları hiçte saf falan değil 😅😅

0
    4 Yorumla
    • seyda028
      seyda028
      +1 yıl

Şehir kizlarndan beter köy kızları

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Bu olayın köylü şehirliyle ne alakası var ben de köy kızıyım köy kızı diyince akılda ezik haksızlık karşısında boyun eğecek her seye tamam diyen kendi düşüncesi önemsiz olan bir kız olarak canlanması aşırı saçma ama şöyle bi durum var ki GENELLİKLE azimli hayatını kurtarma çabasında kimseyle pek içli dışlı olmayan yazın köy işleriyle kışın dersleriyle meşgul olan namusuna düşkün kendi hallerinde kızlar. Bunu kesinlikle övünmek için söylemiyorum kendi köyümü ve kızlarını yorumluyorum sadece hepsi hayatlarını düzeltmenin peşinde

Yorumla
    • seyda028
      seyda028
      +1 yıl

Keşke herkes senin gbi olsa ama maalesf öyle olmayan çok var

Yorumla
    • Kidemlierkekk
      Kidemlierkekk
      +1 yıl

@Sılaa278 bende zaten köylü kızı eşik demiyorum yorumumu doğru okurmusun. Ben senin tarafindayim. Öyle zannediyorlar ama tam tersi diyorum. Ben zaten İstanbul'da yaşayan ama köyde evi bağı bahçesi tarlası olan biriyim.

Yorumla
  • Gezigen
    Gezigen Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl

Er kadını olmaz algısı değil. Bildiği tanıdığı biri olması mesele. Kendi köyünden Kendi kasabasından evlenmek istiyorlar.

Kızlarda tam tersi şehirden, yani uzaklarda evlenmek istiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Biröylebirböyle__
    Biröylebirböyle__ Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

Köyden kız alcan aggga derler ama aşko kuşko pilav yapmayı bilmeyen kızların peşinde koşarlar. 10 şey söylüyorlar 9'u yalan 1'i şüpheli. O yüzden ciddiye alma bebekim

0
    0 Yorumla
  • NecidAsude
    NecidAsude Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Aynen işte… ev kadını istiyorlar çünkü. Yani hizmet eden; etrafında pervane olan. Yani dört köşe koşturacak birini isterler…. iş aş temizlik bunlar tecrübeye bakar. O karın aşkla doymaz çünkü.
    Ben bunun illa kötü bir şey olduğunu söylemiyorum. İsteyen ev hanımı da olur. Güzel olur hatta. Ama şart koşan erkek den uzak durmalı bence.

0
    0 Yorumla
  • Hakkıcannnn
    Hakkıcannnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Bak ben size söyleyeyim köylü kızı hayvan bakmasını ne bilem ağır işte koşturur çoğu şeye sesi çıkmaz kurnazdır aç kalmaz işini bilir işte bu yüzden şehirli kızı hadi köye taşınalım dese yüzde 70 ben gelemm inek sağamam diyip boşanıyor ama köy hayatını hiç bilmiyor ya da köylü insanı hor görüyor hepsi için diyemiyorum ama çoğunluk böyle maalesef

0
    0 Yorumla
  • yanlızyiğit
    yanlızyiğit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Doğru tespit ve bence haklılar da ben turizm de çalışıyorum ve gerçekten şehirli kızları bacım bille daha çok sevişiyorlar azgınlar ve paralı kişilere veriyorlar hep helleki güzelse yüzüne bille bakmaz
    mini etekleriyle kafede star baksta oturup o iğrenç burunlarına pirsinlee deldirmekten başka bişey bilmezler ve yeminn ederim benim arkadaş çevremden de kimse cidi düşünmem hiçbiri bakire değildir diyor

0
    0 Yorumla
  • SeyidPak
    SeyidPak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Şehirde yaşamayanların veya köyü ile bağını asla koparmamış insanların genel kanısı.
    Herkes kendi ortamını daha samimi bulduğu için o yönde tercihleri de olur tabi ki.

