Kız kardeşimin yatağına gireceğime kız kuzenimin yanına giriyordum az daha :D yardım?

okula gitmesi için kız kardeşimi uyandıracaktım, yanına girip öpüp hadi kız kalk falan diyecektim :)

kız kuzenim bizde kalmıyo arada geliyor. bende dün akşam erken uyudum erken dediğim 11 :D

bu cadı da gece gelmiş bilmiyordum, bende kardeşim neden oturma odasında yatmış diyorum :D

neyse tam uyandırmak için yorganı kaldırdım yanına giricektim Allahım o ne kardeşim değil :D

o an sıçradım direk ve Allahım inanmıyorum dedim :) bunu belki duymuş olabilir

sorum şu ; uyandığında cadı az daha kardeşimin yanına giriyodum diye senin yanına giriyodum diye açıklama yapayım mı :D yoksa farketmemişmidir hiç çaktırmim mi :)

bu arada anneme söyledim tabi; anne az daha onun yanına giriyodum diye (isimleri vermedim anlamışınızdır)
Güncellemeler
+1 yıl
siz nerde yaşıyorsunuz ya :D erkek kuzenin kız kuzeninin yatağında ne işi var.

tamam hata demeniz normal bende bu tarz şeyler bekliyorum ama bazınız öyle yorum atmış ki sanki her gece kuzenle yatıyorsunuz.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sorunu çözdük :D ben anlattıp kahkaha attı abi odadan nasıl kaçtığını düşünemiÿrum bile de :) sağolun
Kız kardeşimin yatağına gireceğime kız kuzenimin yanına giriyordum az daha :D yardım?