3 senedir birlikteyiz sevgilimle. sevgilim demeyi içim almıyor. hoş ağlamaktan içim dışıma çıktı , alacak bir içim kalmadı o ayrı. ben hayatına girdiğimde hayatında olan bir kız vardı. hani nasıl desem öz kardeş gibi. bir gram şüphelenmezdim. annesinden kıskanırdım o kızdan kıskanmazdım. sevgilim hakkında defalarca kez konuştuk. cumartesi sabahı sevgilime sürpriz yapayım dedim. ev arkadaşları gitmişti evde yalnız kalıyordu çünkü. kahvaltılık bişeyler aldım. mutfak alışverişide yaptım. o anlamaz hep beraber alırdık böyle şeyleri. çoğu kez yemeklerini ben yapar atardım dolaba. anahtarın yedeğini vermişti bana gerekli olduğunda girersin diyerekten. ev arkadaşlarıda severdi beni yemek yapıyorum falan diye arada giderdim eve gelmezlerdi gece boyu bizi yalnız bırakmak adına... anlattıkça böyle yaşlar dökülüyor sığamıyorum bu eve resmen.
cumartesi sabahı gittim elimde bir sürü poşet uyuyordur diye düşündüm çünkü günaydın mesajı atıp cevap alamamıştım. anahtarla açtım kapıyı karşımda havluyla sarmış belini sevgilim bir panik halde. beni görünce daha panik oldu anlam veremediğim anda yatakta çıplak halde panik bir şekilde hareketlenmiş o sözde en yakın arkadaşı olcak o...yu bastım. tansiyonummu fırladı bilmiyorum sarhoşmuşum gibi oldum elimdekileri fırlattığım gibi indim koşarak çıktım apartmandan. koşarken birde düştüm. arkamdan bağırdı apartmandan inerken. onu duyacak halde bile değildim. hattı çıkarıp attım. evden çıkmıyorum cumartesinden beri. uykularım dışında hep ağlıyorum. ruyalarımda ağlıyorum. nasıl atlatmalıyım? napcam ben? nasıl sindircem bu içimdeki milyon kiloluk taşı?
cumartesi sabahı gittim elimde bir sürü poşet uyuyordur diye düşündüm çünkü günaydın mesajı atıp cevap alamamıştım. anahtarla açtım kapıyı karşımda havluyla sarmış belini sevgilim bir panik halde. beni görünce daha panik oldu anlam veremediğim anda yatakta çıplak halde panik bir şekilde hareketlenmiş o sözde en yakın arkadaşı olcak o...yu bastım. tansiyonummu fırladı bilmiyorum sarhoşmuşum gibi oldum elimdekileri fırlattığım gibi indim koşarak çıktım apartmandan. koşarken birde düştüm. arkamdan bağırdı apartmandan inerken. onu duyacak halde bile değildim. hattı çıkarıp attım. evden çıkmıyorum cumartesinden beri. uykularım dışında hep ağlıyorum. ruyalarımda ağlıyorum. nasıl atlatmalıyım? napcam ben? nasıl sindircem bu içimdeki milyon kiloluk taşı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer