Gece başı dönen ablam beni hastaneye götürün demeye başladı sonra eve gelincede yalnız kalmaya korkuyo bilinci yerinde değil gibi?

Selam herkese. Ablam daha dün çok normal biriyken gece başı dönmeye başlıyo işte annemi felan uyandırmış başlamış beni hastaneye götürün demeye sabaha kadar sayıklamış işte sonra annemler götürdü hastaneye 2 tane serum vermişler sonrasında hastanede ben ölürsem benim mezarımı yaptırırsın demi anne felan demiş evdekilere söyle haklarını helal etsin demiş böyle donuk bi biçimde bide arabada diyo beni hastaneye götürün diyo halbuki daha yeni geldi hastaneden sonra eve geldi beni yalnız bırakmayın korkuyorum felan demeye başladı yanından ayrılınca hemen anne gel diyo yalnız kalmıyo yemek yemiyo böyle sanki hiç bilinci yerinde değil gibi bi hoş oldu en son böyle olduğunda evde bayılmıştı bilinci gitmişti ambulans felan gelmişti eve bu bayılması da sodyum eksikliğinden kaynaklanıyomuş bide yalancı şeker hastalığı varmış. Bi değişik oldu markete gitcektik eve uğramadan hemen ben markete gitmicem eve gidelim demeye başladı yemek yiyoz beni yalnız bırakmayın yanıma gel anne diyo neden böyle bişi olur hiç yaşadınız mı Allah hiç kimsenin başına da böyle bişi vermesin de yani.
Güncellemeler
+1 yıl
Bide değişik değişik sorular soruyo çocuk gibi
Gece başı dönen ablam beni hastaneye götürün demeye başladı sonra eve gelincede yalnız kalmaya korkuyo bilinci yerinde değil gibi?