0
    0 Yorumla
  • Alp21
    Alp21 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Şehir geniş alan , daha karma yapı , daha cok ortam eglence vs ön planda sorumluluk alma duygusu düşük veya daha bireysel düşünceler, rahatlık gibi faktörlerin yaygın olmasının oluşturduğu ön yargı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Köydekiler annesinin akrabalarının yanında iyice pişiyor hamaratlaşıyor o işi yapmam bu işi yapmam diye mızmızlanmıyor. Şehirdekinin yediği önünde yemediği arkasında o yüzden köyde yetişmiş kızlar bir adım önde bana göre

1
    0 Yorumla
  • Sasssha
    Sasssha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Aşağılık kompleksleri oldukları için. Ev işleri yapabilmesi bahane. Amaç üstünlük sağlama..

2
    0 Yorumla
  • viasomnia
    viasomnia Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

ev kadını olmak isteyen kim? zaten böyle bir cümle kuran erkeğin yobaz olmama ihtimali de sıfırdır.

0
    5 Yorumla
    • Boavistaa
      Boavistaa
      +1 yıl

Çift olarak çalışırız değil mi?

Yorumla
    • viasomnia
      viasomnia
      +1 yıl

yok ben senin paranı yerim :d

Yorumla
    • Boavistaa
      Boavistaa
      +1 yıl

Ben varken para yemek ne? 😂

Yorumla
    • viasomnia
      viasomnia
      +1 yıl

hoşuna gideni değil, sinir edeni yapasım var da ondan sfkdkd

Yorumla
    • Boavistaa
      Boavistaa
      +1 yıl

Gıcık şey ckcjjfjd

Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Ekşi Sözlük'te de bu içerikte bir başlık var. Bakireliğe sanıldığından daha fazla önem veriliyor halen.

0
    0 Yorumla
  • Handsomehell01
    Handsomehell01 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Köy ya da şehirli fark etmez. Allah'ın emir ve yasaklarına uyarak yaşaması önemli benim için.

0
    0 Yorumla
  • kefenadam
    kefenadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Köy kızı olmak isteyen şehir kızlarıda var ama genelde şehir kızı şehirli olur bu yüzden erkeklerde bu algı oluşur normaldir yani

0
    0 Yorumla
  • atletikabi0007
    atletikabi0007 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

artık şehirli köylü farkı kalmadı onlarda samanlıkta zühtü yapıyor ti

k tok da neler yapıyorlar bir bak

0
    0 Yorumla
  • Sevdamdın_sen
    Sevdamdın_sen Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Halt etmişler köydekiler de pek çalışkan değil benim yengem pek iş yapmaz köyde yaşadığı halde şehirdeki bizler daha çok yaparız

0
    8 Yorumla
    • ghjbhkn
      ghjbhkn
      +1 yıl

Dogrumu

Yorumla
    • Sevdamdın_sen
      Sevdamdın_sen
      +1 yıl

@ghjbhkn kişiye göre değişir genelleme yapmak doğru olmaz

Yorumla
    • Sevdamdın_sen
      Sevdamdın_sen
      +1 yıl

Ama genelde şımarık oluyorlar çoğu bunu söyleyebilirim

Yorumla
    • ghjbhkn
      ghjbhkn
      +1 yıl

Hmm anladım gözler şahane

Yorumla
    • Sevdamdın_sen
      Sevdamdın_sen
      +1 yıl

@ghjbhkh teşekkürler

Yorumla
    • ghjbhkn
      ghjbhkn
      +1 yıl

Rica ederm profildeki ben nasılım?

Yorumla
    • Sevdamdın_sen
      Sevdamdın_sen
      +1 yıl

@ghjbhkn iyisin :)

Yorumla
    • ghjbhkn
      ghjbhkn
      +1 yıl

TSK ederm 🥰

Yorumla
  • Voonk
    Voonk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Eskiden o algı. Artık tam tersi çalışan kadın arıyor herkes ekonomik koşullar normal karşılıyorum

0
    0 Yorumla
  • Kafkas001
    Kafkas001 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Algıyı çevre belirler, gördükleri o yöndeyse beyin belli bir tecrübe oluşturur. Kimseye o yüzden haklı haksız diyemeyiz.

0
    0 Yorumla
  • ilaydaaaanur
    ilaydaaaanur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Internet artık bi tarafimiza kadar girdi derler onlarinkine dar mi geldi?

1
    0 Yorumla
  • AyYıldız0110
    AyYıldız0110 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Tamamen ön yargı ve ayrımcılık başka bir şey değil.

1
    0 Yorumla
  • zigzig
    zigzig Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı.

