Annem resmen beni aşağılıyor...
O yokken çamaşır yıkamışim da yok becerebildigim kadarmış da geldiginde e çöp evmis vs...
Yahu zaten camasiri makine yıkıyor bu egonun sebebi ne?
Annem resmen beni aşağılıyor...
O yokken çamaşır yıkamışim da yok becerebildigim kadarmış da geldiginde e çöp evmis vs...
Yahu zaten camasiri makine yıkıyor bu egonun sebebi ne?
Çünkü türk kültüründe erkekler oturur, kadınlar hizmet eder düşüncesi var. Türk annesi her zaman oğluna hizmet edip yemeğini yapar çamaşırını yıkar. Bir kez olsun onların da bunu yapabileceğini, bu kadar iş görebileceğini düşünmezler. Ki bu inanılmaz komik bir durum.
Yıllardır bunun kavgasını veriyorum
Sakin bir anında nazik bir dille açıklasanız belki kabullenir hatta başkası yapmış gibi davranıp yaptığınız bir yemeği servis etseniz sonrasında aslında ben yapmıştım deseniz bence annenizin de hoşuna gider
Ne kavgalar, sinir krizleri " Anne ben neden yapamam?" diye cikismalar... herseyi denedim
Psikologlar doktorlar girdi araya
Telefonda anlatıyor arkadaşına... becerebildigi kadar diye... Ayip ya
Yaşlanınca insanlar bazı şeyleri kabullenmesi, yenilikle tanışması hatta ufak alışkanlıklarını bile değiştirmesi imkansız bir hal alıyor. Yaptığı çok kırıcı ama yaşlı. Bizde bir gün yaşlanacağız o yüzden çok yadırgayamıyorum Allah yardımcınız olsun
Toplumdan dolayı. Öyle lanse ediliyor ve ev işleri genelde kadına verilmiş. Eve bakmakta erkeğe. Belirli bir kalıbın içine koyup bizi unutturdular. Halbuki kadın veya erkek demeden insan olarak ele alıp değerlendirilmeli. Erkeğin de ev işini bilmeli yani. Neticeden hayat müşterek.
Cevap
0Cevap
Hayır bence çok güzel yapar babam hep yapardı biz küçükken bize bakardı yemek bile yapardı canım babam yaaa okuldan gelirdik çok güzel yemek yapardı 🥺 yanlız dı hep ama hep te mutlu
Ahahahha tatlı
Sağol çok yardımcı oldun
Özür dilerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?