Güncellemeler
+1 yıl
Ya Allah aşkına 30-40'lıklar iki fit oldu diye kendini gencecik kızlarla karşılaştırmasın ya bunu demek bile linç yememe sebep şaka gibi ajdiajdkajcka
Kızın biri demiş ki (yaşı 30 dan büyük) nasıl fit olurum dedim ne yaparsan yap tazecik 18'lik balık etli kızın bile yakınından geçemezsin hemen kaldırmış görüşü neden yani neden yine birine daha böyle doğruları söyledim zoruna gitmiş kaldırmış ama ben doğruları söylüyorum bebeklerim yani 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle 18 likler var ki yağları fışkıran, öyle de 35-40 lıklar var ki pürüssüz olan... Bence sen kendi dünyanda yaşıyorsun. Biraz dışarı çık hava al.
Tabi... Yaşı olan linçliyor şimdi linç bölümündeyiz neyden kastettiğimi anlayan çıkmadı ona yanıyorum ajdjakfjwkdkaks
Bunlar hep ergenlikten. Büyüyünce geçer yavrucuğum. 🤦🏻♀️
senin yazdıgın dogru değilki ne kadınlar 18 likten farkı olmayan.
Makyaj ve filtre güzelliği biliyorum
yazdıgım şu cevaptan onun haklı olduğu belli. çocuk gibi saçma sapan konuşuyorsun. makyaj filtre ne alaka? sürekli spor yapanlar var yedi, ğine dikkat edenler var. kendini komik ve dogru sanıyorsun çok iyi saçmalıyorsun
Bi kere surat olgunlaşıyor neyse belli ya sevgilin ya sevdiğin o yaşlarda kırmayım dah fazla şevkini jsjdwkfjowjdkw
Herzaman doğruyu söylemeyelim
Senin ki doğru değil. Ukaialiktir aradaki farki bildiğin gün buyuyeceksin çocuk.
Aman çekemiyorlar desene şuna 😂😂😂
Birde hala cahilliginle ovunmeye calisiyirsun. Yemin ederim. 15 yasinda ergen senden daha olgun. Öküzün teki ve cahilisin. Ben de sen gibi mal ile konuşuyorum.
Sen de o yaşını kabul etmeyenlerdensin belli kırdım seni... Neyse özür
Yoo onlardan cok küçüğüm, belkide senin yaşındayım tek farkimiz ben olgunun biriyim ve kültürluyum. Sen cahil bir cocuksun
Tabi bebeyim
Cahil ergen. Git bebeklerinle oyna sen
"İçindeki çocuğu öldüren ruhsuzdur"
A... M... Koydumunu mal ergeni
"Küfür edenin kendine saygısı yoktur."
O senden daha seksi olabilir bence
Makyaj ve filtreyle mi? Tabii ki, hatta öyle makyajlar/filtreler var ki ırk/cinsiyet değiştiriyorlar evet biliyorum elbette olunur ama asla DOĞAL olamaz 😌😂
Yanlış anladın canım beyin olarak kasttetim
Seksi beyin mi? Hakdakdjoafjlwla tabi olur ya. Sol beyine azcık fandöten, sağ beyine allık, beyinciğe de iki ruj sürdük mü çok şuh olur kakdkakdkqjdoaks
Yas kaç kardeşim
Kırıcı konuşmuş ama isterse gayette iyi olabilir
İnan ki olmuyor ele veriyor bi kere o genç tatlı aura kalkıyor ciltten anca makyaj filtre güzellik olunuyor sonra
Artık teknoloji o kadar geliştiki bunların hiç biri sorun değil gibi sanki
Aynen artık sabah kalktıkları haline bile güvenemiyor insanlar bi de kalıcı makyaj dye bişey çıkmış wmdkqldkoqkdkqkfks
Bxmejxlsnkxmej
Kovulma
Ama dayanamıyorum ya ne diyim 18'lik kız gbi mi olursun diyim gerçek öyle olmadığı ve asla olamayacağı halde