Çok kötü günler geçiriyorum kötü şeyler yapmaktan korkuyorum ama?

Sinir krizleri geçiriyorum ağlıyorum aklıma geldikçe deli oluyorum. Eski sevgilimi öldürmek istiyorum bana yaptığı şeyler aklıma geldikçe cinnet geçirip duruyorum. Bana iftira attı beni kullandı öpt. Yanaştı sonra bıraktı bana bok iyi gelmişken bana degersizligi bir kez daha gösterdi zsten hayatım allak bullakti daha da berbat etti artık kimseye güvenmiyorum kimsenin beni seveceğine de inanmıyorum benim hayallerimi çaldı bu sizin için normal olabilir ama beni etrafımda kimse sevmiyordu zaten ailem bile iyi davranmıyordu babam sürekli beddua ediyordu çay yapmasam dahi. Sürekli asagilar beni. Ben de bu beni seviyor kurtarır sandım benle dalga geçti baban dahi seni sevmiyor ki ben ne yapayım diye. Ben bu hayata olan inancımı kaybettim 25 yaşındayım bundan sonra da mutlu bir hayatım olamayacak biliyorum hep kötüyü çekiyorum oysa kendi halimde sosyal medya kullanmayan sürekli evde olan biriyim pek arkadaş çevrmde yok olanlar wp dan konuşurum arkadaşlarım evlendi başka şehirde. Bu benim adımı çıkardı rezil etti iftiralar attı bana artık dayanamıyorum
Çok kötü günler geçiriyorum kötü şeyler yapmaktan korkuyorum ama?