Benim öyle bir algım yok. Köyden almak isteyen (benim görüşüm bu tabii) şehirdeki kızlarla takılıp her türlü haltı yemiştir ve kendisine temiz birini bulmaya çalışıyordur.

0
    0 Yorumla
  • Bioluminesans
    Bioluminesans Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.

Şehirli kadın zeki olur. Zeki kadından korkan bunu söyler.

0
    0 Yorumla
  • Kovboy_35
    Kovboy_35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 59%
    +1 yıl

Aklın varsa köyden kız alma. Başına bela alırsın. Şehirli kadından da gayet güzel ev kadını oluyor

0
    0 Yorumla
  • ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm
    ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Öyle bir algım yok ama şu var. Her akşam cafe bar takıkan kadından ev kadını olmaz.

0
    0 Yorumla
  • mustafa0032013
    mustafa0032013 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Karşı tarafı mükemmel görüp kendisinde ön yargı ve kendisini küçümseme olması

0
    0 Yorumla
  • pars1453
    pars1453 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Tek istedikleri erkeklerinin çoğunluğunun sevilmek, anlaşılmak

0
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

O erkekler şehirde yaşamadıklarından olabilir.

0
    0 Yorumla
  • helena_alina
    helena_alina Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl

yani bu erkeklerin değil de daha çok erkek ailelerinin düşünce yapısı

0
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Şehirdekiler nitelikli yetişmediği ve güven problemi yaşattıkları için. Evet haklıyız

0
    2 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Tabi Japonyalı ve Çinli kadınlarında iş değişir bırakın şehirli köylüyü şehirde ve çalışan kadın bile olsa evinde tam bir ev hanımı olurlar. Eşlerinede çocuklarınada en iyi şekilde bakarlar ona görede değer görürler

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Bunu Özbek kadınlarındada gözlemledim

Yorumla
  • -Kral1BoGa-
    -Kral1BoGa- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Ama neden öyle derler? Bunun binbir türlü gizli sorusu olabilir bu sorunun içinde?

0
    0 Yorumla
  • Dêrvîş_feylesof
    Dêrvîş_feylesof Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Köylü kızı maymun gibi oynatır valla. Köylü kızları eskide kaldı

0
    69 Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Niye öyle diyorsunuz beyfendi alındım gücendim..

Yorumla
    • MertAltunkynk
      MertAltunkynk
      +1 yıl

@Sılaa278 köylü kızımısınız hanfendi

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 işim gereği köylerde bulunduğum için biliyorum

Yorumla
    • MertAltunkynk
      MertAltunkynk
      +1 yıl

Ne iş yapıyorsun abi

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

@MertAltunkynk yess

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Bence yanlış biliyorsunuz.

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 öyle mi

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 dediğin gibi olsun seni mi kıracam

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Dediğim gibi zaten

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 haklısın 😉

Yorumla
    • MertAltunkynk
      MertAltunkynk
      +1 yıl

@Sılaa278 inek falan sağiyonuzmu sayın köylü kızı

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

@MertAltunkynk olabiliiiir

Yorumla
    • MertAltunkynk
      MertAltunkynk
      +1 yıl

@Sılaa278 sen bana D. m atsana jssj

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

@MertAltunkynk nie

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 senden hoşlanmış zaar beraber inek sağarsınız

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 bana bakma edalı işveli köylü güzeli 😊

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Senin Kafa bimilyon

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 1 milyon çok 1500

Yorumla
    • MertAltunkynk
      MertAltunkynk
      +1 yıl

@Sılaa278 köyle ilgili sorularım var D. m at

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@MertAltunkynk 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

@MertAltunkynk ne sorusu yaw yaz Google'a

Yorumla
    • MertAltunkynk
      MertAltunkynk
      +1 yıl

@Sılaa278 sıla D. m at kötü bisey yazmicam

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 alemsin 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

@MertAltunkynk sen de ne dm meraklısı çıktın profilimde Google mı yazıyo

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 🤣🤣🤣🤔

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Ne sorucaksan burdan sor iste

Yorumla
    • MertAltunkynk
      MertAltunkynk
      +1 yıl

@Sılaa278 korkma lan s*kmicez. neyse atma

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

@MertAltunkynk ağzını topla fazla saçılmış

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 ben engelledim yorumunu şikayet ettim

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Bende ettim gözükmüyor benden sonra yine mi yazdı

