Patronun kızı bana gelip duruyor. Ben bu çocuğu ne yapacağım?

Patronum bekardi evlendi. İkinci evliliği. ilk eşinden bir kızı var 15 yaşında. Aslında patron dediğime bakmayın çok samimi bir yer çalıştığım yer aile ortamı gibi abi diyorum gerçekten çok samimiyiz. Neyse evlenince kızını yanına aldı. Severekte evlendi aslinda ama sorunları varmış galiba. Kadın kizla kavga etmiş. Seviyorum kızı ders çalıştırıyorum arada geliyor pasta börek yapıp yiyoruz 28 yaşındayım ama arkadaş gibiyiz seviyorum nedense. Neyse kız bana geldi. Gitmicem diyor. Anneside evli işin aslı kız hiç bir şeye sığdıramıyor kendini ne annesinin yanına ne babasının yanına rahat edemiyor istenmediğini düşünmüş neden benim annem babam ayrı yabancı insanlarla yaşamak zorunda bırakılıyorum psikolojisinden. Sen beni istemezsen çeker giderim diyor bana. Akşam babası geldi biraz konuştular oda sinirlendi eşine bayağı. Kalsın dedim yapacak birsey yok. Zaten gitmem diyor. Muhtemelen evde kavga ettiler. Akşam bir pasta almış geldi oturduk kızıyla biraz daha konuştu. Kalabilir benim yanımda güvenebilirsin biliyorsun dedim ama çocuğa çok üzülüyorum ne zamana kadar kalacak ki benimle. Bilmiyorum ne olacak. Çocuğu olan özellikle kızı olan anne babalar boşansalar bile tekrar evlenmeliler mi sizce?

Patronun kızı bana gelip duruyor. Ben bu çocuğu ne yapacağım?