Kız kardeşim bana uyurken yüzsüz dedi belki de numaradan söyledi. Annem de duydu sen yat sabaha hallederim dedi. Ne yapmalıyım?

19 yasinda kendisi, saat 5 civari, annemi namaza kaldircam diye seslendim. belki de uyandı. ben annemden dua istiyordum rahatsizligim icin, bir odadan digerine. bu da sen ne dua istiyorsun yüzsüz dedi. 2 3 kere üstelik, sanki beni duyarmış gibi cevapladı. ben de annemin yanına gittim. annem boş ver kavga cıkmasin dedi. o yuzden kendisine bisey demedim, yanina da gitmedim. ama git hadi ordan git dedi ben annemin yanindayken. rüyasında bazen bagiran konusan biri. ama belki rüyaya yedirerek bana küfretti mi acaba? cunku cevaplayarak konustu. ne yapmam gerek? agladim kalbim kirildi. evimiz kucuk, baba yok. sadece anne var. ben gece uyuyamiyorum o yuzden her an bana küfredebilir diye korkarak televizyon izliyorum. bundan birkac gun once de hic sucum yokken bana ne ayıp dedi, ve agir kufurler etti normal hayatta. bazen beni seviyor bazen ise nefret ediyor gibi anlayamiyorum. cok uzuluyorum. benim kendisine bir kötülügüm hic olmadi. cok yumusak, iyi merhametli sessiz sakin biriyim. bana olan küfür ve kavgalarindan nasil korunabilirim?

Kız kardeşim bana uyurken yüzsüz dedi belki de numaradan söyledi. Annem de duydu sen yat sabaha hallederim dedi. Ne yapmalıyım?