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 bilmiyorum komple engelledim. Sevmiyorum böylelerini. Kafa dağıtmaya geliyorum buraya. Saçma sapan insanlar

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Anladım amaaan neyse ya salla

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 salladım gitti Allah verir de birinin başına düşmeye. 🤣🤣

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Sana bi espirik yapiyimmi

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 yap bakalım

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Kar üzerinde yürüyen adama ne denir

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 ne denir

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

KARABASAN ;)

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 abowww bu ne biçim espiri kaç kaç 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Üşüdün mü bsbdhhshsh soğuktu biraz kabul

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 çok soğuktu. Gerçi senin profilde soğuk ama. Allah bilir sen normal hayatta da Soğuksundır

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Soğuk mu niye öyle didin

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 bilmem soğuk espiri anlayışın ve profil fotoğrafındaki soğuk bakışından dolayı olabilir

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Soğuk bakış mı¿ İlla 32 diş gülümsemem mı lazım sjdjsjsj

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 32 dişi bıraktım. Profil fotoğrafın ne bakıyon yaprağım der gibi 🤣🤣

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

Sen Ege'nin hangi güzide ilindensin bakalım

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Egeli olduğumu düşündüren nedir sana acapaaa

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Biraz ciddiyimdir ivit

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 bilemem profildeki kız Egeli gibi bakıyor ahshshs

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Bilemedin

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 olsun sağlık olsun. 😁 Peki nerelisin

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Doğu

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 Diyarbakırlı değilsin. O kesin 😁

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

Mardinli misin?

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Hyr

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 ben artık tahminde bulunmayacsm yeteri kadar batırdım ahshshshsh

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

Ben senin sorularına da cevap verdim. Niye burada takıldık kaldık 😊

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

E yanii?

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 şimdi milletin içinde kendini tanıtm diyeceğim sende edemem dersinn

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Kimsenin okuyacağını sanmıyorum ahxhshhdhsh

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 o zaman tanıt kendini ya da özele geçelim

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Özele geçmiyorum bide Sıla adım ikincisi de öykü yeterli değil midir sbshhsbsh

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 hmm sıla öykü masal kahramanı gibi isim. İsmini kim koymuşsa ya çok dizi izlemiş ya da kitap okumayı seviyor shhdgshs

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Bdjdjdjdjdj bilmem koymuşlar iste

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 benim adım çok gizli ama sen şeref de. Yeter ya da deme ajsjsjaha

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Nasıl yani adın şeref değil mi

Yorumla
    • Dêrvîş_feylesof
      Dêrvîş_feylesof
      +1 yıl

@Sılaa278 öyle tabi ki

Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bu düşünce doğru olsa da artık köy kızı diye bişey mi kaldı ki...

0
    0 Yorumla
  • Mhmtkrds633
    Mhmtkrds633 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Çunkü lüksü çok seviyorlar oysa köy daha güzel dogal

0
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Şimdikiler ona bakmıyor ki seksi misin tamam boşta kalmazsın.

0
    0 Yorumla
  • AtanamayanKurabiye
    AtanamayanKurabiye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Köyde yaşıyoruz diye dünya görmedik sanıyorlar işte. Cahilce

0
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Köy mü kaldı şimdilerde herkes şehirli oldu🤪

0
    0 Yorumla
  • liber_tango
    liber_tango Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.

Barlarda diskolarda gezmekten başka bir şey bilmedikleri düşüncesinden dolayı

0
    0 Yorumla
  • ViøletéRøsé
    ViøletéRøsé Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

genelde hep dışarıda sürekli yemek söyledikleri ve gezdikleri için ev dünyasını düşünemedikleri için

0
    0 Yorumla
  • Cyclaxss
    Cyclaxss Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bende yok tam tersi ev hanımı yemek yapan temizlik yapan tarzı tipler hoşuma gitmez

0
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Yemek yapmasını bilmeyen kadın yatak odasının kapısınıda bilmez der atalarımız

