Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmek ayrı evde iyi biriyle yaşamak istiyorum sevdiğim biriyle haklimiyim
Çok zor dönemlerden geçtim ama sebebini bilmiyorum kimse yaşamamıştır muhtemelen böyle şeyler neden ben yaşadım gerçekten ölmek daha iyi olabilirdi belki emin değilim ama çok zoruma gidiyor yaşadığım şeyler keşke iyi birileri karşıma ciksa.. bana bir fikir verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
maadi manevı olarak kendınden baskası Şu an yardım edemez... cok bunalımdaysan doktor destegı al... burada kımse yardım edemez sana
Doktor mu hiç gerek yok sadece ne yapmam gerekiyor okul çok mu önemli mesela üniversite okumak ya da bir iş bulup çalışıp ihtiyaç larimi karşılayacak hemde arada kitap alıp okuyabilir im ama hayalim var benimde Türkçe öğretmeni olmak istiyorum
üniversite okunurkende calısılıyor... evet bu devırde okul onemlı bir şey sahıbı olmak ıstıyorsan okull..
okul.. okull
Muhtemelen ya aile, ya ilişki, ya da zorla bir şeyler yaşamak değil mi?
Aile zorla bana kötülük ettiler
Biriyle evlenmek çözüm değil. Ayaklarının üstünde durup kendi paranı kazanman ve onlardan uzaklaşman gerekiyor.
İnşallah bende çok istiyorum öğretmen olmak çalışmak inşallah teşekkürler ♥️
Eskiye takılırsan delirsinn kendimden biliyorum udhshhshe
Ne yapabilirim tekrar üni sınavına hazırlık yapacağım ama buda kesin değil iş bulup çalışmayı düşünüyorum ama gelecek korkum var ya sonra ne olacak ya işten çıkarsam falan
Hayatında bazı taslar tam yerleşmemiş taşları yerine oturt sonra taşların üzerinden ziplayarak mümkün olduğunca ufka doğru ilerle.
Evet
Hayatta başarılar
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz icin
Ricalar
Tövbe et ve önüne bak
Tövbe ama neye tövbe çok kötü bir şey yapmadım hem ne yaptıysam da bilmiyorum aklıma gelmiyor
İyi insanların sayısı çok az bunun farkında mısın?
Herkes kendine iyi ama mutlaka iyi insanlar da vardır hayatta
Mesele kişinin kendisine iyi olması değil karşısındakine iyi davranması
Konusmak istersen yazabilirsin
Evet
Dua et bol bol uzulmek çözüm değil
Evet dua ediyorum namaz oruç Kur'an bunlarla meşgulüm şu an teşekkür ederim
Ne güzel var mi ötesi Allah gönlüne göre versin neyi çok istersen onunla imtihan oluyorsun
Çok çok teşekkür ederim dizinde Allah dilek ve dualarınızı kabul etsin acaba herkesin başına geliyormu böyle çok kötü olaylar?
Beterin beteri var sen niyetini halis tut takdri ilahi tecelli eder elbette
Geleceye bak artık
Gelecek için tekrar üniversite sınavına çalışıyorum fakat paraya ihtiyacım var iş bulup çalışsam daha mı iyi çünkü sağlıklı beslenmek zorunda hissediyorum sağlık sorunları yaşadım birdaha yaşamamak için ve kişisel bakım mim içinde paraya ihtiyacım var çalışmak iş hayatına atılmak daha mı iyi satış danisma olursa kasiyer