0
    7 Yorumla
    • Xnxnxnxncn
      Xnxnxnxncn
      +1 yıl

Şehir kadınları yemek yapmayı bilmiyor mu. Yemekle seks ne alaka

Yorumla
    • KasiKesh u
      KasiKesh
      +1 yıl

Çoğu bilmiyorki bak sende bilmiyorsun

Yorumla
    • Xnxnxnxncn
      Xnxnxnxncn
      +1 yıl

Nereden biliyon ya cok açsan git lokantadan ye widnfnf

Yorumla
    • Xnxnxnxncn
      Xnxnxnxncn
      +1 yıl

ya

Yorumla
    • KasiKesh u
      KasiKesh
      +1 yıl

Ince noktayı anlamamışsınki gel yemek yapta yiyeyim

Yorumla
    • Xnxnxnxncn
      Xnxnxnxncn
      +1 yıl

Sipariş ver gelir koçum

Yorumla
    • KasiKesh u
      KasiKesh
      +1 yıl

Ben tosunum ama

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çünkü şehir kızı en ufak şeyde boşanıp gidiyor. Köy kızı genelde ömürlük evleniyor

1
    1 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Yesss

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Köylerde ev kadını olan kaldımı geçen kız diyor gel al beni arabayla canım sıkıldı :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Onu diyenin çoğu asalak o şekilde konuşan erkekten kaçarak uzaklaşın

0
    0 Yorumla
  • Raison_Detre
    Raison_Detre Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

evet en iyisi derler çünkü egolarını üzerlerinde tatmin edebilirler, şehirli öyle mi? paran yoksa , sıkılırsa çeker gider.

İki ucu boklu değnek

0
    0 Yorumla
  • sumdude12
    sumdude12 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Erkeklerin istediği şey onları seven ve güvene bilicek biri şehirde yetişen herkesin farklı sorunları oluyor ve daha rahat davranıyorlar ilişkide o yüzden iyi bir eş için ciddi birini arıyorlar

0
    0 Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Oyle bir algimiz yok bu algiyi kendi kendinize siz cikartiyorsuniz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şehirli kızlar yemek yapmayı bile bilmiyor artık. Qm g.. t , göbek açıp koca parası için evleniyorlar.

0
    0 Yorumla
  • allhhaan
    allhhaan Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

pompalanmayan eline almayan saksafon calmayan kalmamiski

0
    1 Yorumla
    • xPsychopath
      xPsychopath
      +1 yıl

önünüze gelenle yatmayın o zaman jigølo gibi

Yorumla
  • siyahelma41
    siyahelma41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Şehirli tozpembe bir hayat yaşadığı için bu düşünce hakimdir bencr

0
    0 Yorumla
  • TedMosbyArchitect
    TedMosbyArchitect Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Müge anlı esra eroldu o programlar çıktı çıkalı köylü gelin tabusu yıkıldı bence 😂

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Köydekiler şehirdekilerden daha tehlikelidir

2
    3 Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

Agam niye öyle diyorsun ben köyümün soğuk odalarında uyurken bunu okuyordum bizim suçumuz ne hdbdbdb

Yorumla
    • MertAltunkynk
      MertAltunkynk
      +1 yıl

@Sılaa278 sen mi köylüsün agam?

Yorumla
    • Sılaa278
      Sılaa278
      +1 yıl

@MertAltunkynk ivit. Olamaz mı?

Yorumla
  • Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkeklerde neden "şehirliden ev kadını olmaz" algısı var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çevremdeki erkeklerin hep bir ev alma telaşı var ama bu telaş kadinlarda yok sizce neden? 7 cevap verildi
Erkekler neden ev isini beceremez gibi bir algi var? 4 cevap verildi
Erkekler, çok hâyâlperest değil mi aynı evde yaşamak konusunda? 7 cevap verildi
Erkek ev işi yapmaz diyenler cahil mi? 9 cevap verildi
Ev işlerinden anlamayan erkek bir adım geride midir? 116 cevap verildi
Erkekler neden iç güveysi olmak istemez? 66 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce kadınların görünmeyen emekleri nedir?
  • Canınızın tak ettiği oldu mu?
  • Sizce insan en çok hangi konuda kendini kandırıyor?
  • Hayatınızda oturtmak istediğiniz sınırlar neler?
  • "Hallederiz" erkeği çekiciliği.. Zor anlarda çözüm odaklı olan erkekler ilişkide bir adım önde midir?
  • Gözlerini kapadığında kimin yüzü kalbini dolduruyor?
  • Biri senin için ne yapsa mutlu olursun?
  • Sevgiliniz hangi burç arkadaşlar?
  • İlk görüşte aşık okduysanız %90 dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur bence😅, sizce nedir?
  • Size dedenizin ya da nenenizin adını koysalardı isminiz ne olurdu 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